- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.362
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
inşşşş ölmezsem
ayyy yok canım bir ekonomik kriz oldu daNiye öyle diyorsun canım benim hasta mısın geçmiş olsun
Rica ederimçok teşekkür ederim evett varmış ama mesela o bileziğin gramını 3200den satıyorlaryine çok bir şey değişmiyor gibi
4 daha mı ekleyeyim canım bereketli olsunArkadaşa para vermiştim dün almış getirmiş sağ olsun
1 gramı küçük oğlanın birikimi para bırakmıştı tutumlu yavrum
Hayır tatlım4 daha mı ekleyeyim canım bereketli olsun
1 gram ekleyeyim mi listeyeSelam kızlar, oğlanın bayram harçlıklarının üzerini tamamlayıp 1 gram aldık ona. Oğlana yazlık alışverişi, kendimize ayakkabı alacağız. Bakalım inşallah kalan bir şeyler olur da ekleme yaparız
Darısı bana inşallah.jean gömleğim var kuucldu diye daha doğrusu zayiflayamadim ben büyüdüm yenisini alaşım var masaallah uyduruk mavi 999 TL Levi's 2500 lerde aynı gömlek almadım hala buda benim.icin bir artı bakalım ne olacak.ama.gervekten bir ayakkai alasim da var topuklu spor birşey öte yandan çocuğa bot vs aldım neyseki önemlileri ertelemedim. Bakayım daha dikkatli olacam.bir tatil yapabilsem burada çok takilsam daha iyi olacak harcamalarim sankiBir zamanlar ben de cebimde son lira kalincaya kadar harcardim.birikim yapanlara hesabı artı olanlara imrenirdim.artik durumu o kadar kabullenmistim ki.eylul ayında okuldaki arkadaşlarımla gram altın gününe girince birikim yapmanın tadına vardım.grqm derken çeyrek ve dolar da almaya başladım
Bence siz de bir yerden başlayın belli bir noktadan sonra birikim yapmak için gereksiz alışveris yapmayı da birakiyorsunuz
1 gram ekleyeyim mi listeyebereketli olsun canın
8 ay olmuş damlaya damlaya göl olur boşa dememişlernasipse hep devam edecek bu grup