Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slmkizlr dayanamdm hizli gebeliktesti aldm 2.cizgiyi bariz gordmmm bu ay tamamyle kafamdn atmstm haala dusunyrm hangi ara olablr die hic yatipkkalmadm yani bise yedrpicirmdm

hayırlı olsun canım:16:. kaçıncı ayda hamile kaldın özel bişey yaptın mı bu süreçte?:49:

hayırlı olsun canım:16:. kaçıncı ayda hamile kaldın özel bişey yaptın mı bu süreçte?:49:
Canmkesin bise yok idrarda grdum yarn kan testi verecm hicbise yapmdm hatta cocuk fikrni kafamzdn atmstk valla ne yumurtlama gunu nede 30dk yattm cocuk pozisynundabile yapmdk hemen kalkip yikandm bile insllh vardr net belli ama 2.cizgi

Canmkesin bise yok idrarda grdum yarn kan testi verecm hicbise yapmdm hatta cocuk fikrni kafamzdn atmstk valla ne yumurtlama gunu nede 30dk yattm cocuk pozisynundabile yapmdk hemen kalkip yikandm bile insllh vardr net belli ama 2.cizgi

2. çizgi varsa vardır büyük ihtimalle:)
sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
darısı başımıza:21:

Slmkizlr dayanamdm hizli gebeliktesti aldm 2.cizgiyi bariz gordmmm bu ay tamamyle kafamdn atmstm haala dusunyrm hangi ara olablr die hic yatipkkalmadm yani bise yedrpicirmdm

Slm canm valla benm bat 28 subatti hala glmedi test yamycm ama 4gun gecti bakalim hayrlisi

Ayy içim bi tuhaf oldu canım çooookkk sevindim gerçekten inş devamı gelir
okuttugun yasinleri de bana vermiştin ama niyetlenmişsin tamamlayamadan Rabbim mucizesini nasip eyledi
:64::64::64::64::64::64:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Ayy içim bi tuhaf oldu canım çooookkk sevindim gerçekten inş devamı gelir
okuttugun yasinleri de bana vermiştin ama niyetlenmişsin tamamlayamadan Rabbim mucizesini nasip eyledi
:64::64::64::64::64::64:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
insllh canm vardr testde barz belli hemen cikti ve kaybolmadi yarn kan tahlili verecm bilgilendrrm yasinlerimi bilerek verdm mutlu olman ve senn tammlaman icn verdm mevlam sevanbini banada verr zatn okalpleri bilendr insllh en kisa zamanda hepimiz istegne kavsr kimsenn murada goznde kalmasn insllh

insllh canm vardr testde barz belli hemen cikti ve kaybolmadi yarn kan tahlili verecm bilgilendrrm yasinlerimi bilerek verdm mutlu olman ve senn tammlaman icn verdm mevlam sevanbini banada verr zatn okalpleri bilendr insllh en kisa zamanda hepimiz istegne kavsr kimsenn murada goznde kalmasn insllh

inşallah canım sağolasın:16::16::ssz:

Resmler testmn sizcenedrn

Eklentiler

• $Fotoðraf0371.webp
    $Fotoðraf0371.webp
    5 KB · Görüntüleme: 45
süper baya baya çift çizgi
masallah canım

ya su dan haber var mı niye hamiş olduğunu söyleniyor
aceba
kendi ağzından duymak istiyoruz demi
ama hamiş yani demi takvim yaptığına göre
Canm hala guvenemyrm teste 3 yildr ilkdefa bukadar net grdm halbuki insllh vardr evetssuda hamisms kendsndnduymadmda gordm takvimini

Canlarr nasılsınız ben bu aralar giremedim topike çok yoğun çalışıyorum :(( 1 ay daha böyle geçecek ....
Efser canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim inş 😘
Parolam canım çoook sevindim inşşş yrn kanda da pozitif i görür bize güzel haberlerini verirsin 😍😍
Su canım hamilemisin gerçekten ??? Çok seviniriZ
Tnscn halozzyy canım siz nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ?? :)))
Ve diğer ark. Nerdesiniz ???????:((

Canlarr nasılsınız ben bu aralar giremedim topike çok yoğun çalışıyorum :(( 1 ay daha böyle geçecek ....
Efser canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim inş 😘
Parolam canım çoook sevindim inşşş yrn kanda da pozitif i görür bize güzel haberlerini verirsin 😍😍
Su canım hamilemisin gerçekten ??? Çok seviniriZ
Tnscn halozzyy canım siz nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ?? :)))
Ve diğer ark. Nerdesiniz ???????:((

İyi canım ama ara ara lekelenmem oluyo biraz korka korka ilerliyorum inşallah kötü bisey olmazz doktor ultrasonda cok iyi diyo

Halozzy. matmazel, elcem, efser_16, Tnscn, marmelaat,
su, cimcimesultan, yesil_sis, parolamyokaşk,
ne yapıyorsunuz var mı bat i gelmeyen hamiş olan
Dr a gidiyor musunuz birseyler yapıyor musunuz
bebek için
ben ilk kez klomen kullancam inş sonu güzel olur.
buraya uğramayi unutmayın
canlar merak ediyorum gerçekten

Canım buralar pek sessiz son zamanlarda bende uğramıyorum ondan dolayı, çok şükür herşey yolunda, bizde oğluşumuzu bekliyoruz.
Hareketlendi artık pıt pıt vuruyor, Rabbim hepinize nasip etsin, birlikte büyütelim bebişlerimizi.

Öpüyorum herkesi

Canım, testinde olumlu olur inşallah, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider.
Allah tamamına erdirsin..

İyi canım ama ara ara lekelenmem oluyo biraz korka korka ilerliyorum inşallah kötü bisey olmazz doktor ultrasonda cok iyi diyo

Canım dikkat et kendine bol bol dinlen ve dua et.
Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz, muhtemelen ilaç kullanıyorsundur. Dinlenmene de dikkat edersin.
Allah kolaylık versin

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm kizlar resmen soktaym degerim 958 cikti dr dediii mutluluktn yolun ortasnda saatlerce agladm yok boyle bi duygu mevlam herkese nasip etsn gercktn hepinize coook dua ettm

Back
X