Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Allah razı olsun cok tesekkur ederim dicem ama nasıl tesekkur etsem kiCok mutlu oldum gercekten

Niyetine okudum canım. Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin sana. Hayırlı evlilik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Maddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım

Duama amin diyen dua kardeşlerimin de niyetlerini kabul eyle ALLAH'ım aminnnn

kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin

Hepinizin ağzınıza yüreğinize sağlık ALLAH razı olsun canlar redvelvetcake

Okudum canım daha doğrusu çoğunu sen okudun Allah razı olsun mahçup oldum duanı da ettim Rabbim en kısa zamanda kabul olduğu sevincini yaşatsın

Okudum canım daha doğrusu çoğunu sen okudun Allah razı olsun mahçup oldum duanı da ettim Rabbim en kısa zamanda kabul olduğu sevincini yaşatsın
Mahcup olacak bir durum yok canım Bebeğim hasta diye yazınca dün burda, destek olmak istedim birlikte okuduk benim niyetime

Maddi manevi engel varsa kalkması için ve eşinle hacca/umreye gitmeniz için dua ettim. Allah kabul etsin amin redvelvetcake

Niyetine okudum canım Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…