boşver takılma bunlara sakın :)) sen keyfini sür heyecanının :) sakın kötü şeyler düşünme olurunda gidecek herşey inşallah.:))) eşine söyledinmi ayyy en merak ettğm şey
evet sonucu beraber aldık ben zaten pozitifi görünce tutuldum eşim anladı daha önceki testlerde hep negatifti direk kağıdı buruşturup atardım doktora göstermeden. şimidi kağıda baka kaldım eşim dürttü beni elimden aldı baktı pozitif çok heyecanlandı neredeyse beni bırakıp tek başına kadın doğumun yanına gidecekti sanki bebek kendisinde
ayy çok tatlısınız.bayıldım size benim eşim hiç benimle hastaneye gelmez çok şanslısın valla
teşekkürler canım alıştır eşini seni yalnız bırakmasın.. ben alıştırdım sanki onsuz hastaneye gidemiyormuş gibi yaptım hep artık ister istemez bırakamıyor beni
hehe tamam bende öyle yaparım :)) bu arada sorun varmıydı sizde ne kadardır istiyordunuz anlatırmısın :26:
canım biz 2 yıldır istiyorduk bende yumurtlama tembelliği var ilaç desteğiyle yumurtalarım gelişiyor ilk 1 sene bütün testleri yaptık 5 kez ilaçla yumurtlama takip ettik olmadı 1 sefer aşılama oldum negatif. 4 ay öncesinde de eşim varikosel ameliyatı oldu spermlerde kalite sorunu vardı bu ay 15 gün ilaç kullandı ve keçi boynuzu kürü pekmezi ceviz incir tüketti... zamanı gelmiş rabbim nasip etti.
evet son kelimen açıklıyor zaten rabbim nasip etti oldu :) e bizede hayırlı olsun demek düşüyor.:)
sağol canım inşallh tez zamanda sizlere de nasip eder fazla bekletmeden...
sağol canım darısı sizlere inşallah.. benim en büyük belirtim adet günün den 3 gün önce pembe su gibi bi akıntım oldu ve mide bulantılarım oluyordu gögüslerde her zamanki gibi sızı ve şişkinlik var... adete 1 gün kala kanda baktırdım pozitif çıktı... ben 2 yıldır deniyordum canım eşim 4 ay önce varikoselden ameliyat oldu ilaç kullanıyordu ve ay çok beklemiyordum yine olmaz diye ama oldu rabbi nasip etti. inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip eder....
Allahim insallah boyle guzel haberleri almayi bizede nasip eder ...evet sonucu beraber aldık ben zaten pozitifi görünce tutuldum eşim anladı daha önceki testlerde hep negatifti direk kağıdı buruşturup atardım doktora göstermeden. şimidi kağıda baka kaldım eşim dürttü beni elimden aldı baktı pozitif çok heyecanlandı neredeyse beni bırakıp tek başına kadın doğumun yanına gidecekti sanki bebek kendisinde
inşallah çok beklemeden gelir bebişin.. kan değerim 425 çıktı canım doktor çok iyi dedi hafta keseyi görmek için gideceğim..Amin canım inşallah.. Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu bu ay
Inşallah benim bebeğim de tez zamanda gelir.
Aynen negatif görmekten artık bıktım çoktandır yaptirmiyorum zaten test falan
Kan testi sonucun ne oldu
amin inşallah canım tez zamanda rabbim nasip etsinAllahim insallah boyle guzel haberleri almayi bizede nasip eder ...
topiğimize hoş geldin inşallah fazla geçmeden sende burada hamileliğini paylaşırsın daha yeni denemelere başlamışsınız sabırlı ol stres yapma hemen olur inşMerhaba arkadaslar bende yazilari uzun uzun okuduktan sonra yazmaya karar verdim. 5 yillik evliyim simdiye kadar ortak bir dusunceyle cocuk dusunmuyorduk belkide hazir degildik... Simdi ikimizde cok istiyoruz ve 2 aydir calisiyoruz. Simdiye kadar olumlu bisey malesef olmadi ama insallah bundan sonraki aylarda guzel haberler aliriz.Dun adet oldumyeni aya hazirlanicaz artik.
Yazilanlari okudukca insanin icine gercekten guzel umutlar doguyor... Cunku bazen insan cevresinde konusucak kimseyi bulamiyor.cok bunaldigim zamanlarda keske kesfetseydim bu topigi :)
Daha once doktora gitmistim ama hormanlarima bakilamamisti yarin yine gidicem bakalim ne diyecek merakla bekliyorum.
merhaba bayanlar, yarın regl günüm , 4gün kala beta 1,20 çıktı. çok acele etmek umutları yıkıyor. heralde 4günde yükselmesi imkansız. hayırlısı diyorum ama içim içimi yiyor, kafamı çevirdiğim yerde bebek bitiyor :) Allah hepimizin gönlüne versin. bu siteden öğrendiğim çok şey var. bliyorum ki bende birgün burda sevincini paylaşan Anne adayı olucam :)
kızlar bu benım 5.ayım pcos hastasıyım ılaclarla cok ugrasıyorum anlayacagınız bu ay yattı serophone kullanıyorum bu ay hıc kullanan oldumu bu ılacı ya yumurtalaıklarımda tembellık var onun ıcın verıldı ıns bu ay ıse yarar da hamile kalırım artık yoruldum
benm de adet düzensizliğim var prolaktinim yüksek dostinx kullanıyorum..doktor 6 ay dene olmazsa görüşürüz dedi gönderdi..adetlerin düzenli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?