- 23 Mayıs 2009
- 14.158
- 15.287
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.341
Sayı 313 olcaksa ben katılamıcamKızlar herkes mutabıksa aksam 21.30 kura cekicemyeni listeyi yayınlıcam katılmak istemeyen varsa lütfen yazsın Şimdiki listemiz komple + ayoyamoannesi gulceayyuzlum S selametvedua arkadaslarımız olacak
Aynen öyle yapalım canm.Kızlar herkes mutabıksa aksam 21.30 kura cekicemyeni listeyi yayınlıcam katılmak istemeyen varsa lütfen yazsın Şimdiki listemiz komple + ayoyamoannesi gulceayyuzlum S selametvedua arkadaslarımız olacak
Insallah sonuc istediginiz sekilde olur icinden kurtulursunuz durumunuzun ben de dua ettimBende uyarım size 313 ise sayı bozmayalım bi hikmeti vardır elbet sayının da. ..
Yarın için sizlerden dua istiyorum,bi sıkıntım var yarın çözüme kavuşma durumu var. Allah'ım hayırla kurtarır inş içinde bulunduğum durumdan beni
Bende vAynen öyle yapalım canm.
Yeni dua için beni de eklermisin okdr güzel ki insan alışkanlık haline gelmişinsallah canım, dua edicem senin icin
Kesinlikle katılıyorum gerçekten önceden huzursuzluk vardı yavaş yavaş iyiye gidiyorum dilerim Allah'tanMavi_Eftelya Allah içinize ferahlık versin. Bütün sıkıntılarınız yok olsun gitsin. Allah korktugunuza ugratmasin herşey dilediginizce olsun inşallah Duanin gücüne inanıyorum Allah hayırlısıyla açılan elleri boş çevirmez. Gönülden yürekten dua edelim yeterki. Bu dua grubu kendi adima söyleyim bana çok iyi geldi. Tesadüf mü bu topic mi etkili oldu bilmiyorum ama buraya bağlıyorum. Dua çok güçlü anahtar buna inanıyorum.
Ben ve annem
Eğer kura çekildiyse kurabiyemmm ben sıramı anneciğine veririmm.Kişi sayımız az nasılsa bir sonrakine ekler benideBen ve annemkura olacak galiba hangimiz çıkarsa yani oluyor mu öyle hızlıca geldim tam bakamadım eğer tek kişi olacaksa annemi yapalım
Senin kalbini yerim benEğer kura çekildiyse kurabiyemmm ben sıramı anneciğine veririmm.Kişi sayımız az nasılsa bir sonrakine ekler benideredvelvetcake
ama cok kısa bir dua oldugu ıcın cabuk bitiyor, emin misinizSayı 313 olcaksa ben katılamıcam
Ben ve annemkura olacak galiba hangimiz çıkarsa yani oluyor mu öyle hızlıca geldim tam bakamadım eğer tek kişi olacaksa annemi yapalım
ben simdi eve gelebildim kızlar herkesi eklerim henuz cekmedim kura isimlerimizi yazıyorum su anEğer kura çekildiyse kurabiyemmm ben sıramı anneciğine veririmm.Kişi sayımız az nasılsa bir sonrakine ekler benideredvelvetcake
Çok teşekkür ederimben simdi eve gelebildim kızlar herkesi eklerim henuz cekmedim kura isimlerimizi yazıyorum su an
hangi duayi nasil ve kime okuyacagiz. Ilk dua topigim cok heyecanliyim :)ama cok kısa bir dua oldugu ıcın cabuk bitiyor, emin misiniz
SüperrYeni listemiz bu sekilde. her gün 2 arkadasımıza 313 rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bi'l-hayr duasını okuyoruz. sayı biraz fazla oldugu ıcın her gun 2 arkadasımıza okuyalım diye dusundum. böylece listemiz de daha cabuk ilerler. listeyı kura cekerek belirliyorum kimseye haksızlık olmaması adına yeniler ve eskiler arasında. cıkmak isteyen olursa yazabılır ona göre ismini siler bir alttaki arkadasımızı onun yerine kaydırırız. yeni eklenmek isteyen arkadaslar olursa da listenin sonuna ekleriz. niyetini yazmak isteyen yazabilir, onu da listede isminizin yanına ekleyecegim ben. hadi hayırlı olsun yeni duamız
1.mandalina01
2.YagmurSendeanlarsn
3.Tiniminimavihanim
4.Onikiagustos
5. C Canangul133
6. S selametvedua
7.Mavi_Eftelya
8.slnn12345
9. L Leftright
10. Z Zeynoyi
11. H Huzurkokanmevsimler
12.ayoyamoannesi
13.-loyalty
14.redvelvetcake
15.penyez83
16.dreamy07
17.Catlak-kurabiye
18.agustos72
19. E Esragull
20.Nillatte
21.namaste21
22.gulceayyuzlum
23. R rainyy
24. E eczpinar00
25. @mandalina02
Canim valla ben diycektim cekindim 2 kişiye okuyalim demeye ama kisa surmesi gercekten iyi oluyor yani ben en cok bu durumdan memnunun cok guzel dusunmussunYeni listemiz bu sekilde. her gün 2 arkadasımıza 313 rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bi'l-hayr duasını okuyoruz. sayı biraz fazla oldugu ıcın her gun 2 arkadasımıza okuyalım diye dusundum. böylece listemiz de daha cabuk ilerler. listeyı kura cekerek belirliyorum kimseye haksızlık olmaması adına yeniler ve eskiler arasında. cıkmak isteyen olursa yazabılır ona göre ismini siler bir alttaki arkadasımızı onun yerine kaydırırız. yeni eklenmek isteyen arkadaslar olursa da listenin sonuna ekleriz. niyetini yazmak isteyen yazabilir, onu da listede isminizin yanına ekleyecegim ben. hadi hayırlı olsun yeni duamız
1.mandalina01
2.YagmurSendeanlarsn
3.Tiniminimavihanim
4.Onikiagustos
5. C Canangul133
6. S selametvedua
7.Mavi_Eftelya
8.slnn12345
9. L Leftright
10. Z Zeynoyi
12.ayoyamoannesi
13.-loyalty
14.redvelvetcake
15.penyez83
16.dreamy07
17.Catlak-kurabiye
18.agustos72
19. E Esragull
20.Nillatte
21.namaste21
22.gulceayyuzlum
23. R rainyy
24. E eczpinar00
25. @mandalina02
Benim niyetim şifa niyetineYeni listemiz bu sekilde. her gün 2 arkadasımıza 313 rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bi'l-hayr duasını okuyoruz. sayı biraz fazla oldugu ıcın her gun 2 arkadasımıza okuyalım diye dusundum. böylece listemiz de daha cabuk ilerler. listeyı kura cekerek belirliyorum kimseye haksızlık olmaması adına yeniler ve eskiler arasında. cıkmak isteyen olursa yazabılır ona göre ismini siler bir alttaki arkadasımızı onun yerine kaydırırız. yeni eklenmek isteyen arkadaslar olursa da listenin sonuna ekleriz. niyetini yazmak isteyen yazabilir, onu da listede isminizin yanına ekleyecegim ben. hadi hayırlı olsun yeni duamız
1.mandalina01
2.YagmurSendeanlarsn
3.Tiniminimavihanim
4.Onikiagustos
5. C Canangul133
6. S selametvedua
7.Mavi_Eftelya
8.slnn12345
9. L Leftright
10. Z Zeynoyi
12.ayoyamoannesi