- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.781
hayırlı cumalar hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımamin cok tesekkur ederimNiyetine okudum canım. Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin sana. Hayırlı evlilik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Değerlendire bilene hergün, mübarek cuma günü gibi aslında. RABBİM hepimizin dualarını kabul eylesinben de okudum ne güzel mübarek cuma gününe denk geldi duan penyez83
Tmm çok tşk ederimcanım listemiz bitmek üzere, yeni listeye baslarken seni de etiketlerim
Canımm pamuğum güzel kalplimmm Rabbim tez vakitte bütün engelleri kaldırıp eşinle birlikte umreye hacca gitmeni nasip etsin aminnnnMaddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım
Duama amin diyen dua kardeşlerimin de niyetlerini kabul eyle ALLAH'ım aminnnn
kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin
Hepinizin ağzınıza yüreğinize sağlık ALLAH razı olsun canlar redvelvetcake
Okudum canım rabbim kabul etsin aminMaddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım
Canım senin niyetine okudum Rabbim bütün zorluklariniza kolaylık versin Rabbim evinize huzur bereket ve mutluluk versin inşallah en kısa zamanda umreye gitmek nasip olsun redvelvetcakeMaddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım
Tabii ki, yazıcamBende dualarınıza katılmayı çok isterim. Yeni liste oluşturulduğunda beni de etiketleyebilir misiniz?
Kızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.Yarın dreamy07 arkadasımızın günü
Niyetine göre okudum bağışladım canım.Rabbim babacığının mekanını cennet etsin.Allah rahmet eylesin Rabbil ailenize size hayırlı uzun ömürler nasip etsiinn aminnn redvelvetcakeKızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.