her evlilikte,her ilişki de var mıdır aldatmak/aldatılmak?

Sırf bunun için kızım kardeşsiz büyüyecek...
Benim eşim de ben hamileyken hiç dikkat etmedi böyle şeylere, ne bi iltifat etti, ne ilgilendi kadın olarak... sadece bebeğe bişi olmasın şubu ye vs vs vs... hoş hala da duymam da etrafa bakmalar filan... çok şükür şimdi kızım büyüdü ben de kilolarımı verdim istediğimi de giyiyorum, şimdi de o çeksin... ben yanındayken başka yerlere bakıodu ozamanlar, şimdi de onun yanında bana bakacaklar o da bunu çekecek...

buarada ne b.k yerse yesin bana ne demiyorsan, sakın kontrolünü elden bırakma, fırsatını bulursa yapar gibi görüyorum ben...
ben bu konuda kendi eşime de asla ama asla güvenmem...
hele hamileyken, hiç...o yüzden madem potansiyel var, sürekli kontrol et ki en azından bişeyler olmadan önlem alabilesin...

Valla benim esimin de gozleri fildir fildir. Beni aldatti mi bilmiyorum ama aldatmaz diyemem. Hele guzel bir hatun gorsun yaninda benim oldugumu unutur resmen goz hapsine alir uzun uzun bakar. Ben etini tutup koparinca kendine gelir
Onun bu hareketleri beni o kadar incitiyor ve asagiliyor ki bunu ona anlatamiyorum kendimi yuzune bakilmayacak kadar cirkin ve tipsiz hissediyorum.
Mantigi da su erkekler guzel bir bayan gorunce bakar bunda ne var yani…

Hic kimseye tam guvenmemek lazim ben mutlaka ufak bir acik kapi birakirim.

Kocalarimizi yetistiriden de bir kadin ama maalesef elin kizini uzmesin onu mutlu etsin diye yetistirmiyorlar. Erkektir ne yapsa yeridir mantigiyla yetistirip zavalli biz el kizlarinin basina veriyorlar. Sonra omrun boyunca ugras dur.

(Hepsi icin gecerli degil tabii iclerinde 'insan'lar da var)

cok kısa zamanda evlenmıssınız.. buyuk bı cesaret vallaa.. keske cok tanımadan evlenmeseydınız.. sonra da bole kuskular ıcınıze dusmesı olagandır.

sevgılıyken de goz zınası yapıyormus.. onla acıkca konusun eger gene goz zınası yaparsa.. cok rahatsız oluyorum deyın

Anlattıklarınızdan dolayı eşiniz pek sağlam papuç gibi gelmedi. O ne öyle karıya kıza bakma hiç sevmem hemde bir çok kez ve sizde bunun farkındasınız çıldırırdım ben olsam hiç tahammülüm yok bu duruma benim baktığın kızlara git deyip kendimden her şekilde mahrum bırakırdım ben eşimi.
Ayrıca yazmışsınız kendime bakmıyorum diye. Böyle olmamalı özellikle de doğum sonrası ve gebelikte bayanlar salıyorlar kendilerini çok yanlış :20: Her şekilde eşine güzel görünmeli bayan. Siz kendinizde biraz değişiklikler yapın bakın neler değişir ama sizin eşinizle değişir mi bilmem hiç hoş bulmadığım erkek tipi.

Son düzenleme:
Basen ipleri sıkı tutmak, bazen de salmak gerekiyor. Yaninizdayken baksın, rahatsız olduğunuz zaman da esprili bir sekilde göz kirpin.( ise yarar ne sıkar ne rahat bırakır) ama oncellikle depresyondan çıkmanız lazım. Muhakkak güzel bir kadinsinizdir ki 8 ay once sizinle evlenmiş. Bunun da kıymetini bilin. Kendi değerinizi bilin ve hisettirin. Bağırmadan, kızmadan ve sadece kadin olarak. Sizin ona mecbur olmadıgınızı bilmeli bir erkek. Güvenmeli ama aklı kalmalı sizde.
Bunlar için sıfır beden olmak, dunyanın en güzel kadını olmaya gerek yok. Kendinizi sevin. Ve ne kadar sevilmek istediğinizi açık açık söyleyin.
9 senelik bir iliskim var. Benim kariyerimdeki ilerlemeden dolayı evliliği bekliyoruz. Kadınlara bakıyor, bakacak yeterki baksın. Ya aldatırsa ne yaparım. Öğrendiğim an ayrılırım. Onu bilmeli, göze alıyorsa aldatmayı zaten "biz" olmayı bırakır..
(yukarıda yazdığım kuralları babaannemden öğrendim )

Her erkek mutlaka aldatır diye birşey yok kesinlikle. Eşinize de bu gözle bakmamalısınız sürekli acaba aldatacak mı, acaba başka biri var mı ona buna nedne bakıyor diye sorgularsanız hayatı zindan edersiniz kendinize. Geçmişte oluştur her erkeğin oluyor ama vlenmiş barklanmış tabii ki dikkat etmek lazım hareket hal tavırlarına. Ama hemen evlenir evlenmez mi hamile kaldınız 8 aylık evlisiniz, 30 haftalık hamilesiniz yanii. Bence biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız, gezip tozup biribirinize doysaydınız azıcık sonra bebek düşünseydiniz iyi olurdu ilk bir sene hatta 2 sene eşlerin birbirini tanıması için çok önemli zamanlar flört ile evililik bir değil ikisi çok farklı şeyler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabii. Baba da olunca daha da bağlanır evine.

Back