Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

ben de okudum :KK68: ne güzel mübarek cuma gününe denk geldi duan penyez83 penyez83 :KK200:
Değerlendire bilene hergün, mübarek cuma günü gibi aslında. RABBİM hepimizin dualarını kabul eylesin

Vardır bir hikmet canım kurada öyle çıktı listeden çıkan arkadaşlar oldu bu güne nasipmiş sıram :KK68:

Maddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile 🕋 umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım 🤲

Duama amin diyen dua kardeşlerimin de niyetlerini kabul eyle ALLAH'ım aminnnn🤲

kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin

🌹Hepinizin ağzınıza yüreğinize sağlık ALLAH razı olsun canlar redvelvetcake redvelvetcake :KK200:
Canımm pamuğum güzel kalplimmm Rabbim tez vakitte bütün engelleri kaldırıp eşinle birlikte umreye hacca gitmeni nasip etsin aminnnn🤲🏻♥️♥️😘🌸😍
Rabbim o güzel yüregine göre versin ablacıımm. Allah kabul eylesin aminn:dua::KK200::KK60::KK19: redvelvetcake redvelvetcake 🌺

Maddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile 🕋 umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım 🤲

🌹Hepinizin ağzınıza yüreğinize sağlık ALLAH razı olsun canlar redvelvetcake redvelvetcake :KK200:
Okudum canım rabbim kabul etsin amin 🤲

Canım senin niyetine okudum Rabbim bütün zorluklariniza kolaylık versin Rabbim evinize huzur bereket ve mutluluk versin inşallah en kısa zamanda umreye gitmek nasip olsun 🙏🌾 redvelvetcake redvelvetcake

Yarın dreamy07 dreamy07 arkadasımızın günü 🥰
Kızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.

Kızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.
Niyetine göre okudum bağışladım canım.Rabbim babacığının mekanını cennet etsin.Allah rahmet eylesin 🤲🏻🥺♥️ Rabbil ailenize size hayırlı uzun ömürler nasip etsiinn aminnn 💕🤲🏻🥰 redvelvetcake redvelvetcake

X