Benimkisi braun un küçük ateş olceri tavsiye ederim güzel ve pahalı değil
3 gün sonra çiZgi çekiyor ama sen az buz öğrenirsin ne zaman yumurtladiginı. En kötü ihtimal adet zamanını bilir, ateşinin gidişatına göre hamile misin değil misin tahmin edersin..
Dun bende o yazilari okudum iyice kafam karisti.insan hergun onu taki et yok indimi ciktimi ben kafayi iyice terim heralde :) Zaten ugulayanlarin bir cogu daha cok stres yapmis. Benim kadar sabirsiz ve panik bir insan ne yapmaz :) ates olcmektense okuduklarim arasinda akinti takip etmek bana daha mantikli geldi...
Doktora gidildi butun tahliller yapildi hersey guzel denildi eeee ama hala sonuc yok cevabina doktordan sifir km yeni ovulasyon takvimi alindi :)
6 kasim adet gunum muhtemelende avcumu yalicam bakalim doktorumuzun verdigi takvim beni hamis yapicakmi? Bekleyip gorucez....
selam kizlar nasilsiniz bakalim cift cizgi kac kisi gordu ben yokken doldumu topikimiz hamilelerle gecmisi okuyamadim insallah herkes hamiledir
Allah sevindirsin canimHalaa beklemedeyiim :)
Allah sevindirsin canim
Hepimizi inşallah
İnşallah sonucun guzel olur canım :)
kızlar acil yorumlarınızı bekliyorum.bat 1 kasım yani yarın dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı.bugün yaptım silik bi çizgi çıktı.gebelik testi negatif.... peki dünkü test neydi öyle anlam veremedim..bi ümit varmı sizce ????
slm kızlar adetime son 2 gün bakalım olacakmıyım inşallahhh gelmez inşallah hamileyimdir.allahım isteyen herkese versin amiiinnnnnnn. dün test yaptım bir çizgi net ikincisi silik çıktı bugün negatif
Biz silik iki cizgili olani kabul edeliminsallah su guzel cuma gunu bebisin seninledir... Guzel haberleri bizede ver
Canim ovulasyon testi yaniltabiliyor bide varsa eger daha idrara gecmemiste olabilir. Hemen ümitsizlige kapilma bence... Ama sonuc guzelse bizede haber ver( insallah guzeldir)
ama o 2. çizgi çoka z görünüorduinşallah cnm yaa :) çok istiyorum :) allah isteyen herkese versin :) yarın son gün bakalım adet olacakmıyım yoksa olmayacakmıyım nasıl geçecek bugün
canım çok teşekkür ederim yorumun için...inşallah Rabbim hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar...Eki Görüntüle 845823
Yumurtlama günümde de aynı koyulukta çıkıyor..bugün 28. gün yani bat...
bende de aynısı çıktı ama yarın son günüm bakalım :) hayırlısı olsun :) inşallah rabbim gönlümüze göre verir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?