her evlilikte,her ilişki de var mıdır aldatmak/aldatılmak?

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
kızlar merakım bu..
ben de aldatılacak mıyım?
dün gece eşimin evli bir arkadaşının eşini paso aldattığını öğrendim.
eşim bunu gayet pişkin pişkin söyledi bana;''şunu unutma aldatan aldatılır'',dedi.
ben de adamın eşinin onu aldatıp aldatmadığını sordum,o da hyr ama o da aldatır dedi.
ve dünden beri içim buruk..nasıl oluyor da bu kadar rahat düşünebiliyor böyle bir konuyu.

8 aylık evliyiz,8 ay gibi bir sürede evlendik zaten.
eşim cinselliğe ve afedersiniz karıya kıza pek bi düşkün.
evlenmeden önce ilişkileri olmuş,kimi kız arkadaşlarıyla kimi de para karşılığı kadınlarla..
şimdi ise evden işe-işten eve bir insan.
benden ayrı bir yere gitmez.
telf.hep ortadadır ve internete de facebook dışında girmez.ki zaten çok fazla pc başında kalan bir insan değil.

sadece tek sorunumuz,göz zinası..
bunu biz sevgiliyken,evlilik yolundayken ve şimdi de yapıyor.
gözleri fıldır fıldır,çoğu zaman yakalıyorum ve ne zaman yüzüne vursam hep kavga çıkıyor.
inkarlar,bana kızmalar falan..
genç kızlar,evli kadınlar,kocası ya da sevgilisi yanında olan bayanlara bile bakıyor.
bir kere bakıp geçse tamam! ama 2-3 kere kaçamak kaçamak bakıyor.
kadınların göğüslerine,bacaklarına,kalçalarına..açıkta hiçbir yer bulamazsa da yüzlerine bakıyor.
ya karşı kaldırımdan geçenlere baktığı bile oluyor ya da dönüp baktığı..

napıcam bilmiyorum,artık onu takip etmiyorum üzülücem diye.
kaç defa söyledim böyle yapma,ben mahfoluyorum.
kendi özgüvenim yitiyor,kendimi çirkin,şişko ya da yetersiz buluyorum.
vainismus sorunum vardı,yeni yeni halloldu.eşim sağolsun hiç yardımcı olmadı bu konuda bana zaten.

herneyse,yani onun bakışlarını yakalayınca ve yüzüne vurunca yeminler billahlar,inkarlar,kavgalar..
hep aynı şeyler..
bnde bazen inat yapıp bakıyorum ona buna,bu sefer deliriyor ve gözlerini bnden alamıyor.

anlamadım bizim derdimiz ne?ne yapıcaz böyle?
çalıştığı yerde en fazla 10-15 tane kadın var.çoğu da evli ya da tanıdık zaten.o nedenle biraz olsun ordan rahatım.
e arkadaşlarımız da hep evli.
offf hiç derdim yokmuş gibi daha senemiz dolmadan bunlarla uğraşıyoruz..
böyle bir adam beni aldatır mı?

bana gelince de,bnde çok değiştim.
kendime hiç bakmıyorum.
evime bakmıyorum.
sanırım gebelik depresyonu ama hevesim de yok.
evlilik bu muymuş diyorum çoğu zaman ve çok pişman oluyorum.
cinselliğimiz de yerlerde..

Öncelikle sorunuza cevap vereyim.

Her erkek aldatmaz.

Eşinizin bir başka arkadaşının eşini sürekli aldattıgını size anlatmasının sebebi
bence sizin nabzınızı yoklamak...

Benim eşimde güzel bir hatun görse bakar, ben bile bakarım
yani. (yalnış anlamda değil). :)

Maalesef bunu değiştirmenin imkanı yok.

Aldatmaya gelince, her aldatılan aldatmaz.
Herkeste aldatmaz. İllaki evine, eşine ölümüne sadık
insanlar var.
Böyle şeyleri düşünüpte üzmeyin kendinizi.

Bilemiyoruz zaman ne getirir ama Allah bizleri ve eşlerimizi
böyle hatalardan uzak tutsun, korusun.

Öncelikle sorunuza cevap vereyim.

Her erkek aldatmaz.

