aldatırmı bilmem ama insan burdaki konuları okuyunca o kadar paranoyak oluyor ki..bu aralar kk ya çok takılıyorum ve bugün eşim berbere gidiyo bensiz diye resmen tartıştık..
bunun bir formülü yok. erkekte kadında aldatıyor ama her erkek ve kadın kesin aldatır diye birşey kesinlikte yok arkadaşlar. ben çok şükür ne ailemde ne eşimde görmedim öyle birşey ama etrafımda yok mu ooooooooooo çook. benim erkek arkadaşlarımdan eşlerini aldatanlar var kız arkadaşlarımdan sevgilisini aldatan var evli çiftler mesela birisi diğerini aldatıyor duyuyorsun erkekler bunu sallamıyor bizim gibi birini başına geldiğini duyunca dertlenip hasta olmuyorlar çünkü onlar olayı lokal değerlendiriyor yani kendini ve eşini düşünüyor. bende kaç gündür burdakileri okuyunca aynı sizin gibi hasta oldum dün eşimle konuşuyorduk insanlar neden aldatır diye, sonuçta şuna vardık
1-adam veya kadın ahlaksızdır
2-kişilik bozukluğu vardır
3-çok iyidir, lanet bir evlilik yapmıştır birini görür aşık olur bu tarz insan zaten evliliğini hemen bitirir tek eşlidir zira
falan filan gerçekten düzgün insanlar var insan inancını kaybetmemeli, pislikler bu dünyada hep varmış hep de olacak. ayrıca kadınlar çok zeki erkekler gibi yedikleri haltlar ortaya saçılmıyor kadınların ki çok daha acımasız oluyor.
şimdi bu sonuçlara göre benim eşim niye aldattı o hangi gruba giriyor..
bir kişiyle beni aldattığını öğrendim,o kişiden başka kişilerde olduğunu kendi itiraf etti ve boşanıyoruz..onun isteğiyle
Yanlış anlamayın ama bence eşiniz sizi beğenmiyor.
Her erkek aldatır mı? bence aldatmaz.
Her aldatan aldatılır mı? bence aldatılmaz.
Ben böyle konuları okudukça eşime (olması gereken için) şükrediyorum. 7 yıllık evliyim, 1,5 senede nişanlı kaldım abartısız söylüyorum daha 1 kere kafasını çeviripte bir bayana baktığını görmedim.
Ya olması gereken bu, yada benim eşimde bir sorun var. :26:
aldatırmı bilmem ama insan burdaki konuları okuyunca o kadar paranoyak oluyor ki..bu aralar kk ya çok takılıyorum ve bugün eşim berbere gidiyo bensiz diye resmen tartıştık..
Yanlış anlamayın ama bence eşiniz sizi beğenmiyor.
Ben yanında ki kadını beğenen erkeğin gözlerininin dışarıya kaydığına pek tanık olmadım doğrusu.Ki eşim dolayısıyla evli bekar baya bir erkek arkadasımız var.Onlarla çeşitli ortamlarla bulunuyoruz.
Ben bırakın eşmi sevgilimi; kardeşime yanında bir kadın varken arkadas olsun,kuzen olsun farketmez sağa sola bakılmaz diye kafasına vura vura öğrettim.Bence çok çirkin bir hareket.
Durum dışardan da çok kötü görünüyor.Yanında sevgilisi eşi varken sizi süzen bir erkek çok itici ve insan yanındaki kadın için üzülüyor.
Her erkek aldatmaz.Hatta benim gördüğüm aldatanlar azınlıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?