Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim :52:
öncelikte ultrasonda baktı yumurtalık kisti yok dediğin kist adetle atılmış büyük ihtimalle dedi. sonuçlarımı yazıyorum:
serbest T3 : 2,83
serbest T4 : 0,86
TSH : 2,16
FSH : 6,56
LH : 5,79
E2 : 27
Prolaktin :13,24
sonuçların çok güzel dedi o test adet olmadığından yüksek çıkmıştır önemli olan 3. gün testi oda iyi çıkmış kuzum stres yapma dedi yaşlarımızı sordu ben 27 eşim 31 daha gençsiniz 4 ay olmuş 4 ay daha korunmayın gebelik gerçekleşmezse ayrıntılı testler tatkikler yapalım her ikinizede dedi. adetinde stres yaptığın için gecikiyordur. her ay hamile kalma oranı %17 o yüzden kendini sıkıp üzme dedi :46:

İyi akşamlar kızceler Kimsecikler yok maalesef yaa :2:
Batını yazmayan herkes yazsın da tablomuzu oluşturacağım inşallahhhhh
Bu arada kelam ne oldu geldi mi adetin??

30 ekım cnm bnmmmm

bennnnnn hamileyimmmmmm:49::49::49::49::49::49::49::49: bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim:52::52::52::52::52::52::52::52::52: rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bebek gelecek

Kizlar dun ve bugun iki test yaptim positif cikti ama kahverengi akintim var ac gundur boyle sanki birseyler dusuyo parca parca neden sizce

Kizlar dun ve bugun iki test yaptim positif cikti ama kahverengi akintim var ac gundur boyle sanki birseyler dusuyo parca parca neden sizce
Ayşe bence hemen doktora git. Belki de var tutunmaya calısıyor..
Tutunması için iğne ilaç verir doktorun

bennnnnn hamileyimmmmmm:49::49::49::49::49::49::49::49: bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim:52::52::52::52::52::52::52::52::52: rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bebek gelecek
Kelammmm seni merak ediyordum ben de
Topiğin ilk hamilesi sensin demek ki :21::21:
Allahım tamamına erdirsin inşallahhh kucağına alırsın sağlıkla Nazar Nazar
Anlat bakalım belirtilerin nelerdi ne zamandır deniyordun

Kelammmm seni merak ediyordum ben de
Topiğin ilk hamilesi sensin demek ki :21::21:
Allahım tamamına erdirsin inşallahhh kucağına alırsın sağlıkla Nazar Nazar
Anlat bakalım belirtilerin nelerdi ne zamandır deniyordun

sağol canım darısı sizlere inşallah.. benim en büyük belirtim adet günün den 3 gün önce pembe su gibi bi akıntım oldu ve mide bulantılarım oluyordu gögüslerde her zamanki gibi sızı ve şişkinlik var... adete 1 gün kala kanda baktırdım pozitif çıktı... ben 2 yıldır deniyordum canım eşim 4 ay önce varikoselden ameliyat oldu ilaç kullanıyordu ve ay çok beklemiyordum yine olmaz diye ama oldu rabbi nasip etti. inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip eder....:16::16::16:

canım tebrıkler darısı tum ısteyenlerın basına ınsaallah benımde bat yarın umarım bebegım benımledır

canım hayırlı olsun topiğin :))) bizde bebek istiyruz tedavi oluyoruz.1 aşılama yaptırdım negatif bayramdan sonra 2. aşılama olacak.çikolata kistim var benim ondan olmuyor.hepimiz hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.stressiz sabırla zaman geçsin ve hepimiz hamile olalım inşallahh :)))

ya okurken ben kıpır kıpır oldum sanki kendi haberimi verir gibi oldum :) çoook sevindim heyecanını bende yaşamak isterim :))) rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :))

canım tebrıkler darısı tum ısteyenlerın basına ınsaallah benımde bat yarın umarım bebegım benımledır

çok dua et bugün allahım bana hayırlı evlatlar ver diye..inşallah hayırlı haberler verirsin bize:)))

