Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim ii dileklerin için :) aslında bazen reglden snra bile test yapasım var . burd okuyoruz regl den sonra hmile olanları. buay ovulasyon testine başlcam. bakalım neler olucak :) benimde 6.ayım. hayırlısı demekten başka bişey diyemiyoruz.

İnsan ister istemez sabırsızlanıyor.Ovülasyon testine ben de bu ay başladım.ne zaman yumurtladıgını anlayabiliosun o bakımdan ii oluyor..:34: sabredebilsem hiç test yapmadan beklemek isterim ama insan çok isteyince dayanamıyor:9:

hayır cnm adetlerım duzenlı deıl hele cocuk dusundugumden berı pskolojıkmı hıc gelmıyo anca duphastonla olabılıyorum bakalım artık bana su hormon yada bu hormon yuksek deemedı sadece yumurtalıklarım tembellesmıs ıste bakalım ya ıns bu ay hamıle kalırız :(

hayır cnm adetlerım duzenlı deıl hele cocuk dusundugumden berı pskolojıkmı hıc gelmıyo anca duphastonla olabılıyorum bakalım artık bana su hormon yada bu hormon yuksek deemedı sadece yumurtalıklarım tembellesmıs ıste bakalım ya ıns bu ay hamıle kalırız :(

inşallah canım hayırlısı ile en yakında zamanda kalırız:31: vardır bir zamanı..ben de yakın zamanda dr a girmeyi düşünüyorm ama hiç gidesim yok,kötü bşey duymaktan korkuyrm..

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.geçen ay başarısız bi tüp bebek denemem oldu.test sonucundan 4 gün sonra adet gördüm.bu ay yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik,birde üstüne soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu içirdim.birde ilaçların etkisi bu aydan çok ümitliyim.adet günüm dündü ama olmadım.bugünde olmadım.eşime idrar testi aldırdım ama test elimde bir türlü cesaret edemiyorum yapmaya.varsa çıkar mı sizce bugün.bana acil cevap verirmisiniz:18:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.geçen ay başarısız bi tüp bebek denemem oldu.test sonucundan 4 gün sonra adet gördüm.bu ay yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik,birde üstüne soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu içirdim.birde ilaçların etkisi bu aydan çok ümitliyim.adet günüm dündü ama olmadım.bugünde olmadım.eşime idrar testi aldırdım ama test elimde bir türlü cesaret edemiyorum yapmaya.varsa çıkar mı sizce bugün.bana acil cevap verirmisiniz:18:

bence yapma.bılıosun net bır sonuc alabılmen ıcın bı hafta ya da on gun beklemen gerekıyor bence hayal krıklıgına ugramaktansa zor bılıyorum ama bekle deerım

inşallah canım hayırlısı ile en yakında zamanda kalırız:31: vardır bir zamanı..ben de yakın zamanda dr a girmeyi düşünüyorm ama hiç gidesim yok,kötü bşey duymaktan korkuyrm..

inan doktorlardan bende bıktım cnm ama allah onlarsızda bırakmasın bence gıt bı kontrolden gec bırsey kaybetmezsın kendıne guvenın de tazelenmıs olur bebıs ıcınde senın ıcınde belkı daha ıyı olur nerden bılebılırz kiii :34:

inan doktorlardan bende bıktım cnm ama allah onlarsızda bırakmasın bence gıt bı kontrolden gec bırsey kaybetmezsın kendıne guvenın de tazelenmıs olur bebıs ıcınde senın ıcınde belkı daha ıyı olur nerden bılebılırz kiii :34:

evet gitmek lazım canım.en azından ona göre tedavi ediyor drlar.:15:

Ozsu birlikte baslamisiz calismalara sanirim. Bende ucuncu ayima basladim insallah bu ay guzel sonuclar aliriz. Doktorada gitmeyi dusunuyorsan bence dogru duzgun birine git.ben cocuk dusunmeye basladigimda ( haziran ayiydi )cok arastirmadan genel testler farketmez diyerek gittim ama gittigim bayan kadin dogumcu o kadar cok moralimi bozduki o moral bozuklugu ile 2 ay hicbisey yapmadim. Sonradan bi arkadasimin tavsiyesiyle baska bir doktora gittim( bu sefer erkekti ).diger doktorun soylediklerini kafamdaki soru isaretleri anlattim ve korkularimin ne kadar gereksiz oldugunu gosterdi.bosuna strese sokmuslar seni diyip guldu. Moralimi o kadar yukselttiki esim bile farketmis yuzumun guldugunu.
Uzun lafin kisasi gittigin doktorla ayni frekansta olmak bence cok onemli...

