- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Kizlar altın alacağım cumhuriyet altını seçimden sonramı simdimi alayım artarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar ince düşüncelisin canımm kararına saygı duyuyorum ben de bol bereketli günler aylar dilerimHerkese merhaba sevgili birikim yoldaslarim. Uzunca bir sure burada guzel bir surec gecirdik. Ben eksisini artisini dusunup site uyeligimi iptal etmeye karar verdim. Cok fazla zaman harciyorum ve de malesef hem bazen gereksiz uzulup hem de gereksiz yere bazen baskalarini uzuyorum. Hem kendimi korumak hem de baskalarini gereksiz yere uzmeye hakkim olmadigini dusunerek bu karari verdim. Bu da belki gereksiz bir aciklama oldu ama nasilsa bu sitedeki son gereksiz davranisim:) bir eksik bir fazla fark etmez gibi:):) Birazdan bu planimi hayata gecirecegim. Bunca zamandir burada bir yoldaslik yaptigimiz icin sizlere veda etmenin uygun olacagini dusundum. Hepinize tesekkur editorum ayrica. Hepinize bol bereketli gunler aylar yillar diliyorum. Hoscakalin.
Çok iyi bilmemekle beraber seçimden sonra herşey daha fazla artacak denildiğini yazmak isterim.kesinlikle ekonomik bir bilgim yok ama yememicme.gida vb.artacak diye söyleniyorKizlar altın alacağım cumhuriyet altını seçimden sonramı simdimi alayım artarmi
Öncelikle muazzam çalışmanızı ve motivasyon grubunuzu kutlarımİnşallah bereketlenerek artar. Ben sadece bu işi meslek edinen biri olarak (Agesa Hayat Emeklilik birikim güvence danışmanı) şu tavsiyeyi de naçizane vermek isterim. Bireysel emeklilik sisteminde Altın fonu fiziksel altına göre %10 daha fazla getiri sağlıyor ve alım satım arsındaki makas çok düşük ayrıca güvenlik sorunu yok. Yine dövizin karşılığı Eurobond un dolara karşı %40 gibi ezici bir getiri üstünlüğü var. Dolardaki alım satım makası ve özellikle enflasyonunu düşünürsek dolar zaten şu anda sıkıntılı bir koruma aracı asla yatırım aracı değil. Ve tüm bunların dışında Apple Tesla Microsoft THY Sabancı gibi şirketin hisselerini alabileceğiniz yüksek getirili fonları bir de üstüne %30 devlet desteğiyle sahip olabilirsiniz. Böylelikle tek bir sistem ğzerinden dağılmadan size ait akıllı bir kumbara oluşturabilirsiniz. Bilgi almak isterseniz severek size bu sistemi anlatabilirim. Besle ilgilenmiyorsanız bile dolara ayıracağınız bütçeyi lütfen altına çevirin.Sevgili arkadaşlar
Grubumuzun öncüsü Burhanımız birikimimize vesile oldu başa yazmak istedim.
Her ay Altın, Euro, Dolar, Döviz, TL hiç farketmez ne bulursak kenara atıyoruz. Kazançlarınız bol olsun.
Grubumuzun amacı ; “ İyi gün parası “
Kötü gün parasıolumsuzu çekiyor. Çekim yasasında olumlu cümleler kurmak her zaman kazandırır..
NOT:Her ay bildirim yapılmalıdır.
ÜYE
ADIEYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART NİSAN Kısmetli Burhan 1 çeyrek 1 çeyrek 1 çeyrek 2 Çeyrek Y Yenidenbashlasin 2 gram altın
2gram altın ve
50 Dolar50 Dolar 1Çeyrek 2 gram altın
1 Çeyrek
100 dolar
700 altın sertifikası56 altins1 hissesi
50 dolar
1 gram 1 çeyrek 44 altın s1 hisse 100 dolar3 gr altın 50 dolar
1 çeyrek altın 50 dolar120 altıns1 hissesi 1çeyrek altın 50 dolar @Rprnn 2 çeyrek 3 çeyrek altın Amarylliss 15.27 gram altın 3 Çeyrek 5 gram altın 9 gram altın 12 gram altın 2 gram altın
15.39 gr bilezikgulayb 3 gram altın 28 adet Altıns1 hissesi 3 gram altın 20 altıns1 B Buffalosos 100 Euro 230 Euro 275 Euro
50 Kanada doları500 Euro 460 euro 8 çeyrek altın 10 gram altın L lilyummm 1çeyrek 1gram Altın 2 gram
1.20 gram1 gram altın 1000 dolar 1 gram 1 Çeyrek 2 çeyrek altın @Cemoos 1 Gram Altın
1Çeyrek1 Çeyrek 2 Çeyrek 1 gram altın @ailurophile 5 Gram Altın 50 gram Altın 10 gram altın 300 kanada doları 200 euro @KIZLARIMCANLARIM 10 Gram bilezik 5 Gram Altın
50 euro10 gram bilezik
50 euro10 gram bilezik
300 euro
100 dolar10 gram bilezik 50 Euro @yenGEnC 5 gram Altın
730Euro
100 Dolar10 Gr Altın
300 Euro
400Dolar330 euro 200 euro 150 Euro 5gram altın @darkideas 50Dolar
50Sterlin
50Euro
2 gram Altın
150 Gr Gümüş5 Gr Altın
200 gr Gümüş@XXVeronicaXX 300 Euro 250 Euro @Nane limon kabugu 1 Gr altın 1 Çeyrek S sifirdanhayatcokmuzor 1 çeyrek 1çeyrek 1 çeyrek
1250 tl3çeyrek
50 euro2 çeyrek 1 gram altın @sehribann16 1 gram Altın @Sulukuleli 1 Çeyrek
1Gram Altın1 çeyrek 1 gram Varyemez 6 gram Altın 1 gram Altın 13 gram Altın 5 gram Altın 115 gram altın 7 gram altın 1.5 gram altın Redpanda11 1Çeyrek 1Gram Altın 1 çeyrek , 0,5 gram altın 5 çeyrek
1 gram altın1 yarım altın 7gram altın 3,5 gram altın 5 gram altın yiitee 4 gram Altın 170 Euro 1 gram altın
50 euro1 gram altın 50euro 10 gram bilezik 10 gram altın @Gudugudu 7.09 gram altın
1.5 dolar@penceremden 11 gram bilezik 3 gram altın E eppek 8 gram altın 15gram altın 1 gram altın @mathildays 50 gram altın