her evlilikte,her ilişki de var mıdır aldatmak/aldatılmak?

Her erkek aldatır mı? bence aldatmaz.

Her aldatan aldatılır mı? bence aldatılmaz.

Ben böyle konuları okudukça eşime (olması gereken için) şükrediyorum. 7 yıllık evliyim, 1,5 senede nişanlı kaldım abartısız söylüyorum daha 1 kere kafasını çeviripte bir bayana baktığını görmedim.

Ya olması gereken bu, yada benim eşimde bir sorun var. :26:

bunun bir formülü yok. erkekte kadında aldatıyor ama her erkek ve kadın kesin aldatır diye birşey kesinlikte yok arkadaşlar. ben çok şükür ne ailemde ne eşimde görmedim öyle birşey ama etrafımda yok mu ooooooooooo çook. benim erkek arkadaşlarımdan eşlerini aldatanlar var kız arkadaşlarımdan sevgilisini aldatan var evli çiftler mesela birisi diğerini aldatıyor duyuyorsun erkekler bunu sallamıyor bizim gibi birini başına geldiğini duyunca dertlenip hasta olmuyorlar çünkü onlar olayı lokal değerlendiriyor yani kendini ve eşini düşünüyor. bende kaç gündür burdakileri okuyunca aynı sizin gibi hasta oldum dün eşimle konuşuyorduk insanlar neden aldatır diye, sonuçta şuna vardık
1-adam veya kadın ahlaksızdır
2-kişilik bozukluğu vardır
3-çok iyidir, lanet bir evlilik yapmıştır birini görür aşık olur bu tarz insan zaten evliliğini hemen bitirir tek eşlidir zira
falan filan gerçekten düzgün insanlar var insan inancını kaybetmemeli, pislikler bu dünyada hep varmış hep de olacak. ayrıca kadınlar çok zeki erkekler gibi yedikleri haltlar ortaya saçılmıyor kadınların ki çok daha acımasız oluyor.

bunun bir formülü yok. erkekte kadında aldatıyor ama her erkek ve kadın kesin aldatır diye birşey kesinlikte yok arkadaşlar. ben çok şükür ne ailemde ne eşimde görmedim öyle birşey ama etrafımda yok mu ooooooooooo çook. benim erkek arkadaşlarımdan eşlerini aldatanlar var kız arkadaşlarımdan sevgilisini aldatan var evli çiftler mesela birisi diğerini aldatıyor duyuyorsun erkekler bunu sallamıyor bizim gibi birini başına geldiğini duyunca dertlenip hasta olmuyorlar çünkü onlar olayı lokal değerlendiriyor yani kendini ve eşini düşünüyor. bende kaç gündür burdakileri okuyunca aynı sizin gibi hasta oldum dün eşimle konuşuyorduk insanlar neden aldatır diye, sonuçta şuna vardık
3-çok iyidir, lanet bir evlilik yapmıştır birini görür aşık olur bu tarz insan zaten evliliğini hemen bitirir tek eşlidir zira
falan filan gerçekten düzgün insanlar var insan inancını kaybetmemeli, pislikler bu dünyada hep varmış hep de olacak. ayrıca kadınlar çok zeki erkekler gibi yedikleri haltlar ortaya saçılmıyor kadınların ki çok daha acımasız oluyor.

ha bu arada bakma konusuna gelince ben güzel erkek güzel kadın ve güzel bebek gördüm mü kendimi bakmaktan alamıyorum:) ay evet bazen öyle dalıyorum ki bakarken utanıyorum yani o derece eşim de farkediyor ama daha birşey demedi, buarada eşimde bakıyorsa bilemiyorum çünkü ben etrafa bakmaktan onun baktığını farketmiyorum:)

aldatmanin hem kendileri hemde etrafindaki insanlar acisindan deger kavraminin yitirilecegini ve durustlugun anlamini yuzeysel degil genis kapsamli ogrenen,bilen kisiler aldatmaz...

aldatırmı bilmem ama insan burdaki konuları okuyunca o kadar paranoyak oluyor ki..bu aralar kk ya çok takılıyorum ve bugün eşim berbere gidiyo bensiz diye resmen tartıştık..