Bizler bu kadar saf ve temiz duygularla anne olmak icin yanip tutusurken hurriyette okudugum haber beni degsete dusurdu...2 aylik bebegini evde birakip bayram tatiline gitmis...o kucucuk bebek evde aclik ve susuzluktan ölmüs ve bunu yapan bir ogretmen...
Kurtaj yasaklansin diye bas bas bagiranlar bunuda gorsun...
Allahim sen benim aklima mukayet ol...

Ozsu birlikte baslamisiz calismalara sanirim. Bende ucuncu ayima basladim insallah bu ay guzel sonuclar aliriz. Doktorada gitmeyi dusunuyorsan bence dogru duzgun birine git.ben cocuk dusunmeye basladigimda ( haziran ayiydi )cok arastirmadan genel testler farketmez diyerek gittim ama gittigim bayan kadin dogumcu o kadar cok moralimi bozduki o moral bozuklugu ile 2 ay hicbisey yapmadim. Sonradan bi arkadasimin tavsiyesiyle baska bir doktora gittim( bu sefer erkekti ).diger doktorun soylediklerini kafamdaki soru isaretleri anlattim ve korkularimin ne kadar gereksiz oldugunu gosterdi.bosuna strese sokmuslar seni diyip guldu. Moralimi o kadar yukselttiki esim bile farketmis yuzumun guldugunu.
Uzun lafin kisasi gittigin doktorla ayni frekansta olmak bence cok onemli...

Evet canım bugün yarın adet olurum diye bekliyorum benim de 3. ayım olacak..Korunmayı bırakmadan önce Bir bayan dr a gittim çok ilgilendiğini söyleyemem 6 ay dene olmazsa ona göre bakarız felan dedi gönderdi..En iyisi umursamamak rahat olmak sanırım.Yeni korunmayı bırakınca insan daha sabırsız oluyor,hemen test yapıyorum dayanamıyorum.İnşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz..buradan birbirimizi takip ederiz artık :)

Slm arkadaslar bende araniza yeni katildim sizler gibi anne olmayi cokkkk istiyorum 2 senedir her ay acaba mi diyorum ve su adet belirtisi ile hamilelik belirtilerini cokk merak ediyorum ayni sanci cekiliomu acaba benim batım 26 sı bi hevesle bekliyorum ama adet olcakmisim gibide cok siddetli sancim varrr deneyimli hamisler bize bu konuda yardimci olsunlarrrrr

Kızlar 12 gün geciktim dün idrar testi yaptım negatif bakalım ne olacak???:44:

Son düzenleme:
inşallah çok beklemeden gelir bebişin.. kan değerim 425 çıktı canım doktor çok iyi dedi hafta keseyi görmek için gideceğim..

amin inşallah canım tez zamanda rabbim nasip etsin:16::16::16:

topiğimize hoş geldin inşallah fazla geçmeden sende burada hamileliğini paylaşırsın daha yeni denemelere başlamışsınız sabırlı ol stres yapma hemen olur inş:16::16::16::16:

merhaba kızlar ben 2 yıldır deniyorum sorun yok ama bekliyoruz işte :( bu ay adetim gecikti geçti test yaptım negatif sonrada adet oldum zaten bu gün başladı adetim :) v yarın bal tarçın çörek otu kürüne başlıyorum vesile olur inşallah beraber seviniriz

Kızlar 12 gün geciktim dün idrar testi yaptım negatif bakalım ne olacak???:44:

Arkadasim adetin 12 gun gecti idrar negatif sence ne olabilir benimde 3 gun gecti adette yok testte negatif ne olabilir.bide sogan kuru kullandim ben bu ay sogan kuru adetide duzenlemiyor mu.kafam cok karisik ne olabilir ki

Arkadasim adetin 12 gun gecti idrar negatif sence ne olabilir benimde 3 gun gecti adette yok testte negatif ne olabilir.bide sogan kuru kullandim ben bu ay sogan kuru adetide duzenlemiyor mu.kafam cok karisik ne olabilir ki

Canım daha öncede 14 gün geciktim ilk defa oldu gecikme ve idrar kan hepsi negatifti sonra oldum. Bu yüzden pek umutlanmıyorum bu sefer. Soğan olayını bilmiyorum bu arada:(

Back
X