Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buralar pek bir sessiz olmuş... Benim geriye sayımım başladı....kaldı 1 haftacık

​Evet yaa kimseckler yok kizlarrrrnerdenyseniz gelinyaa ozledik valla herkese gunaydnlarrr

<em>&#8203;Evet yaa kimseckler yok kizlarrrrnerdenyseniz gelinyaa ozledik valla herkese gunaydnlarrr</em>

Nasılsıniz şekerler
nerelerdesiniz benim kirmizilar bu ay da
teşrif ettiler malesef bat 23 Mart insaallah son bat olur artık
yarın dr.a gidicem kısmetse klomen kullancam ilk defa inş güzel sonuçlar alırım
bu arada canlarım annem bana 500yasine niyetlendi herkes bi tane okuycak yani 500 yasin 500 kişi demek
bana okuyabilir misiniz daha 130 oldu eksik çok fazla
şimdiden allah razı olsun

Nasılsıniz şekerler
bu arada canlarım annem bana 500yasine niyetlendi herkes bi tane okuycak yani 500 yasin 500 kişi demek

Klomen ne gebelik icinmi kullanacaksin canim

kizlar hepinize selamlar bende anne olmak için bekleyenlerdenim.bendr yaşadiklarimi sizinle paylaşmak sizlerinde yaşadiklarinizdan tecrübe edinmek istiyorum bu sitelerde her fikir bir cevher bir tecrübe herkeze bol şans şimdiden ben beş aşilama bir tüp bebek yaptirdim bu konuda merak edilen bir şey olursa paylaşirim saygilar

Nasılsıniz şekerler
Canm benm insllh bizmde bi gun bebismz olur ben 70 adet okuttm senn olsn hepsi ayriaayri kisiler okudu dua et yeter tamamlayamzsan bildr okutturyrm cevrem genis

Canm benm insllh bizmde bi gun bebismz olur ben 70 adet okuttm senn olsn hepsi ayriaayri kisiler okudu dua et yeter tamamlayamzsan bildr okutturyrm cevrem genis

nasıl yani peki sen niye devam ettirmedin ben anlamadım şimdi o yetmiş yasin benim mi oldu

nasıl yani peki sen niye devam ettirmedin ben anlamadım şimdi o yetmiş yasin benim mi oldu
Canm 500u tamamlayamzdm onuniin senn isin gorlsn die verdm 60 tanedaha veryrm bi musterim okuttrms 70+60 yani mevlhepimize nasp etsn insllh

Canm 500u tamamlayamzdm onuniin senn isin gorlsn die verdm 60 tanedaha veryrm bi musterim okuttrms 70+60 yani mevlhepimize nasp etsn insllh

allah razı olsun canım sana da dua edicem zaten hep ediyorum inş allahım bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin sağolasın 130 yasin aldim senden Rabbim muradına nail eylesin amin

merhaba arkadaşlar bişey sorcam ben en son 6 şubatta adet oldum yani 22 gün geçti üstünden yumurtlama günüm geçmiştir diye düşünüyorum. dün gece ilişkiden sonra ayagımı kaldırıp yarım saat yattım tuvalete gittiğimde kanlı akıntı geldi. sizce neden olmuş olabilir adetime 6 gün yar yumurtlama kanaması olabilir mi yoksa yerleşme kanaması falan mıdır? ya da adet mi olcam...

Halozzy. matmazel, elcem, efser_16, Tnscn, marmelaat,
su, cimcimesultan, yesil_sis, parolamyokaşk,
ne yapıyorsunuz var mı bat i gelmeyen hamiş olan
Dr a gidiyor musunuz birseyler yapıyor musunuz
bebek için
ben ilk kez klomen kullancam inş sonu güzel olur.
buraya uğramayi unutmayın
canlar merak ediyorum gerçekten

aşkolsun niye söylemiyorsun canım yazdın da ben mi görmedim ki
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş
takvim yapmışsın ordan gördüm
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119::119::119:
:32::32::32::32:::32:32:)

aşkolsun niye söylemiyorsun canım yazdın da ben mi görmedim ki
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş
takvim yapmışsın ordan gördüm
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119::119::119:
:32::32::32::32:::32:32:)

Kimse girmiyor artık buraya su adına çok sevindim darısı başına inşallah. Bizde 16 haftalık olduk oğlumuz olacak allah nasip ederse

bebek için

Bende buralarda kinse yok dıe yazmıorumm .. 7.haftama girmek üzerryim darısı tüm isteyenlerin basınna inşş

Kimse girmiyor artık buraya su adına çok sevindim darısı başına inşallah. Bizde 16 haftalık olduk oğlumuz olacak allah nasip ederse
inşaallah sizede maşallah Barekallah bi oğluş daha geliyor demek topige sağlıkla kucağına al ins canım

Bende buralarda kinse yok dıe yazmıorumm .. 7.haftama girmek üzerryim darısı tüm isteyenlerin basınna inşş

maşallah Barekallah ne güzel darısı bizlere:)

bebek için
Slm canm valla benm bat 28 subatti hala glmedi test yamycm ama 4gun gecti bakalim hayrlisi

Slmkizlr dayanamdm hizli gebeliktesti aldm 2.cizgiyi bariz gordmmm bu ay tamamyle kafamdn atmstm haala dusunyrm hangi ara olablr die hic yatipkkalmadm yani bise yedrpicirmdm

Back
X