Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

dreamy07 ve R rainyy arkadaşlarımın niyetlerine okudum inşallah tez vakitte dilkeleri gerçek olur redvelvetcake

inşallah florya455 arkadaşımızın çocuğununda kekemeliği bir an önce düzelir dua ettim.

Herkese merhaba, yarın benim sıram kızlar, daha önce konuda açmıştım oğlumun rahatsızlığı ile ilgili , oğlum 4 yaşında ve nadir görülen bir kas hastalığına yakalandı , şu anda sadece lavaboya gidebiliecek kadar yürüyebiliyor, bazende anne ben yorgunum beni kucağında lavaboya götür diyor, tam teşhis ve tedavi için emar çekilmesi gerekiyor, fakat emar için sıra çok uzun, oğlumun şifası için, ve emar sırasının bir an önce gelmesi için niyetlenerek dua okuyabilirmisiniz. oğlumun adı Mustafa.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.

Allahım şifalar versin yavrunuza..yarın tüm kalbimle bu şekilde Dua edicem Allahım tüm çocukları hastalıklardan korusun

Oğlunuz icin dua edeceğim, Allah şifa versin yavrunuza

Amin. Allah dualarınızı kabul etsin.

Allah sifa versin insallah bir an once duzelir. Dua ettim size de yarinda o sekilde edecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…