Canimmmm az once baktim sonuc cift cizgi hala inanamıyorum((((
Canım benim hayırlı olsun çoook sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm hala inanamıyorum bakicam kan testinde kesinlestircem inşa llah darisi basina cnm :))Canım benim hayırlı olsun çoook sevindimanne adayı
darısı başıma inşallah
![]()
Insallah cnm hala inanamıyorum bakicam kan testinde kesinlestircem inşa llah darisi basina cnm :))
Canım hayırlı olsun, inşallah kan sonuçların da güzel çıkar...
Topikte hareketlenmeler var çok güzel, Allah'ım kalanlarımıza da nasip etsin en kısa zamanda inşallah....
Canım hayırlı olsun, inşallah kan sonuçların da güzel çıkar...
Topikte hareketlenmeler var çok güzel, Allah'ım kalanlarımıza da nasip etsin en kısa zamanda inşallah....
Insallah cnm hala inanamıyorum bakicam kan testinde kesinlestircem inşa llah darisi basina cnm :))
Canım nerdesin nasılsın sonuçlar nasıl![]()
Burdayim canim 4 haftalik hamileyim daha minicik bebegi butun aile ogrendi kasik agrilarim var doktor normal dedi ama korkuyorum yinede 😓😓😓
Burdayim canim 4 haftalik hamileyim daha minicik bebegi butun aile ogrendi kasik agrilarim var doktor normal dedi ama korkuyorum yinede 😓😓😓
Hayirli olsun canim benim 12 subatta olmam gerekiyordu degerim 1. 20 cikti negatif yine husran yani bende artik stres olmak iatemedigim icin biraz kendi haline birakicam
Korkma canım sakin ol.keyfini çıkar.mutlu ol tabi yaa sevin.sevincine ortak olsun ailendeinşallah sağ salim sağlıklı şekilde al bebisi kucağına
![]()
Ayy hakkaten de kimse kalmadı topikte yaa nerelerdesinız kızlarrrr???
Tnscn.dan ses var mı yaa keseyi görmüş mü kaçırdım mı ben acaba??
Slmmmm kizlar3 haftadr yoktum internetimde sorun oldu uye sifremide unutmustm die evdende giremydm cooook ozledimvvalla hepinizi ne alemlerdesiniz varmi surprizler
Nedenki benm internt yoktu bebis isini ertelediler galiba valla bende artk hic hesap yapmyrm yokyumosms yok 9 10 11 yildizli gunlerms 1saat yatlckmisArtık buraya kimseler uğramıyor malesef canım :-(