- 21 Mart 2018
- 1.869
- 6.626
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Bizimki iş bankası.Normalde de ek dersi biraz geç yatiriyordu.Hangi bnaka sizin.bizim ki halkbank geçen ayda ta ayın 9 unda yatırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki iş bankası.Normalde de ek dersi biraz geç yatiriyordu.Hangi bnaka sizin.bizim ki halkbank geçen ayda ta ayın 9 unda yatırdı
Bereketli olsun
Sagolasin kuzum cümlemizin bereketli olsunBereketli olsun
Grupta en çok senin paylaşımlarını merak ediyorumBabamın dedesinden kalan malların bir kısmı mahkeme kararıyla satıldı .Bana düşen kısmıyla
19 gr altın aldım, Allah bereket versin
Henüz ocak ayı maaşım yatmadığı ve de altın günlerimden gelecekler ayın 15 inde geleceği için henüz ocak ayına ait birikim bildirimi yapmıyorum nasipse en geç ayın 20 sine kadar yazarım B Buffalosos
3 gramı dün 2075 tl den aldımGram altını kaça aldın Varyemez ben geçen ay 1960 a almıştım 24 ayar olanı o yüzden merak ettim
Allah razı olsun canımGrupta en çok senin paylaşımlarını merak ediyorum
Kocaman maşallah diyorum Rabbim nazarlardan saklasın.senden çok ilham alıyorum.hayirli olsun bereketli olsun
Allah bereket versin canım..Güle güle yemeyi nasip etsinBabamın dedesinden kalan malların bir kısmı mahkeme kararıyla satıldı .Bana düşen kısmıyla
Henüz ocak ayı maaşım yatmadığı ve de altın günlerimden gelecekler ayın 15 inde geleceği için henüz ocak ayına ait birikim bildirimi yapmıyorum nasipse en geç ayın 20 sine kadar yazarım B Buffalosos
Allah razı olsun canım benimAllah bereket versin canım..Güle güle yemeyi nasip etsin
Amin inşallah canımAllah razı olsun canım benim
Rabbim hayırlı yerlere harcamayı nasip etsin
Ay masallahhh nasip olsun hepimize şöyle dedelerden kalma seyler harika masallahBabamın dedesinden kalan malların bir kısmı mahkeme kararıyla satıldı .Bana düşen kısmıyla
Biraz önce 2025 yılına girerken gram altın fiyatının 3500 tl olabileceği yönünde açıklamalar okudumBende dört gözle maaşı bekliyorum altın alabilmek için..Rabbim sağlık versinde inş alabilelim.Altında ne çok çıktı bu ara yaHergün katlanarak uçuyor sanki
Allah razı olsun canımAy masallahhh nasip olsun hepimize şöyle dedelerden kalma seyler harika masallah
Ocak ayı bildirimi bekliyorum canım bol bereketli olsun
Evetbende bu sene altının çok çıkcağını duydum bir kaç yatırım uzmanından..Allah sonumuzu hayreylesinBiraz önce 2025 yılına girerken gram altın fiyatının 3500 tl olabileceği yönünde açıklamalar okudum
Borsada nasıl alınıyor ben bilmiyorum ismi ne olarak geçiyor en mantıklı oradan olur sanırımB Buffalosos ben de borsada altın sertifikası biriktiriyorum şu an 700 oldu ben onu buraya ekletmiyordum o zaman ben de ekleteyim bana da 700 altın sertifikası yazar misin