Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Günaydın 💕🌈 sabahları o kadar karanlık oluyor ki günaydın demek istemiyorum bile 😔 su saat uygulaması düzelsin eskiye dönsün diye dua grubu acıcam artık bir de😀 evet Bugun dreamy07 dreamy07 ve R rainyy arkadadlarımız ıcın okuyoruz🤲🏼
Hayırlı geceler arkadaşlar bende bugün dreamy07 dreamy07 ve R rainyy niyetine okudum Rabbim dualarınizi gönlünüzden geçen ne varsa hayırlısıyla kabul eylesin 🌾🙏

Herkese merhaba, yarın benim sıram kızlar, daha önce konuda açmıştım oğlumun rahatsızlığı ile ilgili , oğlum 4 yaşında ve nadir görülen bir kas hastalığına yakalandı , şu anda sadece lavaboya gidebiliecek kadar yürüyebiliyor, bazende anne ben yorgunum beni kucağında lavaboya götür diyor, tam teşhis ve tedavi için emar çekilmesi gerekiyor, fakat emar için sıra çok uzun, oğlumun şifası için, ve emar sırasının bir an önce gelmesi için niyetlenerek dua okuyabilirmisiniz. oğlumun adı Mustafa.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.

C Canangul133 niyetine okudum RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin evladına aminnnn 🤲

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn okudum 🤲 redvelvetcake redvelvetcake

X