İyi akşamlar kızceler Kimsecikler yok maalesef yaa :2:
Batını yazmayan herkes yazsın da tablomuzu oluşturacağım inşallahhhhh
Bu arada kelam ne oldu geldi mi adetin??
İyi akşamlar kızceler Kimsecikler yok maalesef yaa :2:
Batını yazmayan herkes yazsın da tablomuzu oluşturacağım inşallahhhhh
Bu arada kelam ne oldu geldi mi adetin??
Ayşe bence hemen doktora git. Belki de var tutunmaya calısıyor..Kizlar dun ve bugun iki test yaptim positif cikti ama kahverengi akintim var ac gundur boyle sanki birseyler dusuyo parca parca neden sizce
Kelammmm seni merak ediyordum ben debennnnnn hamileyimmmmmmbu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaa bebek gelecek
Kelammmm seni merak ediyordum ben de
Topiğin ilk hamilesi sensin demek ki
Allahım tamamına erdirsin inşallahhh kucağına alırsın sağlıkla Nazar Nazar
Anlat bakalım belirtilerin nelerdi ne zamandır deniyordun
bennnnnn hamileyimmmmmmbu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaa bebek gelecek
bennnnnn hamileyimmmmmmbu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaa bebek gelecek
canım tebrıkler darısı tum ısteyenlerın basına ınsaallah benımde bat yarın umarım bebegım benımledır
çok dua et bugün allahım bana hayırlı evlatlar ver diye..inşallah hayırlı haberler verirsin bize:)))
teşekkürler amin inş. canım inşallah kırmızılar gelmez inş bebiş vardır...canım tebrıkler darısı tum ısteyenlerın basına ınsaallah benımde bat yarın umarım bebegım benımledır
ya okurken ben kıpır kıpır oldum sanki kendi haberimi verir gibi oldum :) çoook sevindim heyecanını bende yaşamak isterim :))) rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :))
ya inanır mısın içimden bir ses hamilesin diyor aslında bat bugün hala gelen giden yok benım normalde sasmaz ama ben garanti olsun 1 gun daha bekleyeyım dıye dusunuyorum hepımız ıcın hayırlısı olsun tatlım
aslında hissedilir derler biliyormusun :)) ama ben geçen ay yaptırdığım aşılamada çok umutluydum hatırlamak bile istemiyorum sonucum 1 çıkmıştı.ama tabi herkes ben gibi olacak değil ya :)) bana soracak olursan yarın değil 2-3 gün daha bekle.daha güzel olur dimi.belki heyecandan stresten adetin gecikebilir eğer hamileysen zaten sorun yok :)) umarım sabredebilirsn ya:)
kan verdim geldim sonuç saat 1 de çıkacak. kese daha görünmedi erkenmiş 2 hafta sonra kesin görürüz dedi doktor
zaten ben her ay streslıyım sekerım ama adetım normalde asla gecıkmez :) sabah olmazsan 11 12 gıbı olurdum ama ben zaten adet olmazsam cumertesıye kadar bekleyecegım esıme surprız yapacagımmm umarım dualarım kabul olurr :)
ya aslında içimde bilmediğim bir rahatlık var yani adet olacaksam zaten olacam bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama belki de bekleyemem :) kızlar ne bilim ya bizde şubattan beri beklıyoruz bebegımızı umarım artık ebebgım annesını bekletmezde gelmıstırallahımmmmmmmmmm kendimden önce sana versin inşallah.herkes mutlu olsun hepimiz mutlu olalım.valla cumartesiye sabredersen harikasın yani :)) ben her ay bunu düşünmekten bıktım usandım valla :))) allahtan çalışıyorum ev hanımı olsaydım yanmıştım :)
ya aslında içimde bilmediğim bir rahatlık var yani adet olacaksam zaten olacam bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama belki de bekleyemem :) kızlar ne bilim ya bizde şubattan beri beklıyoruz bebegımızı umarım artık ebebgım annesını bekletmezde gelmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?