Eşinizin bir başka arkadaşının eşini sürekli aldattıgını size anlatmasının sebebi
bence sizin nabzınızı yoklamak...

nabzımı yokladı derken?
e zaten çok iyi bilir beni aldatsa nasıl bir tepki vereceğimi..
zaten o bana anlatmadı,konusu geldi.
ben kesin aldatıyordur o dedim o da evet birsürü var dedi.
internetten,ordan burdan gidip geldiği,görüştüğü falan..
çocuk bi de severek evlenmiş,çok da tatlı bi çocukları var..nasıl üzülüyorum aklıma geldikçe

ya öyle,biz de mesela garp bişi gördük mü hep birbirimize deriz şuna bak falan..
tamam bana da çok düşkün..
ama ne bileyim,bazen bu bakışları bireysel olarak yaptımı fıttırıyorum

ya öyle,biz de mesela garp bişi gördük mü hep birbirimize deriz şuna bak falan..
tamam bana da çok düşkün..
ama ne bileyim,bazen bu bakışları bireysel olarak yaptımı fıttırıyorum

Benimde çok fıttırdığım oldu ama bu birşey değiştirmedi malesef.
Fıttırdığımla kaldım.

gerçekten bende çok rahtsız olurum...kendimi baktıgı kişiden ççirkin hissedebiliyorum ... ama cokda sorun çıkrmam bunla alakalı. ama konu aldatılmak olunca şirret tarafımla uğraşacagını kocamda bilir. 5seneden beri aşıladım ona bu tavrımı. inşallah beni ve kendini hiçbir zaman utandırmaz

tatlım erkeklerin mizaçları bu gerçekten bakıyolar istersen yakala istersen yakalama yinede bakıyolar sadece bunu senin yanında fazlasıyla yapması çok yanlış ve rahatsız edici. o durum çok kötü oluyo gerçekten kavga etsen kabul etmez evet bakıyorum mu diycek etmesen kendine yediremiyosun paranoyak oluyosun kendine güvenin azalıyo yaşamdan zevk alamaz oluyosun. bence her erkek aldatcak diye bişey yok bi kere eşine güven ne onun aklına ne de kendi aklına böyle şeyler sokma. bakmaya gelince evet çoğu erkek bakıyo sende bunu çok probem yapmamaya kendini alıştırmaya çalış sonra eşinle mutlu bi anınızda konuş dile getir kavga şeklinde değil ama belki anlar seni en azından yanında yapmaz

tabiki her erkek aldatmaz bunu kendine dert etme bide bebiş geliyomuş sana çok fazla iş düşüyor neden baktın niye baktın diye kavga çıkarma sakin bi zamanda konuş kendinede haksızlık etme biraz bak kendine onun için değil bi tek en çok kendin için özgüvenini yitirme sakın..

alınma canım ama eşin gibi erkeklerin yanında, başka erkeklere bakıp bakıp "analar neler doğuruyor" demek var. ama bu da bi bayana yakışmaz işte. hamileymişsinde sen stres yapma bence bebeğini düşün. ama bebiş geldikten sonra da bakımlarını ihmal etme. kılık kıyafetine özen göster. o başkalarına bakıyosa başkaları da sana baksın da anlasın biraz yaptığının yanlış olduğunu.

hamilelik zor bir donem guzelim ama bi hastalik degil ..
fransada yasiyorum ben bugune kadar hic bir kadindan doktorunun hamilelikte cinselligi yasaklandigini duymadim ..
sen kendini kotu hissetmedikten sonra, ve bir sakincasi yoksa neden cinsellik yerlerde surunsunki ?
inan esin kadar senin icinde cok onemli bu konu bu ..
kendini toparlamaya calis .. kisisel bakimina dikkat et bunu kendin icin yap ..
hamileykende cok sk ve alimli olabiliyor insan ..
ve esinde senin yaninda baskalarinada bakacak kadar tam bi odun desene ..
Allah yardimcin olsun ..

her erkek aldatmaz tabii ki
ama daha evlenmeden de bazı şeylerini görmüşsünüz, keşke görmekle kalmayıp bunlar üzerine biraz düşünüp öyle evlilik kararı alsaydınız
neyse, artık keşke demek için çok geç
inşallah kafanızdaki soru işareti aldatılmanızla sonuçlanmaz
hakkınızda hayırlısı olsun..

