Her gün bir paket çikolata yiyecek kadın aranıyor.

valla ben gunde bi paket deil paket paket yiyorum yemeyince kan sekerim dusuyor napim
kaydirigubbakcemile2

ayol bağımlılık yapar.
bir yılan sonra insan kurtulamaz bundan.
bıraksa şekeri düşer.
yese kilosu çıkar.
hayvalar neden yemiyor bu çikolatayı dokunuyormuymuş:S

hergün 1 pakette nasıl bi paket mesela kaç kiloakannehir
insanın sağlığı bozulur yaf,
oomaz cnm istemedn yimem bendekaydirigubbakcemile5

ben bir gün yemesem tatlı krizim tutuyo kaydirigubbakcemile3 valla deneye katılsamda hiç birşey farketmez nasıl olsa hergün mutlaka yerim:) çikolata hastalığı var bende çocukluğumdan berikaydirigubbakcemile3

ben hergun kesın ve kesın 1 tane buyuk yıyorum kılo falanda yapmıyo sukur aklımda yerınde salak degılım yane..yerimseniben çiko delisiyım..benı ıstemeye gelırken kılom kadar nutella istedim:1closedeyes: ister inanın ister ınanamyınşutarafagitti

ekmek dahamı faydalı sanıyorsunuz???sırnaşık şeydelikafadulden
olsaydı bana olurdu 27 yıldır

unutmadan su anda çikolta yıyorum kaydirigubbakcemile5

ohh ne güzelkaydirigubbakcemile3 ye canım ye afiyet olsun çikolata mükemmel birşey ya aynı benim gibisin valla:1hug: ayrıca neden salak olasın estafurllah çikolata gibi güzel bişeyi yemek suçmu:1hug:

ne alaka
hergün çikolata
yada sekerli yiyicek acur cubur yiyen salak mı oluyor
hay allam yaaa!
ben yerim yiyiyorum da!

tabikide arkadaşlar çikolata kötü bişey değilki sanırım mutluluk hormonlarını çalıştırıyormuş ama hiç benim ilgi alanıma girmiyor nedense ya arkadaşlar hergün karşımda yeseler hiçmi hiç beni çekmiyor ya öyle özeniyorumki böyle çikolata bağımlısı insanlara ama nedense beni çekmiyor işte tatlı konusundada böyleyim öle reçeldi baldı pekmezdi hayatta bunlarla kahvalyı bile yapamam yani ama yinede ne hikmetse kiloda veremiyorummmmmmm

muayyen günlerimde tatlı krizimin tek ilacı çikolata opuyorumnanaktan,
ama hergün düzenli yemek ,sağlıklı olmaz zannumca:delphin:

Ben her gün çikolata olmasa da tatlı bir şey yiyorm.. Bir gün bi paket çikolata, ertesi gün profiterol, ertesi gün kabak tatlısı vs. gibi.. kiloda almıyorum :umursamaz: ama şeker bağımlılığı sanırım bırakmak istiyorum korkuyorm gelecekte hastalıklara yol açar diye eyvahedigeldismile

yiyorum ben ccanim helede ozel gununde yemeyen kadin var mi

basit bişey ki ben hemen hergün yiyorum hiçte kilo yapmıyor cokacimcoook

Back