- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.193
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Bir zamanlar ben de cebimde son lira kalincaya kadar harcardim.birikim yapanlara hesabı artı olanlara imrenirdim.artik durumu o kadar kabullenmistim ki.eylul ayında okuldaki arkadaşlarımla gram altın gününe girince birikim yapmanın tadına vardım.grqm derken çeyrek ve dolar da almaya başladımSlm herkese okuyunca gaza gelip kendimle kalınca gerçekle yuzlesip kredi kartini tüketen bir ben bırakıyorum buraya.herkese bol birikimler ben gibilere de kredi kartsiz günler dilerim. Şimdiden iyi bayramlar
Cimer üzerinden tüketici haklarına dekontla birlikte başvurup geri iade alabilirsin gerçi 2-3 ay sürer ama yine de hiç yoktan iyidir. Ayrıca hesap işletim ücreti, kredi dosya masrafını da bu şekilde geri iade alabilirsin hem de geriye dönük 10 yıllık olarak. Kart ücretini de geriye dönük 10 yıllık alabilirsin yeter ki o dekontları bulup kesintileri kanıtla. Stajımı tüketici haklarında yapmıştım, o zamanlar cimer yoktu insanlar bankadan dekont isteyip (bazı bankalar dekont vermezdi şikayet edeceksiniz diye) fiziki olarak başvururdu. Bu tarz kesintilerde hakem heyeti hep tüketici lehine karar verir.Yapi kredi - sifir faizli kredi övdüğüm herkese not, bugün itibariyle pişman oldum
Tam 404 tl kart aidatı geldiEki Görüntüle 3355823
Bir şekilde çıkartıyorlar paralarını, banka kimseye kar ettirmez
Selamselam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
kredi kartıyla altın alabilen var mı? kuyumcular komisyon koyuyorlarmış
Benim bayram sıkıcıydıNaber kızlar? Bayram tatiliniz iyi geçmiştir umarım. Ben İstanbul'daydım ve burası hiç boşalmadı desem yeridir yine de dinlendim ve gezdim hava güzeldi bir de temizdi...
Ay başında 3 gr atmıştım listemize ekleyebilir misin B Buffalosos cım?
çok teşekkür ederim evett varmış ama mesela o bileziğin gramını 3200den satıyorlarSelam
Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun
Evet bayramdan önce sormuştum 200₺ fazlaydı 1 gramlık için
Ama tuğrul altın sitesinde bileziklerde 3 taksit yapılıyor, dün baktım 3 gr bilezik bile var
ben evde var olan birkaç gramı bozdurmamak için allaha dua ediyorumHalen altın alabiliyorsaniz helal olsun
ben evde var olan birkaç gramı bozdurmamak için allaha dua ediyorum