Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiiim ablamNe aldiysankozam güle güle kullan üstünde paralansin
O canavarlara sinek ilacı aldım sıkacam
Canim benim teşekkür ederim![]()
Selam canımBen de katılmak istiyoruuuuuuuuum : (((((((
Selam canımYanlış hatırlamıyosam senin de günlüğün vardı diymi
Günlüğün sahibi
Daydream- Hülya ablamız o gelince sana yazar ama hoşgeldin
Biraz kendini tanıtır mısın ?
oouvv çok olmuş yahu , pazar diyemi böyleSelam kızlar,
Kahvaltı11.00)2 dilim mısır ekmegi, 1tatlı kşgı bal, 3 bardk çay, 3 tane beyaz peynir, 1tatlı kşgı tahin, yarım dilim ıspanaklı börek :)
oouvv çok olmuş yahu , pazar diyemi böyle
akşam hafif şeylerele dengele bence ama bu kahvaltı sebebiyle burda akşama laf duyucaksın ablalarımdanHaftaiçi hiç kahvaltı yapmıyorum canım bugünde misafirim vardı ondan oldu galiba akşam spora gidicem ara ögünde yapmam çok tokum zaten :)
Hosgeldin penolope günlüğünü görmüştüm istikrarlı olursan elbette verirsin daha yaşınız gençEveeeeet :) benim günlüğüm de şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gulecek-bir-neden-yeni-ve-fit-bir-ben.835449/
27 yaşındayım. 96 kilo, 1.68 boy. Daha önce 70 civarıydım uzun süre, sıkıntılı bir dönemde bir hayli kilo aldım ve stres altında çok yeme gibi bir huyum var ne yazık ki, değiştirmeye çalışıyorum...
Haftaiçi yoğun çalışıyorum. Bir de bitirmem gereken akademik çalışmalar var... Sporu nasıl bu tempoya uydurabilirim emin değilim ama vücut şekillendirici ufak egzersizler de yapmak istiyorum...
Herkese öpücükler!!! :)
Not: 107 kiloya kadar çıkmıştım.. Çok şükür 2 hanelerdeyim şu an. Ve 60'a kadar devam etmek istiyorum...
Hg din semaKızlar şuan 75 kiloyum 50 kilo falan olmak istiyorum nasıl olabilirim
Hafta sonu mağduru olmuşsun sen de canıım ama akşam ve yarın dengelersiiinSelam kızlar,
Kahvaltı11.00)2 dilim mısır ekmegi, 1tatlı kşgı bal, 3 bardk çay, 3 tane beyaz peynir, 1tatlı kşgı tahin, yarım dilim ıspanaklı börek :)
Hadii bakalım çoğumuzun yaptığı hata zaten bu stresliyken hıncımızı kendimizden çıkarmak, yemek yiyerek başkalarına kızsak,üzülsek bile kendimize zarar veriyoruzEveeeeet :) benim günlüğüm de şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gulecek-bir-neden-yeni-ve-fit-bir-ben.835449/
27 yaşındayım. 96 kilo, 1.68 boy. Daha önce 70 civarıydım uzun süre, sıkıntılı bir dönemde bir hayli kilo aldım ve stres altında çok yeme gibi bir huyum var ne yazık ki, değiştirmeye çalışıyorum...
Haftaiçi yoğun çalışıyorum. Bir de bitirmem gereken akademik çalışmalar var... Sporu nasıl bu tempoya uydurabilirim emin değilim ama vücut şekillendirici ufak egzersizler de yapmak istiyorum...
Herkese öpücükler!!! :)
Not: 107 kiloya kadar çıkmıştım.. Çok şükür 2 hanelerdeyim şu an. Ve 60'a kadar devam etmek istiyorum...
Hosgeldin penolope günlüğünü görmüştüm istikrarlı olursan elbette verirsin daha yaşınız genç
Hadii bakalım çoğumuzun yaptığı hata zaten bu stresliyken hıncımızı kendimizden çıkarmak, yemek yiyerek başkalarına kızsak,üzülsek bile kendimize zarar veriyoruzAma olsuun en kısa zamanda hedefine ulaşırsıın inşallah
Ben bilge bu arada 16 yaşındayım
69 dan 59 a düştüm ama ben de boğazımı tutamadım ve şuan 62 civarıyım ama pes etmek yook tabii hedefe ulaşana kadar yola devam
![]()
hoşgelmişinBen de katılmak istiyoruuuuuuuuum : (((((((
Yok canım benim hedefim 55 ama arada azıcık kaçırdımBirkaç kilo artı-eksi olabilir yaa... Önemli olan o noktada o artışa dur deyip geri çekebilmek... Yoksa normal yani... Çoğu insanın, her zaman fit olmuş olanların da kilosu tam bir rakamda sabit olmuyor her zaman birkaç kilo artıp eksilebiliyor zaman zaman... 59 : hedeflediğin kiloydu sanırım dimi? Yoksa daha da mı incelmek istiyordun?
Yok canım benim hedefim 55 ama arada azıcık kaçırdım![]()