Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oda spem kalitesini arttiriyomus.keciboynuzunu kaynatip icirenlerde var ama bizimki mumkun degil oyle icmez bende pekmezi dayiyorum. Biraz homurdaniyor falan ama ne yapiyim... Umrumdami yooo...

ilk söylediğimde benimkide hayatta içmem dedi bende ya bunu içersin yada sperm testine gidersin sen karar ver dedim şimdi kaşığı görünce ağzını açıyo

Çok sağol canim intten aliyim diyorum testleri sen nereden aliyosun

gg. dan alıyorum canım
ben 7-8 ay önce almıştım 20 tane ovulasyon testi sonra o ay kullandım bidaha kullanmadım elide 7-8 tane vardı birde bu forumdan bir arkadas hamile kalınca elindeki tüm testleri bana göndermişti onlarda var idare ettim bugüne kadar daha 5 tane var elimde

Bende alayım oradan cnm ozamn

Kizlar gebelik ve ovasyon testleri biliyosunuz eczanede cok pahali(6 lisi 44 tl) burdan bir arkadas cok ucuza aliyomus bende adresini aldim gercekten acayip ucuz gebelik testi 50 kurus dusunun artik. Adamlarin yeri istanbulda yerlerindende alinabiliyomus... İsim yazmak yasak oldugu icin isteyene msj atabilirim

Istanbulda olsaydım ordn alirdim bari

evet o yeri bende biliyorum t..k..s.. ismi değilmi
ama almadım havale falan zor iş ggdan alıyorum ben

Pekmezin tadimi suyun tadimi cnm

pekmezin tadı canım

İnternetten satisida var adamlarin. Bi bak istersen ben alip almamak arasinda kaldigim icin daha almadim ama baya uygun fiyatli

testlerinide kullanınca yumurtlama gününü öğrenir ona göre çalışırsın canım benim her an yanımda olsada denk gelmedimi gelmiyo

laboquıck marka canım
Haklısın canim bu ay tahmini yumurtlma gününde calistk tuttumu tutmadimi bilemyrm umarim hamileymdr. Evet o markayi duymustm cnm... içimden geldi insallllaaaaaahhhhj hamile kalirsinnnn en kisa zamanda :))))

Haklısın canim bu ay tahmini yumurtlma gününde calistk tuttumu tutmadimi bilemyrm umarim hamileymdr. Evet o markayi duymustm cnm... içimden geldi insallllaaaaaahhhhj hamile kalirsinnnn en kisa zamanda :))))

oyyy içinden gelen sese kurban olurum
inşallah hepimiz hamile olalım canım hep birlikte doğuralım ard arda

Bütün kozlarımizi oynayalım diyorsun
Bol dua, bol mik mik bu işin sırrı bu

en son amuda kalkıp el çırparsak oldu say bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…