• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Selamlar :KK200: 2-3 haftadır sınavlarım var diye geç yatıp erken kalkıyodum bugün bir uyandım saat 11 :p Sonra kahvaltı falan derken saat 1 olmuş :KK70: Amaa çoook lodos var uçucaz yakındaa valla :KK35:

Selam canım :KK25:Yanlış hatırlamıyosam senin de günlüğün vardı diymi :KK66: Günlüğün sahibi Daydream- Daydream- Hülya ablamız o gelince sana yazar ama hoşgeldin :21: Biraz kendini tanıtır mısın ?

Eveeeeet :) benim günlüğüm de şu:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gulecek-bir-neden-yeni-ve-fit-bir-ben.835449/

27 yaşındayım. 96 kilo, 1.68 boy. Daha önce 70 civarıydım uzun süre, sıkıntılı bir dönemde bir hayli kilo aldım ve stres altında çok yeme gibi bir huyum var ne yazık ki, değiştirmeye çalışıyorum...

Haftaiçi yoğun çalışıyorum. Bir de bitirmem gereken akademik çalışmalar var... Sporu nasıl bu tempoya uydurabilirim emin değilim ama vücut şekillendirici ufak egzersizler de yapmak istiyorum...

Herkese öpücükler!!! :)

Not: 107 kiloya kadar çıkmıştım.. Çok şükür 2 hanelerdeyim şu an. Ve 60'a kadar devam etmek istiyorum...

Selam kızlar,
Kahvaltı :(11.00)2 dilim mısır ekmegi, 1tatlı kşgı bal, 3 bardk çay, 3 tane beyaz peynir, 1tatlı kşgı tahin, yarım dilim ıspanaklı börek :)

Slm kızlar saat 11 de elektiriklerimiz gitti hala yok patlamak üzereyim ay .:mad:
yumiti yumiti geçmiş olsun o gün ilaçlı film çektirmistin ondan olabilir kahvenin içine limon sık ye bir bardakta şu iç üstüne keser
Geçmezse Dr git.
A Ayazpoyraz-2018 afiyet olsun bütün haftanın sabah kahvaltısını bugün yemişsin he:KK70:mısır ekmeğini bende çok severim dikkat et gi degeri çok yüksektir mısır ekmeğinin canım artık bunlara bir ceza keser Daydream- Daydream- 100 sinav:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gulecek-bir-neden-yeni-ve-fit-bir-ben.835449/

27 yaşındayım. 96 kilo, 1.68 boy. Daha önce 70 civarıydım uzun süre, sıkıntılı bir dönemde bir hayli kilo aldım ve stres altında çok yeme gibi bir huyum var ne yazık ki, değiştirmeye çalışıyorum...

Haftaiçi yoğun çalışıyorum. Bir de bitirmem gereken akademik çalışmalar var... Sporu nasıl bu tempoya uydurabilirim emin değilim ama vücut şekillendirici ufak egzersizler de yapmak istiyorum...

Not: 107 kiloya kadar çıkmıştım.. Çok şükür 2 hanelerdeyim şu an. Ve 60'a kadar devam etmek istiyorum...
Hosgeldin penolope günlüğünü görmüştüm istikrarlı olursan elbette verirsin daha yaşınız genç

Hadii bakalım çoğumuzun yaptığı hata zaten bu stresliyken hıncımızı kendimizden çıkarmak, yemek yiyerek başkalarına kızsak,üzülsek bile kendimize zarar veriyoruz :KK43: Ama olsuun en kısa zamanda hedefine ulaşırsıın inşallah :KK200::KK19:Ben bilge bu arada 16 yaşındayım ;) 69 dan 59 a düştüm ama ben de boğazımı tutamadım ve şuan 62 civarıyım ama pes etmek yook tabii hedefe ulaşana kadar yola devam :KK68:

Hosgeldin penolope günlüğünü görmüştüm istikrarlı olursan elbette verirsin daha yaşınız genç

Hoşbulduk...

Ben psikolojik olarak nispeten daha rahat olduğum dönemlerde aslında çok zorlanmıyorum kilo verme konusunda. Tatlı düşkünlüğüm yok. Sadece ekmeği fazlaca severim onu azaltıp sağlıklı yemeye başlayıp, biraz ara öğün biraz çay-kahve tüketimini arttırdığımda en azından haftada 1 kilo 1.5 kilo gitmeye başlıyor... Ama işte beni sıkan bir olay geliştiğinde ya da stresli bir şekilde iş yetiştirmem gerektiğinde her şeyi boşverip yiyeceğe dalabiliyorum ve rejim ya duraklıyor ya da kiloyu geri alıyorum sonrasında motivasyonu da tekrar toplamam zaman alabiliyor.... Ama çözeceğim bunu da inşallah : )

Kilolar eksildikçe mutluluklar artacak! Daha hafif, daha sağlıklı, daha enerjik, daha çekici olduğumuz, daha genç göründüğümüz günler çok yakındaaaa!

Hadii bakalım çoğumuzun yaptığı hata zaten bu stresliyken hıncımızı kendimizden çıkarmak, yemek yiyerek başkalarına kızsak,üzülsek bile kendimize zarar veriyoruz :KK43: Ama olsuun en kısa zamanda hedefine ulaşırsıın inşallah :KK200::KK19:Ben bilge bu arada 16 yaşındayım :KK66: 69 dan 59 a düştüm ama ben de boğazımı tutamadım ve şuan 62 civarıyım ama pes etmek yook tabii hedefe ulaşana kadar yola devam :KK68:

Birkaç kilo artı-eksi olabilir yaa... Önemli olan o noktada o artışa dur deyip geri çekebilmek... Yoksa normal yani... Çoğu insanın, her zaman fit olmuş olanların da kilosu tam bir rakamda sabit olmuyor her zaman birkaç kilo artıp eksilebiliyor zaman zaman... 59 : hedeflediğin kiloydu sanırım dimi? Yoksa daha da mı incelmek istiyordun?

Birkaç kilo artı-eksi olabilir yaa... Önemli olan o noktada o artışa dur deyip geri çekebilmek... Yoksa normal yani... Çoğu insanın, her zaman fit olmuş olanların da kilosu tam bir rakamda sabit olmuyor her zaman birkaç kilo artıp eksilebiliyor zaman zaman... 59 : hedeflediğin kiloydu sanırım dimi? Yoksa daha da mı incelmek istiyordun?
Yok canım benim hedefim 55 ama arada azıcık kaçırdım :oops:

Yok canım benim hedefim 55 ama arada azıcık kaçırdım :oops:

7 kilo.... Aralık sonuna kadar mı ulaşmayı hedefliyorsun?

Ben Aralık sonuna kadar 7 kilo verip 80'lere düşmeyi planlıyorum (89'a) Yaklaşık 5 hafta var. Haftada 1.4 kilo vermeyi gerektiriyor. Sadece yiyeceklere dikkat ederek genelde 1 kilo filan gidiyor o yüzden biraz hareket desteği de lazım (günde yarım saat-40 dk yürüyüş gibi en azından) Sen de benzer bir şey hedefliyorsan, diyet partneri olabiliriz. Ama benim tabi senden sonra çok yolum var, yürüyecek... : ) Sen de ama, koruma programına almalısın kendini, hedefe ulaştım oooh gelsin iskenderler gitsin mantılar yok : p

Back