- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.861
Evet canim guzel olurkızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalımevlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa
hem o gün listemizi de yeniden olusturur, yeni duamıza baslarız cuma günü kısmetse
Çok güzel olur canımkızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalımevlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa
hem o gün listemizi de yeniden olusturur, yeni duamıza baslarız cuma günü kısmetse
ne zaman müsait olursan canım, cok guzel olurÇok güzel olur canımçarşamba akşam yolcuyum eve dönüyorum perşembe gündüz işlerim olur ama perşembe gece çocuğumu uyutunca oturup okumak istiyorum inşallah
çoook güzel olur ama ben adetliyim o kdr üzgünüm kikızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalımevlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa
Olsun canım ben senin yerine senin için de okurumçoook güzel olur ama ben adetliyim o kdr üzgünüm ki
Allah razı olsun çook teşekkür ederim,çooooook mutlu oldum şu an Allah'ım da seni mutlu etsin inş.Olsun canım ben senin yerine senin için de okurum
Ne demek canım, seni de çok mutlu etsin insallahAllah razı olsun çook teşekkür ederim,çooooook mutlu oldum şu an Allah'ım da seni mutlu etsin inş.
Çok güzel olur canımkızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalımevlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa
Bende kendi niyetime okudum. Rabbim bu mübarek günlerde dua eden ve dua bekleyen herkesin dileğini kabul eylesin hepinizden Allah razı olsun
Bence de kollektif dua gibi yani herkesin niyetlerine odaklanıp kuyalım. çok güzel düşünmüşsünkızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalımevlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa
Canımm benim yaa. Allah razı olsun,güzel insanlara denk gelmekte rızkın bir parçası şükürler olsun.çok teşekkür ederim.Bence de kollektif dua gibi yani herkesin niyetlerine odaklanıp kuyalım. çok güzel düşünmüşsünNillatte ben de okurum senin için de canım
Niyetine annemle birlikte okuduk canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinBende kendi niyetime okudum. Rabbim bu mübarek günlerde dua eden ve dua bekleyen herkesin dileğini kabul eylesin hepinizden Allah razı olsunRabbim okudugunuz zikirlerin hürmetine beni ve isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın Allah razı olsun hepinizden amin amin. Çok çok seviliyosunuz canlarım.
Tam canımkızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalımevlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa