- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 42
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kusura bakma canım bugun dördüncü gün haber gelmeyince cıkardım cunku etiketledim de liste de yaptım hepsinde yazdım ama geri dönüs olmayınca cıkardım. haftaya pazartesi yeni duaya baslayacagız ona alayım, cunku listeyı yarıladık neredeyse :/Şimdi gördüm yunus duası okunuyor.
Eğer liste bir kişilik bozuluyorsa ben 2 kişilik katılabilirim.
Bekliyordum yeni listeye başlansın diye ama bir kaç gündür giremeyince kaçırdım.Neyse nasipte varsa olur
Hayırlı günler kızlar Mavi_Eftelya nın iş yerindeki sıkıntıları için okudum umarım bir an önce sorununun düzelir.
Esma da okuyabiliriz farketmez sizler ne derseniz ben katılırımkızlar bu arada bu hafta duamız bitiyor, ikiser ikiser okudugumuz ıcın kısa surdu bu liste. yeni duamızı ne yapalım, ne okumak istersiniz
kızlar bu arada bu hafta duamız bitiyor, ikiser ikiser okudugumuz ıcın kısa surdu bu liste. yeni duamızı ne yapalım, ne okumak istersiniz
Esma da okuyabiliriz farketmez sizler ne derseniz ben katılırım
hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir
Lâ İlâhe İllallâhül Melikül Hakkul Mübîn Muhammedün Rasulullahi Sadikul Vadil Emin
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr”
sümmes sebile yessrahu
salavat olur, esma olur , ne olursa okurum ben ALLAH'ın izni ile
Rabbi yessir okuyabiliriz bencedebir tur daha dua okuyup sonra konu baslıgımızdaki esmayı veya baska bir esma zincirini tekrar okuyalım diye dusundum rabbi yessir duasını sabah dusundum ben de biliyor musunuz, acaba kendi gunluk dualarıma eklesem mi diye, ama topluokuyabiliriz harika olur, ne guzel tevafuk oldu