- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.761
Allah razı olsunredvelvetcake senin niyetine Fetih suresi okudum arkadaşım yeni hayatında hayır kapıları fetih Suresi ile açılsın hayırlar fetholsun şerler defolsun. slnn12345 yarın ki görüşmen için Yasin suresi okudum Dua ettim,güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canımredvelvetcake senin niyetine okudum. Rabbim hayırlı seni mutlu edecek bir eş, ardından hayırlı, sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin, çookkk güzel bir evliliğin, musmutlu yuvan olsun eşin ve çocuklarınla. Amin
Allah ol der olurAllah size ve dileyen herkese cennetin kapilarini açacak hayırlı bir eş nasip etsin, mutlu, huzurlu bir yuvaniz olsun. Amin.
Okumaya başladım şimdiden yazayım. Oğlan hasta fazla giremiyorum. Okumayı bitiririm zaten sıkıntı olmaz. Rabbim kabul etsin
Hepımıze gönlümüzden geçenleri en guzel haliyle nasip etsin inşallahredvelvetcake arkadaşım saglığı için istedigi gibi bir evlilik yapması için okudum. Allah gönlündeki tüm dilekleri kabul etsin. Sen bize burda bu güzel ortamı oluşturdun rabbimde sana en güzellerini versin inşallah
Ayyyy canım cok sevındımKızlar sınavları geçtim, bugün ki arkadaşım yaşını okudum. Allah hepinizden razı olsun.
Niyetine okudum canım. Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin sana. Hayırlı evlilik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinYarın kendi günümcok heyecanlandım nedense burada birbirimize dua kardesı olduk aslında en güzel heyecan bu İyi ki varsınız cok mutluyum bu guzel grubun içinde olmaktan
Bırkac dua once bu sene yaşadıklarımı anlatmıştım ve ne kadar üzüldüğümü zor toparladıgımı çoğu arkadasım bilir buradaki
benim niyetim önce saglık, sonra da hem aklıma hem gönlüme göre biriyle tanışmak, istedigim gibi bir evlilik yapmak bir yuva kurmak evlat sahibi olmak. Maddi manevi rahat etmek, sıkıntısız ve sevgi dolu bir hayat sürmek, el üstünde tutulmak.
Burada niyetimizi paylaştığımız gibi olduğu zaman da müjdelerimizi paylaşacağımıza cok inanıyorumMüminin mümine ettiği dualar kabul olurmus, Benım icin ettiğiniz duaların bin kat güzeli sizin olsun inşallah
Cok tesekkur ederim hepinize şimdiden
Okudum canım daha doğrusu çoğunu sen okudun Allah razı olsun mahçup oldumMaddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ileumreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım
Duama amin diyen dua kardeşlerimin de niyetlerini kabul eyle ALLAH'ım aminnnn
kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin
Hepinizin ağzınıza yüreğinize sağlık ALLAH razı olsun canlar redvelvetcake
Mahcup olacak bir durum yok canım Bebeğim hasta diye yazınca dün burda, destek olmak istedim birlikte okuduk benim niyetimeOkudum canım daha doğrusu çoğunu sen okudun Allah razı olsun mahçup oldumduanı da ettim Rabbim en kısa zamanda kabul olduğu sevincini yaşatsın
Cansın yaMahcup olacak bir durum yok canım Bebeğim hasta diye yazınca dün burda, destek olmak istedim birlikte okuduk benim niyetime
Maddi manevi engel varsa kalkması için ve eşinle hacca/umreye gitmeniz için dua ettim. Allah kabul etsin aminMaddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ileumreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım
Niyetine okudum canım Allah kabul etsinMaddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ileumreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım
canım listemiz bitmek üzere, yeni listeye baslarken seni de etiketlerimArkadaşlar bende katılabilir miyim duaya geç mi kaldım bilmiyorum ama