- 19 Kasım 2015
- 161
- 308
- 18
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım buradaki ablalarım hep der sabah ya da öğle kötüyse akşam yemek yiyin ama protein ağırlıklı bir menü olsun. Keşke yeseydin kahve ve lokum yerineŞuan kardiyo yapıyorum akşam yemegi yemedim 18.30 da az şekerli kahve ve bi tane lokum yedim spor sonrası bi kase Yogurt yiycem![]()
Sabahım iyiydi canım ama aç hissetsem yerdim yumurta yada balık yerdim ama canım istemedi çok teşekkür ederim :)Canım buradaki ablalarım hep der sabah ya da öğle kötüyse akşam yemek yiyin ama protein ağırlıklı bir menü olsun. Keşke yeseydin kahve ve lokum yerine
Kı börek vs yiyen sen değil miydinSabahım iyiydi canım ama aç hissetsem yerdim yumurta yada balık yerdim ama canım istemedi çok teşekkür ederim :)
Evet canım o pisbogaz benim :)))Kı börek vs yiyen sen değil miydinNeysee canım tabiiki kendini en iyi sen bilirsin bnm ki sadece bir öneriydi
![]()
Arada hepimize oluyo öyle canıımEvet canım o pisbogaz benim :)))
geçtiğimiz portakal diyetinden kaldı abla yoksa tam buğday ekmeği tüketiyorum kendim yapıyom ama etimek kolay oluyo şimdi bi süre burdan devam edebilirimSeni de etimekçi yaptım![]()
abla portakal diyetindeyken çok iyi hissediyodum şu 2 günde sanki yaptığım 5 gün boşa gitti acayip ağırlaşmış ve şiş hissediyorumKızlar dizimi seyredeceğim şimdi..fargoyu izleyinnnnn...
Aynen düzene soktuğu için böyle liste diyetleri seviyorum...abla portakal diyetindeyken çok iyi hissediyodum şu 2 günde sanki yaptığım 5 gün boşa gitti acayip ağırlaşmış ve şiş hissediyorum![]()
ben tartılmadım sende bıraktıktan sonra artış oldumu tartıda ablaAynen düzene soktuğu için böyle liste diyetleri seviyorum...
Ben dikkat ettim 2 gün...şişlik var bende..karnım patlayacak gibi sancım var...benim reglimden 1 hafta önce başlıyor normali 2-3 gündür ama benim hep böyle oluyor..ben tartılmadım sende bıraktıktan sonra artış oldumu tartıda abla
bakalım salı günü ne olacak sonuçlar ben şuanki halimi baz alarak çok umutsuzumBen dikkat ettim 2 gün...şişlik var bende..karnım patlayacak gibi sancım var...benim reglimden 1 hafta önce başlıyor normali 2-3 gündür ama benim hep böyle oluyor..
Yarın 5,5 ta bitiririz yemeği..spor olarakta yürürsek 500 gram düşer salıya...bu diyetin ilk günü çok gidiyor kilodan roksim..bakalım salı günü ne olacak sonuçlar ben şuanki halimi baz alarak çok umutsuzum![]()
inşallah ablacım , iyi akşamlarYarın 5,5 ta bitiririz yemeği..spor olarakta yürürsek 500 gram düşer salıya...bu diyetin ilk günü çok gidiyor kilodan roksim..