Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

slnn12345 ve -loyalty rabbim kabul etsin inşallah ne sıkıntiz varsa ve niyetinizi rabbim kabul etsin inşallah

slnn12345 ve -loyalty niyetine okudum Rabbim gönlünüzden geçen tüm duaları kabul eylesin okumuş olduğumuz zikir vesilesiyle gönlünüzü ferahlatsin inşallah

2 kisi çıkınca, Tamam canım liste oluşmuş bu mesajı sonra gördüm
Evet canım aynentam oldu simdi. Ben şimdiden bir sonraki dua icin düşünmeye başladım bir önerin olur mu ne okuyalım Ikıser ıkıse okuduğumuz ıcın cabuk ılerlıyoruz cunku

namaste21 arkadaşımızı listeden çıkarmak durumundayım cunku ıkı gundur geri dönüş yapmadı ve dualara katılmadı. Uzgunum
Listedrn çıktım mı acaba.Giremedim kaç gündür.Ama listeye alınırsam yetişirim size.
Hergün 1 kişiye 70 adet Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviyy Ya Kadir mi okunuyordu canım

Şimdi gördüm yunus duası okunuyor.
Eğer liste bir kişilik bozuluyorsa ben 2 kişilik katılabilirim.
Bekliyordum yeni listeye başlansın diye ama bir kaç gündür giremeyince kaçırdım.Neyse nasipte varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…