- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.821
Amin.Catlak-kurabiye niyetine okudum. Rabbim ne niyeti varsa kabul etsin kalbine ferahlık çocuklarına sağlıklı bir ömür versin
Catlak-kurabiye kuzumun niyeti için okudum.Rabbim abini selamete çıkarsın. Tez vakitte hayırlı haberlerini duyalım.Ailece feraha çıkartsın aminnnn redvelvetcake
Aminn aminn abim dahil Rabbim tüm daralan kulları feraha çıkarsın. Allah razı olsun sizlerdenCatlak-kurabiye canım benim niyetine okudum tez vakitte ferahlığa çıkın. ALLAH kabul etsin aminnnnnn redvelvetcake
Okudum?Allahım abisini de selamete çıkartsın inş.yardım etsin Rabbim.Pazar günü okuma sıramızCatlak-kurabiye nin niyeti
"Merve kulunun abisini ve çocuklarını şu içinde bulundukları durumdan feraha çıkar. Üzerlerine gelecek görünür, görünmez kazayı belayı def eyle. Yakında gerçekleşecek olan hadiseyi haklarında hayırlı olacak şekilde lehine sonuçlandır. Onlar üzerinde kurulan kötü planlardan, tuzaklardan sen esirge sen koru. Sonlarını hayır eyle. Abisini nefsine ve kendisine bırakma kalbine ferahlık ver" Amiiinnnn
Okudum Allah kabul etsinPazar günü okuma sıramızCatlak-kurabiye nin niyeti
"Merve kulunun abisini ve çocuklarını şu içinde bulundukları durumdan feraha çıkar. Üzerlerine gelecek görünür, görünmez kazayı belayı def eyle. Yakında gerçekleşecek olan hadiseyi haklarında hayırlı olacak şekilde lehine sonuçlandır. Onlar üzerinde kurulan kötü planlardan, tuzaklardan sen esirge sen koru. Sonlarını hayır eyle. Abisini nefsine ve kendisine bırakma kalbine ferahlık ver" Amiiinnnn
Bu duayida çok severim ayrı severek okudum.Carsamba günü listemiz bitiyor inanamıyorumne cabuk gecti cok sukur tamamlamamıza az kaldı Eki Görüntüle 3195425
bugunku arkadasımız icin okudum diyenleri tikliyorumBu duayida çok severim ayrı severek okudum.
Ben niye tık li değilim
Yeni dua olarak ne okuyacağız canim? Aklinda var mi birseyCarsamba günü listemiz bitiyor inanamıyorumne cabuk gecti cok sukur tamamlamamıza az kaldı Eki Görüntüle 3195425
Carsamba günü listemiz bitiyor inanamıyorumne cabuk gecti cok sukur tamamlamamıza az kaldı Eki Görüntüle 3195425
100 kere hasbinallah nimel vekil düsündüm canım, aslında 99 kere + 100. de ve nimel mevla ve nimen nasirYeni dua olarak ne okuyacağız canim? Aklinda var mi birseyredvelvetcake
Tamam canim bu duzenle biz de okuruz oyleyse hayirli olsun simdiden oyleyse tesekkur ederim100 kere hasbinallah nimel vekil düsündüm canım, aslında 99 kere + 100. de ve nimel mevla ve nimen nasir
Canm 99 kere hasbinallah nimel vekil 100.de hasbinallah ve nimel mevla ve nimel nasir diye okuyacağız degil mi? Doğru mu anladım?100 kere hasbinallah nimel vekil düsündüm canım, aslında 99 kere + 100. de ve nimel mevla ve nimen nasir