- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 42
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.141
Dua ettim canım konuda yazdım RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnnOğlumun kekemeliği icin dua edenler bana bildirebilir mi çok önemli benim için
1. @Beyourselff -
E eczpinar00 -
2. @Huzurkokanmevsimler -
@Zeynoyi -
3.slnn12345 -
@loyalty16 -
4.Nillatte - OKUNDU
Mavi_Eftelya -
5.dreamy07 - OKUNDU
R rainyy - OKUNDU
6. @Sendeanlarsn -
C Canangul133 - OKUNDU
7.redvelvetcake - OKUNDU
@agustos72 -
8. @mandalina01 - OKUNDU
@mandalina02 - OKUNDU
9. @Esragull
@Leftright -
10. @Tiniminimavihanim - OKUNDU
penyez83 - OKUNDU
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.Çocukları için dua isteyen arkadaşlara da ikinize de dua ettim. Rabbim kekeme çocuğumuza da şifalar versin su gibi akıp konuşsun inş.
Mustafa yavrumuza da şifalar versin , bi an önce teşhisi konsun tedavisi yapılsın. Rabbim zorda koymasın sizleri de
Allahım şifalar versin yavrunuza..yarın tüm kalbimle bu şekilde Dua edicem Allahım tüm çocukları hastalıklardan korusunHerkese merhaba, yarın benim sıram kızlar, daha önce konuda açmıştım oğlumun rahatsızlığı ile ilgili , oğlum 4 yaşında ve nadir görülen bir kas hastalığına yakalandı , şu anda sadece lavaboya gidebiliecek kadar yürüyebiliyor, bazende anne ben yorgunum beni kucağında lavaboya götür diyor, tam teşhis ve tedavi için emar çekilmesi gerekiyor, fakat emar için sıra çok uzun, oğlumun şifası için, ve emar sırasının bir an önce gelmesi için niyetlenerek dua okuyabilirmisiniz. oğlumun adı Mustafa.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Allah dualarınızı kabul etsin insallahDua ettim canım konuda yazdım RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
Oğlunuz icin dua edeceğim, Allah şifa versin yavrunuzaHerkese merhaba, yarın benim sıram kızlar, daha önce konuda açmıştım oğlumun rahatsızlığı ile ilgili , oğlum 4 yaşında ve nadir görülen bir kas hastalığına yakalandı , şu anda sadece lavaboya gidebiliecek kadar yürüyebiliyor, bazende anne ben yorgunum beni kucağında lavaboya götür diyor, tam teşhis ve tedavi için emar çekilmesi gerekiyor, fakat emar için sıra çok uzun, oğlumun şifası için, ve emar sırasının bir an önce gelmesi için niyetlenerek dua okuyabilirmisiniz. oğlumun adı Mustafa.
Amin. Allah dualarınızı kabul etsin.Çocukları için dua isteyen arkadaşlara da ikinize de dua ettim. Rabbim kekeme çocuğumuza da şifalar versin su gibi akıp konuşsun inş.
Mustafa yavrumuza da şifalar versin , bi an önce teşhisi konsun tedavisi yapılsın. Rabbim zorda koymasın sizleri de
Amin, Allah kabul etsin.dreamy07 ve R rainyy arkadaşlarımın niyetlerine okudum inşallah tez vakitte dilkeleri gerçek olur redvelvetcake
inşallahflorya455 arkadaşımızın çocuğununda kekemeliği bir an önce düzelir dua ettim.
Allah razı olsun.Allahım şifalar versin yavrunuza..yarın tüm kalbimle bu şekilde Dua edicem Allahım tüm çocukları hastalıklardan korusun
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.Allahım şifalar versin yavrunuza..yarın tüm kalbimle bu şekilde Dua edicem Allahım tüm çocukları hastalıklardan korusun
çok teşekkür ederim.Oğlunuz icin dua edeceğim, Allah şifa versin yavrunuza
Allah sifa versin insallah bir an once duzelir. Dua ettim size de yarinda o sekilde edecegim.Herkese merhaba, yarın benim sıram kızlar, daha önce konuda açmıştım oğlumun rahatsızlığı ile ilgili , oğlum 4 yaşında ve nadir görülen bir kas hastalığına yakalandı , şu anda sadece lavaboya gidebiliecek kadar yürüyebiliyor, bazende anne ben yorgunum beni kucağında lavaboya götür diyor, tam teşhis ve tedavi için emar çekilmesi gerekiyor, fakat emar için sıra çok uzun, oğlumun şifası için, ve emar sırasının bir an önce gelmesi için niyetlenerek dua okuyabilirmisiniz. oğlumun adı Mustafa.
Allah razı olsun.Allah sifa versin insallah bir an once duzelir. Dua ettim size de yarinda o sekilde edecegim.