- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.321
Kuzum sen nasılsın, doktora gittinmi tekrarTiniminimavihanim okudum en kısa zamanda Allah sana Nur topu gibi bir evlat nasip etsin penyez83 hac umre Allah size nasip etsin inşallah
Salı akşam klinikten randevu aldım canım, durum belli olur, iyi haber veririm inşallahKuzum sen nasılsın, doktora gittinmi tekrar
Salı akşam klinikten randevu aldım canım, durum belli olur, iyi haber veririm inşallahSorduğun için teşekkür ederim
Arkadaşlarımızın niyetine okudum,Rabbim dileklerini kabul etsin kolaylıkla ulaştırsın inş.
Ben okurum nasıl derseniz uyum sağlarımkızlar size bir sey sorucam, rabbi yessir duasını ben normalde de okumaya calısıyorum ve günde 313 kere okunur benim bildigim.. cok kısa bir dua oldugu icin (rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil-hayr) cok cabuk bitiyor, benim gönlümden gecen sizlerle de 313 kere okumamız (her gün 1 arkadasımıza) ama siz ne dersiniz fazla gelir mi? yani dedigim gibi coook kısa oldugu ıcın hemen bitiyor ben hic zorlanmadan okuyorum hep, ama siz bilirsiniz siz ne derseniz odaha kısa bir okuma usulü bilmiyorum cunku, 313 diye bilinir hep, ama yazmak istedim size de bilgilendirme amaclı
insallah canım, dua edicem senin icinBende uyarım size 313 ise sayı bozmayalım bi hikmeti vardır elbet sayının da. ..
Yarın için sizlerden dua istiyorum,bi sıkıntım var yarın çözüme kavuşma durumu var. Allah'ım hayırla kurtarır inş içinde bulunduğum durumdan beni
maalesef canım41 taneokusak yine olmaz mi
Eline emeğine sağlıkKızlar herkes mutabıksa aksam 21.30 kura cekicemyeni listeyi yayınlıcam katılmak istemeyen varsa lütfen yazsın Şimdiki listemiz komple + ayoyamoannesi gulceayyuzlum S selametvedua arkadaslarımız olacak
Ben katılıyorum kurayı bekliyoruz canım emeklerin için teşekkürler hakkını helal etKızlar herkes mutabıksa aksam 21.30 kura cekicemyeni listeyi yayınlıcam katılmak istemeyen varsa lütfen yazsın Şimdiki listemiz komple + ayoyamoannesi gulceayyuzlum S selametvedua arkadaslarımız olacak
Ben katiliyorum canim.Kızlar herkes mutabıksa aksam 21.30 kura cekicemyeni listeyi yayınlıcam katılmak istemeyen varsa lütfen yazsın Şimdiki listemiz komple + ayoyamoannesi gulceayyuzlum S selametvedua arkadaslarımız olacak
Bende varımKızlar herkes mutabıksa aksam 21.30 kura cekicemyeni listeyi yayınlıcam katılmak istemeyen varsa lütfen yazsın Şimdiki listemiz komple + ayoyamoannesi gulceayyuzlum S selametvedua arkadaslarımız olacak
Ellerin dert görmesin,Allah razı olsun senden öyle güzel şeylere vesile oluyorsun kiKızlar herkes mutabıksa aksam 21.30 kura cekicemyeni listeyi yayınlıcam katılmak istemeyen varsa lütfen yazsın Şimdiki listemiz komple + ayoyamoannesi gulceayyuzlum S selametvedua arkadaslarımız olacak