Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Insallah sonuc istediginiz sekilde olur icinden kurtulursunuz durumunuzun ben de dua ettim

Mavi_Eftelya Allah içinize ferahlık versin. Bütün sıkıntılarınız yok olsun gitsin. Allah korktugunuza ugratmasin herşey dilediginizce olsun inşallah Duanin gücüne inanıyorum Allah hayırlısıyla açılan elleri boş çevirmez. Gönülden yürekten dua edelim yeterki. Bu dua grubu kendi adima söyleyim bana çok iyi geldi. Tesadüf mü bu topic mi etkili oldu bilmiyorum ama buraya bağlıyorum. Dua çok güçlü anahtar buna inanıyorum.

Kesinlikle katılıyorum gerçekten önceden huzursuzluk vardı yavaş yavaş iyiye gidiyorum dilerim Allah'tan Mavi_Eftelya için de inşaallah rabbim ferahlığı nasip etsin amin

Ben ve annem kura olacak galiba hangimiz çıkarsa yani oluyor mu öyle hızlıca geldim tam bakamadım eğer tek kişi olacaksa annemi yapalım
Eğer kura çekildiyse kurabiyemmm ben sıramı anneciğine veririmm.Kişi sayımız az nasılsa bir sonrakine ekler benide redvelvetcake

Yeni listemiz bu sekilde. her gün 2 arkadasımıza 313 rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bi'l-hayr duasını okuyoruz. sayı biraz fazla oldugu ıcın her gun 2 arkadasımıza okuyalım diye dusundum. böylece listemiz de daha cabuk ilerler. listeyı kura cekerek belirliyorum kimseye haksızlık olmaması adına yeniler ve eskiler arasında. cıkmak isteyen olursa yazabılır ona göre ismini siler bir alttaki arkadasımızı onun yerine kaydırırız. yeni eklenmek isteyen arkadaslar olursa da listenin sonuna ekleriz. niyetini yazmak isteyen yazabilir, onu da listede isminizin yanına ekleyecegim ben. hadi hayırlı olsun yeni duamız

1. mandalina01
2. YagmurSendeanlarsn

3. Tiniminimavihanim
4. Onikiagustos

5. C Canangul133
6. S selametvedua

7. Mavi_Eftelya
8. slnn12345

9. L Leftright
10. Z Zeynoyi

11. H Huzurkokanmevsimler
12. ayoyamoannesi

13. -loyalty
14. redvelvetcake

15. penyez83
16. dreamy07

17. Catlak-kurabiye
18. agustos72

19. E Esragull
20. Nillatte

21. namaste21
22. gulceayyuzlum

23. R rainyy
24. E eczpinar00

25. @mandalina02

Süperr Allah razı olsun ne zaman başlıyoruz okumaya

Canim valla ben diycektim cekindim 2 kişiye okuyalim demeye ama kisa surmesi gercekten iyi oluyor yani ben en cok bu durumdan memnunun cok guzel dusunmussun redvelvetcake birde gunluk bildirim yapilacagini eger yapilmazsa listeden cikarilma olucagini hatirlat istersen herkese bir daha aksama olmasin dualarimzda ❤

Benim niyetim şifa niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…