aldatırmı bilmem ama insan burdaki konuları okuyunca o kadar paranoyak oluyor ki..bu aralar kk ya çok takılıyorum ve bugün eşim berbere gidiyo bensiz diye resmen tartıştık..

nen erkek milletinden nefret eder oldum burdaki konuları okuyunca insan sarsılıyor

her erkek aldatır mı bilmiyorum ama 10 yıllık evlilikten sonra aldatılan bir kadın olarak erkek milletine hiç güvenim kalmadı.fırsatını bulan kaçırmıyor bence:23:her aldatılan da aldatmaz.kocamın yaptığı şerefsizliği ben niye yapayım ondan ne farkım kalır ki.insan onurunu şeefini kendi için korumalı başkası için değil:19:kocanın bu tarz konuşması başka kadınların içine düşecek gibi bakması bana pek normal gelmedi ama evet seni mutlaka aldatırda kimse diyemez:50:Allah şaşırtmasın yanıltmasın canım başka söylenecek söz yok

şimdi bu sonuçlara göre benim eşim niye aldattı o hangi gruba giriyor..
bir kişiyle beni aldattığını öğrendim,o kişiden başka kişilerde olduğunu kendi itiraf etti ve boşanıyoruz..onun isteğiyle:43:

bence her erkek aldatmaz gibi... siz de öncelikle kendinize biraz vakit ayırın saçınız makyajınız giyiminiz... erkekler gerçekten bakımlı kadın sever... siz de diyorsunuz ki cinsellik yok,kendime bakmıyorum,eşimin gözleri dışarda,arkadaşının aldattığını rahatça anlatabiliyor... sizi aldatması için bütün imkanlar var gibi görünüyor elinde.o yüzden bir an önce kendinizi bakıma alın,cinsel hayatınızı yoluna sokun,sizi aldattığında bu evliliğin biteceğinin sinyallerini verin...gözünü biraz korkutun resmen salmışsınız

Her erkek asla aldatmaz. Namussuz erkekler aldatır...

Size bir sorum var, siz göz çapkınlığı yapsanız eşiniz sadece üzülmekle mi yetinir yoksa sizin notunuzu ve de sepetinizi mi verir?

Her erkek aldatır mı? bence aldatmaz.

Her aldatan aldatılır mı? bence aldatılmaz.

Ben böyle konuları okudukça eşime (olması gereken için) şükrediyorum. 7 yıllık evliyim, 1,5 senede nişanlı kaldım abartısız söylüyorum daha 1 kere kafasını çeviripte bir bayana baktığını görmedim.

Ya olması gereken bu, yada benim eşimde bir sorun var. :26:

Eşinizde bir sorun yok, olması gereken bu. Namuslu bir erkeğin yapması gereken bir hareket zaten bu. Allah size ve eşinize uzun ömürler versin, mutlu olun hep inşallah.

Ortalıkta çok fazla aldatan adamın görülmesinin sebebi toplumun erkeğin aldatanına çok da yüklenmiyor oluşu. Aldatan erkek ufak bir kaçamak yapmıştır ama aldatan kadın namusunu kirletmiştir, f*hişedir, bir an önce tekme basılmalıdır... Mantık genelde bu olunca kadınlar bu aldatma konularında çok daha titiz. Çünkü ortaya çıkarsa adının çıkacağının bilincinde. En yakın arkadaşlarına bile zar zor itiraf edebiliyorlar. Oysa erkekler öyle mi? Karısı 2 ağlar, unutur (unutmaya mecbur kalır/maddi açıdan kötü hale düşmemek için unutmayı tercih eder).

Ayrıca sağlıklı bir erkeğe bir adet karşı cins yeter. Bir erkeğe bir adet karşı cins yetmiyorsa o erkeği asıl tatmin eden kadınlar değildir. Asıl aradığı ve onu tatmine ulaştıracak şey hemcinsi de olabilir ve bunu belki kendine bile itiraf edemiyordur.... Bu ihtimal de var, psikiyatristlerin bu konuda açıklamaları var.

