Ozsu birlikte baslamisiz calismalara sanirim. Bende ucuncu ayima basladim insallah bu ay guzel sonuclar aliriz. Doktorada gitmeyi dusunuyorsan bence dogru duzgun birine git.ben cocuk dusunmeye basladigimda ( haziran ayiydi )cok arastirmadan genel testler farketmez diyerek gittim ama gittigim bayan kadin dogumcu o kadar cok moralimi bozduki o moral bozuklugu ile 2 ay hicbisey yapmadim. Sonradan bi arkadasimin tavsiyesiyle baska bir doktora gittim( bu sefer erkekti ).diger doktorun soylediklerini kafamdaki soru isaretleri anlattim ve korkularimin ne kadar gereksiz oldugunu gosterdi.bosuna strese sokmuslar seni diyip guldu. Moralimi o kadar yukselttiki esim bile farketmis yuzumun guldugunu.
Uzun lafin kisasi gittigin doktorla ayni frekansta olmak bence cok onemli...
Bende aranıza katılmak isterim üçüncü ayım bu ay ins olurr
Evet canım bugün yarın adet olurum diye bekliyorum benim de 3. ayım olacak..Korunmayı bırakmadan önce Bir bayan dr a gittim çok ilgilendiğini söyleyemem 6 ay dene olmazsa ona göre bakarız felan dedi gönderdi..En iyisi umursamamak rahat olmak sanırım.Yeni korunmayı bırakınca insan daha sabırsız oluyor,hemen test yapıyorum dayanamıyorum.İnşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz..buradan birbirimizi takip ederiz artık :)
Amiinn canim insallah hep beraber seviniriz.
Kesinlikle sana katiliyorum canim. Ama ben iki kere hayal kirikligi yasayinca artik korkar oldum. Heleki cevremde pat diye hamile kalanlari gordukce imrenmiyor degilim. İste o zamanlarda dahada sabirsiz oluyorum.heralde birazda stres yapiyorum kendime. Allahim cok bekletmeden meleklerimizi gonderir insallah.
Amiinn canim insallah hep beraber seviniriz.
Kesinlikle sana katiliyorum canim. Ama ben iki kere hayal kirikligi yasayinca artik korkar oldum. Heleki cevremde pat diye hamile kalanlari gordukce imrenmiyor degilim. İste o zamanlarda dahada sabirsiz oluyorum.heralde birazda stres yapiyorum kendime. Allahim cok bekletmeden meleklerimizi gonderir insallah.
Selam kızlar:) bende1,5yıldır her ay bekliyorum ama henüz pozitifi göremedim.tahmini ovulasyon günüm bugun😊
Bu ayda tutturamazsak reglim 5 Kasım .umarım 5 Kasım bana bu sevinçli haberi herkese vermeyi nasip eder.Tabiki tüm isteyenlerle birlikte💝💝💝💝💝💝💝
Haydi hayırlısı olsun hepimizeBenimde bat 5 kasım ve tahmini ovulasyon gunu ıns bızım ıcın hayırlısı olur :)
Gunaydin kizlarr... Bugun tahmini ovulasyon gunum... Umarim bugun bana guzel seyler getirir. 6 kasimda regly olmam lazim umarim olmamda guzel haberleri sizinle paylasirim...cuma gunude yumurtlama testim var. Ayyy ayyy bu ay gecmez.
Selam kızlar:) bende1,5yıldır her ay bekliyorum ama henüz pozitifi göremedim.tahmini ovulasyon günüm bugun😊
Bu ayda tutturamazsak reglim 5 Kasım .umarım 5 Kasım bana bu sevinçli haberi herkese vermeyi nasip eder.Tabiki tüm isteyenlerle birlikte💝💝💝💝💝💝💝
Valla canım her ay yasamak istemiyorsan sana ateş ölçme yöntemini öneririm çünkü adet geliyor mu, gebelik oluştu mu anlıyorsun ateşin sayesinde. Hem ovulasyonunu daha iyi takip ediyorsunya tahmini ovulasyon günümden beri hergün hafif ateş, akıntı vs var. her ay böyle oluyor.psikolojik büyük ihtimalle ama insanın acaba döllenme oldu mu sorusunu aklına getirmesine sebep oluyor. e bu da ümitlenmeme bağlanıyor ve bu yüzden de her reglimde çok çok ama çok canım sıkılıyor
sizde de psikolojik olarak bu tarz şeyler oluyor muuuuu?
yoksa bir ben mi deliyiiiim :)))))))
ya tahmini ovulasyon günümden beri hergün hafif ateş, akıntı vs var. her ay böyle oluyor.psikolojik büyük ihtimalle ama insanın acaba döllenme oldu mu sorusunu aklına getirmesine sebep oluyor. e bu da ümitlenmeme bağlanıyor ve bu yüzden de her reglimde çok çok ama çok canım sıkılıyor
sizde de psikolojik olarak bu tarz şeyler oluyor muuuuu?
yoksa bir ben mi deliyiiiim :)))))))
Valla canım her ay yasamak istemiyorsan sana ateş ölçme yöntemini öneririm çünkü adet geliyor mu, gebelik oluştu mu anlıyorsun ateşin sayesinde. Hem ovulasyonunu daha iyi takip ediyorsun
Valla yazdiklarinin aynisini cok buyuk bir cogunluk yasyor sanirim.sikma canini yanliz degilsin
Progesteron tahlilinide yaptirdim 10,47 gibi bir deger cikti. İyimi kotumu anlamadim. Hastaneye git gel valla cok yoruldum umarim birdahaki gidisim sadece gebelik testi icin olur...
Teşekkürler kızlar cevaplar için.sıkmıyorum aslında canımı,şimdilik) çünkü reglim yaklaştıkça ister istemez kafamda soru işaretlerim beliriyor ))
Şimdilik rahatım
Evet bu ayda tutturamadıysak ilk iş bir ateş ölçer alıcaz
Ateş ölçer tavsiyesi var mı?
Bu arada sitedeki ateş ölçme yöntemini okuyordum da bilmediğim birşey öğrendim.yanlış anlamadıysam yumurtlamadan 3 gün sonra ateş artışı oluyormuş.yani ateşimiz çıktığında çoktaaaaan yumurtlama olmuş bitmiş oluyormuş.
Bu arada sitedeki ateş ölçme yöntemini okuyordum da bilmediğim birşey öğrendim.yanlış anlamadıysam yumurtlamadan 3 gün sonra ateş artışı oluyormuş.yani ateşimiz çıktığında çoktaaaaan yumurtlama olmuş bitmiş oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?