Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Şimdi gördüm yunus duası okunuyor.
Eğer liste bir kişilik bozuluyorsa ben 2 kişilik katılabilirim.
Bekliyordum yeni listeye başlansın diye ama bir kaç gündür giremeyince kaçırdım.Neyse nasipte varsa olur🤗
merhaba kusura bakma canım bugun dördüncü gün :KK43: haber gelmeyince cıkardım cunku etiketledim de liste de yaptım hepsinde yazdım ama geri dönüs olmayınca cıkardım. haftaya pazartesi yeni duaya baslayacagız ona alayım, cunku listeyı yarıladık neredeyse :/

kızlar bu arada bu hafta duamız bitiyor, ikiser ikiser okudugumuz ıcın kısa surdu bu liste. yeni duamızı ne yapalım, ne okumak istersiniz

hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir

Lâ İlâhe İllallâhül Melikül Hakkul Mübîn Muhammedün Rasulullahi Sadikul Vadil Emin

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr”

sümmes sebile yessrahu

salavat olur, esma olur , ne olursa okurum ben ALLAH'ın izni ile

Esma da okuyabiliriz farketmez sizler ne derseniz ben katılırım 💕

hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir

Lâ İlâhe İllallâhül Melikül Hakkul Mübîn Muhammedün Rasulullahi Sadikul Vadil Emin

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr”

sümmes sebile yessrahu

salavat olur, esma olur , ne olursa okurum ben ALLAH'ın izni ile

bir tur daha dua okuyup sonra konu baslıgımızdaki esmayı veya baska bir esma zincirini tekrar okuyalım diye dusundum :KK200: rabbi yessir duasını sabah dusundum ben de biliyor musunuz, acaba kendi gunluk dualarıma eklesem mi diye, ama topluokuyabiliriz harika olur, ne guzel tevafuk oldu:KK68:

bir tur daha dua okuyup sonra konu baslıgımızdaki esmayı veya baska bir esma zincirini tekrar okuyalım diye dusundum :KK200: rabbi yessir duasını sabah dusundum ben de biliyor musunuz, acaba kendi gunluk dualarıma eklesem mi diye, ama topluokuyabiliriz harika olur, ne guzel tevafuk oldu:KK68:
Rabbi yessir okuyabiliriz bencede

X