eşim biraz kaskafalı,defalarca söylememe rağmen kendince kısıtlama getiriyor sanırım cinselliğimize.
ya da anne olucam diye beni çekici de bulmayabilir.
dedim ya vajinismusu aştım ve bnde zevk alır hala geldim.
öyle ki bencillik etmeyip bana zaman verse ben bile vajinal orgazm yaşıyacağım nerdeyse.
kusr.bakmayın biraz açık oldu söylemek istediklerim ama öyle.
haftada bir ya da 10 günde bir yapsak sorun değil onun için.
ilk evlendiğimiz zaman günde 2 kere yapardık..
bunlar çok üzücü şeyler.evlilik gerçekten çok zormuş

daha evlenmeden hepimiz neler görüyoruz ona bakarsan
o kadar ince düşüncelere yer vermiyor malesef sevda :)
eşimin kendisi,işi,ailesi,yaşadığı yer..
her şey bana tersti.
sevdim..sadece sevdim...

Yanlış anlamayın ama bence eşiniz sizi beğenmiyor.
Ben yanında ki kadını beğenen erkeğin gözlerininin dışarıya kaydığına pek tanık olmadım doğrusu.Ki eşim dolayısıyla evli bekar baya bir erkek arkadasımız var.Onlarla çeşitli ortamlarla bulunuyoruz.
Ben bırakın eşmi sevgilimi; kardeşime yanında bir kadın varken arkadas olsun,kuzen olsun farketmez sağa sola bakılmaz diye kafasına vura vura öğrettim.Bence çok çirkin bir hareket.
Durum dışardan da çok kötü görünüyor.Yanında sevgilisi eşi varken sizi süzen bir erkek çok itici ve insan yanındaki kadın için üzülüyor.

Her erkek aldatmaz.Hatta benim gördüğüm aldatanlar azınlıkta.

Son düzenleme:
takma kafana canım. en bakmayanı beim kocamdı, hatta onunla bu yüzden evlendim:) hala da yakınımız olan veya benm arkadaşm olan bir bayanla konuşurken yüzüne bakmaz, çok efendirir kendisi ammmaaa bu da başladı yavaş yavaş( haa bi de sanki karşısındakinde anormal bişey varmış gibi benim anlayıp da kızmamam için"ne acaip giyinmiş, ne büyük göğüsleri var, ne garip yürüyor, elbisesi çok çirkin" gibi saçma sapan yorumlar yapar. bazen de oluyor "gözleri lens mi, iç çamaşırı giymemiş gördünmü!!!" ben de direktepkimi veriyorum ş karşıdan gelen ekeğin şeyine bak aşkımmm ne büyük de mi deyince dellenip susuyor ne diyim yani de mi!! az önce de rüyamda beni esmer, yaşça genç ve henüz bıyıklarını almamış hoş bi kızla aldatıyordu. yazacaktım, yorum yazmak istedim...

tabi ki her erkek aldatmaz ve her aldatan da aldatilmaz...
ayrica saga sola bakan erkekler aldatacak diye birsey de yok,
nice saga sola bakmayan ama karisini aldatan erkekler var emin ol...

agbim benimle erkekler konusunda cok acik konusurdu ve beraber gezerken
onun da bir cok bakislarini yakalamisimdir,
kardesinin yaninda rezil olmamak icin de baktigi kadinlari elestirir gibi yapardi
"hic bir erkege güvenme, bütün erkekler d***zdur" derdi hep...
ve "evli kadin dedigin yeri gelir kariyerini de yapar, cocugunu da dogurur ona bakar,
sporunu da yapar, bakimli da olur" derdi...

Allahtan esim etrafina o niyetlerle bakmaz ve aldatma konusunun da saka veya fikra dahi olsun acilmasini sevmez...

daha evlenmeden hepimiz neler görüyoruz ona bakarsan
o kadar ince düşüncelere yer vermiyor malesef sevda :)
eşimin kendisi,işi,ailesi,yaşadığı yer..
her şey bana tersti.
sevdim..sadece sevdim...

evet öyle ama sadece sevgi yetmiyor malesef

5 parmağın 5 i bir değilken, tüm erkekleri aldatan sınıfına koymak sizce de haksızlık değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…