- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.201
Okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C Canangul133 ve YagmurSendeanlarsn niyetine okudum Rabbim dualarınizi kabul eylesin
sizlerin niyetlerine okudum Allahım kabul etsin.ne niyet üzerine okutulduysa kolaylıkla gerçekleşsin.Yarın agustos72 ve redvelvetcake yani bana okuyoruz şimdiden Allah kabul etsin diyelim Hepımıze iyi geceler
Okudum Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahYarın agustos72 ve redvelvetcake yani bana okuyoruz şimdiden Allah kabul etsin diyelim Hepımıze iyi geceler
agustos72 ve redvelvetcake arkadaşlarımın niyetleri için okudum.Allah tez zamanda dileklerinizi gerçekleştirir inşallahYarın agustos72 ve redvelvetcake yani bana okuyoruz şimdiden Allah kabul etsin diyelim Hepımıze iyi geceler
Gunaydin sende iyiki varsin sayende birbirimize dua ediyoruzgünaydın kızlar Allah razı olsun hepinizden, güzel yureklerinizden, cok tesekkur ederim, iyi ki varsınız
evet bence de birbirimize ettigimiz dualar daha da makbul insallah kabul olur aminKizlar birbirimize dua etmemiz cok iyi oldu. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder
ne demek lafı olmaz Allah istemis demek ki ben vesile oldumGunaydin sende iyiki varsin sayende birbirimize dua ediyoruz