- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.181
Oğlumun kekemeliği icin dua edenler bana bildirebilir mi çok önemli benim için
Aminn inşallah çok sağolun, okuyacağımKekemelik-Konuşma Bozukluğu-Konuşması Geciken Çocuklar için dualar
Kekemelik,konuşma bozukluğu,konuşması geciken çocuklar için önemli esmalar ve Âyet-i Kerim Bu rahatsızlığın şifasına niyet ederek,yardımın ancak Allah-ü Teâlâ'dan olacağına inanarak …mutlulugunsifresi.com
Bunu görünce aklıma geldinizİnşallah yavrunuza şifa olsunnn annesi Aminnn
günaydın canımmYagmurSendeanlarsn C Canangul133 arkadaşlarımızın niyetine okudum.Allahım yardım etsin zorluklarını gidersin.evladınıza ayrıca Dua ettim.
redvelvetcake bilgilerinize arz olunur sayın yöneticimiz
Allah razı olsun kuzum. Hamile kişinin duası geri çevrilmez derdi annem. Çok teşekkür ederim. Dualarınızı esirgemesin bizden.YagmurSendeanlarsn okudum Allah tüm isteklerini kabul etsin C Canangul133 dediğin gibi oğlun için niyetlenip okudum Allah yardım etsin herşey iyiye gitsin inşallah
Ah ahh canım bugün ilk kez dr a gittim kese var bebeği göremedi, şehir hastanesi, 2 sn baktı sadece, içim daraldı ,sen de bana dua et , haftasonu özele gideceğim inşallah görürümAllah razı olsun kuzum. Hamile kişinin duası geri çevrilmez derdi annem. Çok teşekkür ederim. Dualarınızı esirgemesin bizden.
Rabbim bebeğini görmeyi, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum.Ah ahh canım bugün ilk kez dr a gittim kese var bebeği göremedi, şehir hastanesi, 2 sn baktı sadece, içim daraldı ,sen de bana dua et , haftasonu özele gideceğim inşallah görürüm
Insallah bitirsin hayirlisiyla dua ettimKizlar okulu okumakta zorlaniyorum bana dua eder misiniz derslerde basarili olayim hep bir sorun yaşıyorum
Sagol Allah razi olsunInsallah bitirsin hayirlisiyla dua ettim