çok dua et bugün allahım bana hayırlı evlatlar ver diye..inşallah hayırlı haberler verirsin bize:)))

ya inanır mısın içimden bir ses hamilesin diyor aslında bat bugün hala gelen giden yok benım normalde sasmaz ama ben garanti olsun 1 gun daha bekleyeyım dıye dusunuyorum hepımız ıcın hayırlısı olsun tatlım

teşekkürler amin inş. canım inşallah kırmızılar gelmez inş bebiş vardır...:49::49::49:
ya okurken ben kıpır kıpır oldum sanki kendi haberimi verir gibi oldum :) çoook sevindim heyecanını bende yaşamak isterim :))) rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :))

çok teşekkürler canım inşallah en kısa zamanda sen de bu sevinci tadarsın inşallah 2. aşılaman da kavuşursun bebeğine..:16::16::16:

ya inanır mısın içimden bir ses hamilesin diyor aslında bat bugün hala gelen giden yok benım normalde sasmaz ama ben garanti olsun 1 gun daha bekleyeyım dıye dusunuyorum hepımız ıcın hayırlısı olsun tatlım

aslında hissedilir derler biliyormusun :)) ama ben geçen ay yaptırdığım aşılamada çok umutluydum hatırlamak bile istemiyorum sonucum 1 çıkmıştı.ama tabi herkes ben gibi olacak değil ya :)) bana soracak olursan yarın değil 2-3 gün daha bekle.daha güzel olur dimi.belki heyecandan stresten adetin gecikebilir eğer hamileysen zaten sorun yok :)) umarım sabredebilirsn ya:)

kan verdim geldim sonuç saat 1 de çıkacak. kese daha görünmedi erkenmiş 2 hafta sonra kesin görürüz dedi doktor

aslında hissedilir derler biliyormusun :)) ama ben geçen ay yaptırdığım aşılamada çok umutluydum hatırlamak bile istemiyorum sonucum 1 çıkmıştı.ama tabi herkes ben gibi olacak değil ya :)) bana soracak olursan yarın değil 2-3 gün daha bekle.daha güzel olur dimi.belki heyecandan stresten adetin gecikebilir eğer hamileysen zaten sorun yok :)) umarım sabredebilirsn ya:)

zaten ben her ay streslıyım sekerım ama adetım normalde asla gecıkmez :) sabah olmazsan 11 12 gıbı olurdum ama ben zaten adet olmazsam cumertesıye kadar bekleyecegım esıme surprız yapacagımmm umarım dualarım kabul olurr :)

kan verdim geldim sonuç saat 1 de çıkacak. kese daha görünmedi erkenmiş 2 hafta sonra kesin görürüz dedi doktor

boşver takılma bunlara sakın :)) sen keyfini sür heyecanının :) sakın kötü şeyler düşünme olurunda gidecek herşey inşallah.:))) eşine söyledinmi ayyy en merak ettğm şey:1:

zaten ben her ay streslıyım sekerım ama adetım normalde asla gecıkmez :) sabah olmazsan 11 12 gıbı olurdum ama ben zaten adet olmazsam cumertesıye kadar bekleyecegım esıme surprız yapacagımmm umarım dualarım kabul olurr :)

allahımmmmmmmmmm kendimden önce sana versin inşallah.herkes mutlu olsun hepimiz mutlu olalım.valla cumartesiye sabredersen harikasın yani :)) ben her ay bunu düşünmekten bıktım usandım valla :))) allahtan çalışıyorum ev hanımı olsaydım yanmıştım :)

allahımmmmmmmmmm kendimden önce sana versin inşallah.herkes mutlu olsun hepimiz mutlu olalım.valla cumartesiye sabredersen harikasın yani :)) ben her ay bunu düşünmekten bıktım usandım valla :))) allahtan çalışıyorum ev hanımı olsaydım yanmıştım :)
ya aslında içimde bilmediğim bir rahatlık var yani adet olacaksam zaten olacam bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama belki de bekleyemem :) kızlar ne bilim ya bizde şubattan beri beklıyoruz bebegımızı umarım artık ebebgım annesını bekletmezde gelmıstır

ya aslında içimde bilmediğim bir rahatlık var yani adet olacaksam zaten olacam bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama belki de bekleyemem :) kızlar ne bilim ya bizde şubattan beri beklıyoruz bebegımızı umarım artık ebebgım annesını bekletmezde gelmıstır

canım yarın geçsinde olmazsan ertesi gün yaparsın nasıl olsa belli olur o zamana :)) Allah yardımcın olsun beklemek çok zor ben geçen sene hazirandan beri bekliyorum.inşallah çok bekletmez bizi bebeklerimiz :1:

Back
X