- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.121
Tabii ki seve seveYeni liste yaoarsaniz beni de haberdar eder misiniz? Yeni uyeyim sirf bu dua topikleri icin katildim.
Tabii ki eklerim isminizi not aldım simdi pazar yenı liste yapıcam etiketlicemSevgili arkadaslar benide eklermisiniz
Çok sagolunOğlumun kekemeliği:(
3,5 yaşında çok güzel konuşurken kekelemeye başlayan oğlum için dua istiyorum, duanın gücüne inanıyorum. Oğlumun sıkıntısı icin dua eden herkesin tüm dualarının kabul olması dileğiyle.. 🙏🏻 @redvelvetcakewww.kadinlarkulubu.com
Burada da açtığı başlık topluca bir dua okunabilir sizinle de paylaşmak istedim
Çok zor, kendi de farketmeye başladı ben konuşamıyorum diyor.. terapist biraz beklemeye aldı. Evde çalışmalar yapıyoruz. Pek bişeye yaramıyor sanki.Seve seve ederim. Benim oğlumda da vardı çok zor bir durum Allah şifalar versinflorya455
Siz de okuyun, taha suresi 27. Ayet 21 kere okuyun 7 gün boyunca ya Şafi diyip ağzına üfleyin, babası büyükanne büyükbabalar da okusun çocuğun yanında olmayanlar suya üflesin suyu içirirsiniz, biz kaç hocaya gittik, 2 tane uzmandan ayrı ayrı destek aldık, Elhamdulillah atlattık, şuan kekemelik geri gelmesin diye hala destek almaya devam ediyoruz online olarak.. ama ben buraya da yazmıştım, okuduğum surenin çok etkisi olduğunu düşünüyorum 7 gece boyunca onu uyutup okudum eşime de okuttum, annem ve kayınvalidemlere de, çocuk birden düzelme eğilimine girdi ve düzeldi, çok üzüldüğünüzü biliyorum ona belli etmemeye çalışın, inşallah düzelicek, ben de dua ederim Allah şifa versinÇok zor, kendi de farketmeye başladı ben konuşamıyorum diyor.. terapist biraz beklemeye aldı. Evde çalışmalar yapıyoruz. Pek bişeye yaramıyor sanki.Çok duaya ihtiyacımız var.
İnsallah benim oğlum da atlatır.. dediklerinizi okuyacağımSiz de okuyun, taha suresi 27. Ayet 21 kere okuyun 7 gün boyunca ya Şafi diyip ağzına üfleyin, babası büyükanne büyükbabalar da okusun çocuğun yanında olmayanlar suya üflesin suyu içirirsiniz, biz kaç hocaya gittik, 2 tane uzmandan ayrı ayrı destek aldık, Elhamdulillah atlattık, şuan kekemelik geri gelmesin diye hala destek almaya devam ediyoruz online olarak.. ama ben buraya da yazmıştım, okuduğum surenin çok etkisi olduğunu düşünüyorum 7 gece boyunca onu uyutup okudum eşime de okuttum, annem ve kayınvalidemlere de, çocuk birden düzelme eğilimine girdi ve düzeldi, çok üzüldüğünüzü biliyorum ona belli etmemeye çalışın, inşallah düzelicek, ben de dua ederim Allah şifa versinSormak istediğiniz şeyler olursa yardım edebilirim yazabilirsiniz bana.