Yani aldatan erkekler çeşit çeşit... "Çapkın" (yani f*hişe) erkek olmak ne yazık ki bu toplumda erkeği yücelten bir şey olduğu için aslında cidden libidosu o kadar yüksek olmamasına rağmen aman "gay" damgası yerim korkusuyla yapandan tutun da nasıl olsa eşim sorun etmez deyip de bedenini kirletmeye çalışanlara kadar var.

Aldatan kadınlar da çeşit çeşit ama aldatan bir kadının aldattığını çok da kolay ortaya çıkartamazsınız. Kadınlar çok temkinli.

Konu acilali birkac ay olmus ama yorum yapmadan gecemeyecegim...

Yazdiklarinizi hayretle okudum ve saka yapiyor olmanizi ümit ettim.
Esinizin sizin sordugunuza vermis oldugu cevaba sasirdim, ama esinizin kadina kiza düskünlügünü, evlilik öncesi kiz arkadaslariyla yatip kalktigini, hatta ve hatta baska kadinlarin bedenlerini parayla satin alabilecek bir karakterde olmasini bu kadar genis bir rahatlikla karsilamaniza üzüldüm.Böyle erkeklerle evlenen kadinlar hangi fikirle, nasil bir gelecek hayal ederek evlenirler simdiye kadar anlamadim, anlamayacagimda..."Artik degisti","gercek aski bende buldu" seklinde ergen seviyesindeki aciklamalarda bulunanlara ise sadece can cikar, huy cikmaz diyorum...Herkes evlenirken bakir/bakire olmak zorunda degil süphesiz ama fuhusu desteklemek din ve ahlaki birakin, basli basina insanlikla celisen bir davranis. Gerci artik insan ibaresinin hakaret sinifina alinma zamani geldide geciyor bile ya, neyse...

Bazi üyeler tarafindan topa tutulacagim ama evet, söylüyorum: bu adam sizi aldatmaya gayet meyilli bir tip. Bunu ben degil, siz aslinda esiniz hakkinda anlattiklarinizla itiraf etmissiniz. Hamileliginiz ve kendinize bakmiyor olmanizda zaten sizi aldatmaya yatkin olan esinizin bu girisimini kanimca daha da hizlandiracaktir. Bu durumda magdur gözümde sizden cok karninizda tasidiginiz bebeginizdir. ALLAH o yavrucagin hatrina sizi aldatilmaktan korur umarim...

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama bence eşiniz sizi beğenmiyor.
Ben yanında ki kadını beğenen erkeğin gözlerininin dışarıya kaydığına pek tanık olmadım doğrusu.Ki eşim dolayısıyla evli bekar baya bir erkek arkadasımız var.Onlarla çeşitli ortamlarla bulunuyoruz.
Ben bırakın eşmi sevgilimi; kardeşime yanında bir kadın varken arkadas olsun,kuzen olsun farketmez sağa sola bakılmaz diye kafasına vura vura öğrettim.Bence çok çirkin bir hareket.
Durum dışardan da çok kötü görünüyor.Yanında sevgilisi eşi varken sizi süzen bir erkek çok itici ve insan yanındaki kadın için üzülüyor.

Her erkek aldatmaz.Hatta benim gördüğüm aldatanlar azınlıkta.

konuyu açan arkadaş eşinin taa evelliyatta böyle şeylere ilgili olduğunu yazmış. nerden vardınız bu kanıya şimdi eşini beğenmediği kanısına. yangına körükle gitmek sizinkisi. eşinizle aranız çok iyi galiba, olamayanlarada saygınız yok. bu ülkede Hülya Avşar gibi güzel hoş bir her anlamda dik duran bir kadın bile defalarca aldatılmış eski eşi tarafından. size önerim erkeklere bu kadar güvenmeyin kendinizede tabi, beni aldatmaz diye güvenmeyin.

konu için ise eşiniz ancak kendi isterse bu huyunu bırakabilir. yapılacak tek şey sizin kendinizi bebeğinize adapte etmeniz, hamilesiniz kafanızı bunlarla yormayın.

her erkek değil, namussuz şerefsiz kişiliksiz erkek aldatır.(tabi bayanlar için de geçerli bu)

Back