- 23 Mayıs 2009
- 14.158
- 15.287
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.161
Okudum1.Onikiagustos -
@eczpinar00 -
2. H Huzurkokanmevsimler -
Z Zeynoyi -
3. @slnn12345 -
-loyalty -
4. @Nillatte - OKUNDU
@Mavi_Eftelya -
5.dreamy07 - OKUNDU
R rainyy - OKUNDU
6.YagmurSendeanlarsn -
C Canangul133 - OKUNDU
7.redvelvetcake - OKUNDU
agustos72 -
8. @mandalina01 - OKUNDU
@mandalina02 - OKUNDU
9. E Esragull
L Leftright -
10.Tiniminimavihanim - OKUNDU
penyez83 - OKUNDU
21 kere dediğim duayı oğlun için okudum, 6 gün daha devam ederim inşallahOğlumun kekemeliği icin dua edenler bana bildirebilir mi çok önemli benim için
Allah razı kuzum,,C Canangul133 canım çok geçmişolsun Allah şifalar versin dediğin gibi niyetlenip okuycam Mustafa için
Çok sevindim
Rabbim şifa versin inşallahAllah razı olsun. Çok teşekkür ederim.
Hayırlı geceler arkadaşlar bende bugün
Allah razı olsunC Canangul133 yavruna Rabbim şifalar versin.İnşallah biran önce emar sırası gelirde birşeyler netlik kazanır. Duanı okudum.
YagmurSendeanlarsn arkadaşımın niyetine de okudum.Allah kabul etsin aminn
redvelvetcake
Herkese merhaba, yarın benim sıram kızlar, daha önce konuda açmıştım oğlumun rahatsızlığı ile ilgili , oğlum 4 yaşında ve nadir görülen bir kas hastalığına yakalandı , şu anda sadece lavaboya gidebiliecek kadar yürüyebiliyor, bazende anne ben yorgunum beni kucağında lavaboya götür diyor, tam teşhis ve tedavi için emar çekilmesi gerekiyor, fakat emar için sıra çok uzun, oğlumun şifası için, ve emar sırasının bir an önce gelmesi için niyetlenerek dua okuyabilirmisiniz. oğlumun adı Mustafa.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Allah razı olsun canımC Canangul133 niyetine okudum RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin evladına aminnnn
YagmurSendeanlarsn okudum redvelvetcake