- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsıniz şekerler
nerelerdesiniz benim kirmizilar bu ay da
teşrif ettiler malesef bat 23 Mart insaallah son bat olur artık
yarın dr.a gidicem kısmetse klomen kullancam ilk defa inş güzel sonuçlar alırım
bu arada canlarım annem bana 500yasine niyetlendi herkes bi tane okuycak yani 500 yasin 500 kişi demek
bana okuyabilir misiniz daha 130 oldu eksik çok fazla
şimdiden allah razı olsun
Klomen ne gebelik icinmi kullanacaksin canim
Canm benm insllh bizmde bi gun bebismz olur ben 70 adet okuttm senn olsn hepsi ayriaayri kisiler okudu dua et yeter tamamlayamzsan bildr okutturyrm cevrem genisNasılsıniz şekerler
nerelerdesiniz benim kirmizilar bu ay da
teşrif ettiler malesef bat 23 Mart insaallah son bat olur artık
yarın dr.a gidicem kısmetse klomen kullancam ilk defa inş güzel sonuçlar alırım
bu arada canlarım annem bana 500yasine niyetlendi herkes bi tane okuycak yani 500 yasin 500 kişi demek
bana okuyabilir misiniz daha 130 oldu eksik çok fazla
şimdiden allah razı olsun
Canm benm insllh bizmde bi gun bebismz olur ben 70 adet okuttm senn olsn hepsi ayriaayri kisiler okudu dua et yeter tamamlayamzsan bildr okutturyrm cevrem genis
Canm 500u tamamlayamzdm onuniin senn isin gorlsn die verdm 60 tanedaha veryrm bi musterim okuttrms 70+60 yani mevlhepimize nasp etsn insllhnasıl yani peki sen niye devam ettirmedin ben anlamadım şimdi o yetmiş yasin benim mi oldu
Canm 500u tamamlayamzdm onuniin senn isin gorlsn die verdm 60 tanedaha veryrm bi musterim okuttrms 70+60 yani mevlhepimize nasp etsn insllh
aşkolsun niye söylemiyorsun canım yazdın da ben mi görmedim ki
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş
takvim yapmışsın ordan gördüm
:119::119::119::119::119::119:
:
32:)
Halozzy. matmazel, elcem, efser_16, Tnscn, marmelaat,
su, cimcimesultan, yesil_sis, parolamyokaşk,
ne yapıyorsunuz var mı bat i gelmeyen hamiş olan
Dr a gidiyor musunuz birseyler yapıyor musunuz
bebek için
ben ilk kez klomen kullancam inş sonu güzel olur.
buraya uğramayi unutmayın
canlar merak ediyorum gerçekten
inşaallah sizede maşallah Barekallah bi oğluş daha geliyor demek topige sağlıkla kucağına al ins canımKimse girmiyor artık buraya su adına çok sevindim darısı başına inşallah. Bizde 16 haftalık olduk oğlumuz olacak allah nasip ederse
Bende buralarda kinse yok dıe yazmıorumm .. 7.haftama girmek üzerryim darısı tüm isteyenlerin basınna inşş
Slm canm valla benm bat 28 subatti hala glmedi test yamycm ama 4gun gecti bakalim hayrlisiHalozzy. matmazel, elcem, efser_16, Tnscn, marmelaat,
su, cimcimesultan, yesil_sis, parolamyokaşk,
ne yapıyorsunuz var mı bat i gelmeyen hamiş olan
Dr a gidiyor musunuz birseyler yapıyor musunuz
bebek için
ben ilk kez klomen kullancam inş sonu güzel olur.
buraya uğramayi unutmayın
canlar merak ediyorum gerçekten