Her ay en az bir altın

Herkese merhaba sevgili birikim yoldaslarim. Uzunca bir sure burada guzel bir surec gecirdik. Ben eksisini artisini dusunup site uyeligimi iptal etmeye karar verdim. Cok fazla zaman harciyorum ve de malesef hem bazen gereksiz uzulup hem de gereksiz yere bazen baskalarini uzuyorum. Hem kendimi korumak hem de baskalarini gereksiz yere uzmeye hakkim olmadigini dusunerek bu karari verdim. Bu da belki gereksiz bir aciklama oldu ama nasilsa bu sitedeki son gereksiz davranisim:) bir eksik bir fazla fark etmez gibi:):) Birazdan bu planimi hayata gecirecegim. Bunca zamandir burada bir yoldaslik yaptigimiz icin sizlere veda etmenin uygun olacagini dusundum. Hepinize tesekkur editorum ayrica. Hepinize bol bereketli gunler aylar yillar diliyorum. Hoscakalin.

Ne kadar ince düşüncelisin canımm kararına saygı duyuyorum ben de bol bereketli günler aylar dilerim

Bilezik alanlara kocaman maşallah diliyorum herkese hayırlı birikimler. Bende maaşı gecikmeli alanlardanim.birde ikili parça halinde şimdi yatan maaşla kredilerimi ödedim.hafta içi yaklaşık 20-22 si gibi de becerebilirsem bir gram da ben alacağım alınca yazarım inşallah

Öncelikle muazzam çalışmanızı ve motivasyon grubunuzu kutlarımİnşallah bereketlenerek artar. Ben sadece bu işi meslek edinen biri olarak (Agesa Hayat Emeklilik birikim güvence danışmanı) şu tavsiyeyi de naçizane vermek isterim. Bireysel emeklilik sisteminde Altın fonu fiziksel altına göre %10 daha fazla getiri sağlıyor ve alım satım arsındaki makas çok düşük ayrıca güvenlik sorunu yok. Yine dövizin karşılığı Eurobond un dolara karşı %40 gibi ezici bir getiri üstünlüğü var. Dolardaki alım satım makası ve özellikle enflasyonunu düşünürsek dolar zaten şu anda sıkıntılı bir koruma aracı asla yatırım aracı değil. Ve tüm bunların dışında Apple Tesla Microsoft THY Sabancı gibi şirketin hisselerini alabileceğiniz yüksek getirili fonları bir de üstüne %30 devlet desteğiyle sahip olabilirsiniz. Böylelikle tek bir sistem ğzerinden dağılmadan size ait akıllı bir kumbara oluşturabilirsiniz. Bilgi almak isterseniz severek size bu sistemi anlatabilirim. Besle ilgilenmiyorsanız bile dolara ayıracağınız bütçeyi lütfen altına çevirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…