Her erkek yaparmi ki??

Yasim 20. Arkadasimida seviyorum uzak duramiyorum iyi anlasiyoruz ama boyle demesine uzuluyorum ister istemez.

Yasim 20. Arkadasimida seviyorum uzak duramiyorum iyi anlasiyoruz ama boyle demesine uzuluyorum ister istemez.

üzülme he he de geç.. kendini avutuyor arkadaşın .. kendi anormal ilişkisini her erkek yapar diyerek normalleştirmeye çalışıyor..
önemli olan burda her erkeğin yapıp yapmayacağı değil aldatıldığını bildiğinde sergileyeceğin tavırdır.. sen sevgilini kendi içinde de olsa sorgulamaktan vazgeç .. kendine bak ..

Kadın kendini tepside sunsa bile , sevdiğinin dışında hiç bir kadını midesi almayan dokunamayan çok erkek var için rahat olsun , zaten böyle bir şüpheyle de yaşanmaz ki...

Arkadaşınıza söyleyin bu konuda , konuşmanın sizi üzdüğünü anlayışla karşılayacaktır...

Kadın olarak arkadaşınızı kınıyorum , sağlıklı düşünemediğine inanıyorum kendisine yaptığı saygısızlık diz boyu....

nası bi yokluksa kızdaki.....
arkadaşın neden bu kadar özgüvensiz, evde kalmış 50 yaşındaki mualla modunda olmasının sebebi neki?

Arkadaşına cinsel hastalıkta bulaştırır bu adi herif ileride her erkek pis değil

Bence bu kizla arkadaşlığını bitirmelisin. Körler yatan şasi kalkar. Bigun midesi artık dolup tastiginda kabul ettikleri tokat gibi vuracak yüzüne. Erkekler degisr taniyan sensin yaparmi yapnazmi sen bilursin ama bu ark. gittigi yol yol degl.

Arkadasin kendisini kandiriyor sadece..

Bu arkdasin ne sacmaliyorki ya?
Tahtalar gevsek.
hey Allahim ya bide anlasma yapmis, ayda bir icki ve baska kizlarla dus bes.

Her erkek değil canım kendini sadece o şekilde varetmeye çalışan adamligin anlamini asla taşımayan karaktersizler yapar. Bende aldatildim sirf bu yüzden sonra da o güya ihtiyaç giderdikleri sahte erkekliklerini gosterdikleri kizla evlenirler sen bu sacma sapan iliskide aldatildigin uzuldugunle kalırsın. Sonra Allah her erkeğin oyle olmadığını adam gibi bir adam çıkararak gosterir sana. O zaman dersin her erkek değil adam olan yapmaz..
O yuzden arkadaşının yaptığı kendini ve senide yaptiginin dogru olduguna inandirarak kandırmak sen yanindaki adama güven arkadaşın bir sure sonra dayanamayacak ve bir paranoyak olacaktir.

Arkadasin tam bir kör aşık yeterki beni terk etmesin herseyine razıyım diyor .hiçbir kadın sevdiğini paylaşmak istemez ,senin arkadaşının ya kendine hiç güveni yok yada sevgiye çok aç.

Yok artik ya resmen aldatilmayi kabul etmis kalkmis birde senin aklini bulandirmaya calisiyor kötü hissetiriyor hey Allahim ya :/

Arkadasin ben yandim sen de yan modunda. Beb mutlu degilsem yanimdakilerin mutlulugunu cekemem havalarinda. 3 ay boyle bisey soyledi mi cocukla birlikteyken? Burdan bile anlayabilirsin art niyetini. Kim yapar kim yapmaz bilemeyiz karakter meselesi ama asla her erkek yapar diyemeyiz. Sana tavsiyem sevgilini hic bi zaman baskasinin lafiyla yargilama ama gozu kapali da olma. Arkadasinin da boyle konusmasina izin verme madem kafani karistirabiliyo..

Arkadaşının şu anfa psikolojisi bozuk. Sevgilisinin baßka kızlarla düşüp kalkmasina izin vermiş. Kendini yalnız hissetmemek için senin sevgilinde yapıyordur diyor.. 3- 5 gün sonra sevgilinin bir çocuğu olduğunu öğrenirsen de bana haber verme mi diyeceksin diye sorsana ona.. bence kesinlikle her erkek öyle düşüp kalkmaz..

Aynen artik dinlemicem zaten arkadasimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…