Her erkek yaparmi ki??

Her erkek yapar mi bilemem ama arkadasinin bana soyleme yap ama haberim olMasin demesi midemi bulandirdi
He erkeklere de guvenmem o ayri

Kızların efendi adam yerine p.ç adam tercihine örnek arkadaşın.
Erkek arkadaşı acı çektirerek bir soğuk bir sıcak yaparak kendine bağlamış kızı. Kız ayrılamıyor da içinde bulunduğu saçma durumu mantığa bürümeye çalışıyor. Bir nevi savunma mekanizması.
Ona deyin ki "her erkek yapmıyor, yapanlar da seninki gibi gözüne soka soka yapmıyor canım, sana hiç değer vermiyor ki gözüne sokuyor."

Ne bicim arkadastir yahu bence uzak dur bu midesizden ...
Kendi yaptigi hatayi , hata degilmis gibi gostermek icin herkes yapar diyo..
Haahh haspamm gelsinde ona aldatmayan irkek gosterem

Senin arkadaşın kendi durumunun ne kadar sacma ve yanlış oldugunun farkinda ne kadar gurursuz oldugunun da, dolayisiyla bunu cok normal bi olaymis gibi göstermek icin iliskine daha doğrusu sevgiline yağlı ballı iftira atio. Arkadasinin gururu yok sende arkadasinla olan iliskini bi gozden gecir istersen ve sana tavsiyem sakin arkadasina iliskisi hakkinda o sana bisiler anlatsa dahi yorumda bulunma he de geç ve bu sacma sapan iftira yuzunden de ne sevgilinin ne de kendinin canini sıkma

Kendi salaklığınn üstünü örtmek için laf yemesin diye her erkek yapar diyip geziyo ortalkta.Ben de erkek arkadaşıma çok güveniyorum bizim iliskimizden önce yapmış yaşamş olabilir ama benimleyken yani 3-4 yıldır yapmadığna çok inanyorum.Aptal olan senin arkadaşın.Elin adamı bana dicek ayda bir yaparım bilmmne bende tamam dicem.Komik gerçekten ciddiye aldığna değmez.

Arkadaşına hakkaten helal olsun. ..böylesini de ilk defa duydum. ...insan sevdigine sevgilisine sen git başkasıyla yat ama bana haber Verme demek ne ya.....üstüne birde sizin sevgilinizi karalıyor size. Kendisinki öyle ya.....

diyelim ki her erkek yapıyor.
bu durumda sen de diyecek misin ki, o zaman benimki de yapsın ama bana söylemesin.
arkadaşım aldatan erkeği yakaladın mı basacaksın ... tekmeyi.
yapmayan da yoksa yalnız yaşayacaksın, olmuyor mu erkeksiz.

he fikrimi soruyorsan elbette ki aldatmayan erkek var, bakirlik durumunu soruyorsan bakir olarak evlenen de çok erkek var.
bazen gülüyorum :) hani ben mühendislik mezunuyum da, bizim bölümde adam sevgili bulamıyor ki, bir de başkasını bulup aldatsın :)

Kendi sevgilisini öle kabul etmiş seninkine de iftira atıyor. Muhabbetini kes o midesizle. Ayrıca her erkek yapar diye bişey yok.

arkadaşın bence oldukça saf bir kız ve biraz da fesat bence o oda arkadaşına herşeyini anlatma çok güvenme
erkek arkadaşın aldatmadım daha önce yapmadım diye yemin ediyorsa muhtemelen doğrudur.

Ya adamın dini inancı vardır yapmamıştır nereden biliyormuş o kız her erkeğin yaptığını, benim sözlüm 25 yasında, değil o işi yapmak benden önce sevgilisi bile olmamış, etrafındakileri bu kadar dar gördüğü için arkadasınız yanlış, ayrıca orda burada içen adamdan aile babası mı yapmaya çalışıyor ne gülerim

Arkadaşım hiç kız arkadaşının lafına uyup içini karartma.Benimde 3 yıllık bir ilişkim var. Allaha şükür sevgilimin böyle bir durumu yok sorma gereği bile duymadım ama olmadığını biliyorum.Olsa üzülürdüm duygusal bir insanım benim için bazı şeylerin önemi değeri daha manevi. Fakat yinede geçmişte olmuş ve geçmiş bir olay için paranoyak davranıp sevdiğin insana güvensizlik duyup onun üzülmesine de sebep olmanı gerektirecek bir durum yok. Emin ol her erkek yapmaz. Bu sadece günah olduğu için falan değil erkeklerin de ne kadar inanamasak da maneviyatları var ve cinsellik,sevdiğin insanla hatta evlenince birlikte olmayı aynı bizim kadar değerli görüyorlar.O yüzden sen gönlünü ferah tut ve sevdiceğine güven

Arkadaşın gurursuz olmakla birlikte kıskanç, hazımsız ve fitne bir insan. Uzak durmanda fayda var.

her erkek aldatabilir ama her erkek aldatmaz. ikisi farkli seyler. hicbir erkege bu asla yapmaz demeyeceksin allah sasirtmasin hepsi yapabilir. ama her erkek aldatiyor da diyemeyiz. yok boyle bir kesin yargi. her kadinin aldatmasi nasil mumkunse her erkegin de aldatmasi mumkundur olay bundan ibaret....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…