Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ablamGeçmiş olsun Rabişim...
Kız babanın dükkanı yok muydu Oraya da gitmeYok evde bulundurmuyorum ablamsağol ablam
Zaten onlar eve getiriyor ben geri babama getoriyorumKız babanın dükkanı yok muydu Oraya da gitme![]()
yok canım buralardayım, baktım diyet yapamıyorum, yemek topiclerine verdim kendimiSarayca m nerdesin canım sennnn çokmu yoğunsun?
akrep kadını nasıl acaba :)kontesim atayada oku bunu
Boğa erkeği:
Tıpkı bu burcun kadınları gibi onlar da sıkıya gelemezler. Keyfe, her türlü hazza düşkünlük konusunda Boğa kadınlarıyla yarışır ve çoğu zaman da onları geçerler. Genellikle zengin, tatlı yiyecekleri seven Boğa erkeklerinin de metabolizmaları yavaştır. Bu nedenle kilo vermeleri zordur. Uzun vadeli plan içinde kilo verebilirler. Önemli bir başka nokta da Boğa'ların geleneksel olana düşkünlükleridir. Bu nedenle marjinal gibi görünen bir diyet programına itibar etmeyeceklerdir. Her konuda olduğu gibi kilo vermek konusunda da bilindik alanları tercih edeceklerdir. Boğa'lar genel olarak boğazlarına dikkat etmeli, fazla tuzdan ve tatlılardan kaçınmalıdırlar. Balık ve deniz ürünleri, yumurta, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata gibi besinlerden oluşan yiyecekler zayıflamalarına yardımcı olacaktır.
bakma oralaraaayok canım buralardayım, baktım diyet yapamıyorum, yemek topiclerine verdim kendimi![]()
çok güzel ya, resmen seni anlatmışlarKonfor ve keyif düşkünü Boğa'lar, gerçekten de yemek yemeyi çok severler. Beş duyuya hitap eden bütün hazların bilincinde olduklarından, tat alma duyguları çok gelişmiştir ve boğazlarına düşkündürler.
Bu nedenle Boğa ve diyet ikilisi çok zor yan yana gelir. Egzersiz ve Boğa ikilisi de en az diyet ve Boğa ikilisi kadar uyumsuz bir ikilidir.
Çünkü doğası gereği Boğa çok atletik değildir ve fazla hareketten hoşlanmaz.
Güzellik, sevgi ve uyum gezegeni Venüs'ün yönettiği Boğa'lar beden çalışmalarından da hoşlanmazlar ama yemek ve içkinin en kalitelisini seçmede de üstlerine yoktur.
Boğa kadını:
Kolay diyetler ve yorucu olmayan egzersiz çalışmalarıyla kilo verebilir. Metabolizması daha yavaş olduğundan metabolizmayı hızlandıracak yürüyüşler onun için iyidir. Yine yoga da Boğa kadınının sabrına ve dayanıklılığına uygun gelecektir. Ancak Boğa kadınının unutmaması gereken şey yavaş kilo verir. Eğer büyük erdemi olan sabrını devreye sokarsa ağır ama etkili bir biçimde kilo verecektir. İyi bir kilo verme programı, adım adım işleyen diyetler onlar için uygundur. Karbonhidrat ve etlerden kolay vazgeçmeyecektir. Uzun vadeli, daha yavaş diyet programlarını uygulamasında yarar vardır.
Zodyak burçlar kuşağı en seksi üyesi olmakla övünen Akrep'ler iyi yemeği, sert ve kuvvetli içkileri severler. Ancak genelde oburluk onlara göre değildir. Hem seksapellerini kaybetmek istemezler hem de sağlık konusunda bilinçli olduklarından fazla yemek istemezler.akrep kadını nasıl acaba :)
Aha bu da benim oğlankontesim atayada oku bunu
Boğa erkeği:
Tıpkı bu burcun kadınları gibi onlar da sıkıya gelemezler. Keyfe, her türlü hazza düşkünlük konusunda Boğa kadınlarıyla yarışır ve çoğu zaman da onları geçerler. Genellikle zengin, tatlı yiyecekleri seven Boğa erkeklerinin de metabolizmaları yavaştır. Bu nedenle kilo vermeleri zordur. Uzun vadeli plan içinde kilo verebilirler. Önemli bir başka nokta da Boğa'ların geleneksel olana düşkünlükleridir. Bu nedenle marjinal gibi görünen bir diyet programına itibar etmeyeceklerdir. Her konuda olduğu gibi kilo vermek konusunda da bilindik alanları tercih edeceklerdir. Boğa'lar genel olarak boğazlarına dikkat etmeli, fazla tuzdan ve tatlılardan kaçınmalıdırlar. Balık ve deniz ürünleri, yumurta, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata gibi besinlerden oluşan yiyecekler zayıflamalarına yardımcı olacaktır.
yav ne yapayım, çok güzel tarifler var, bari mideme girmesin, gözüm doysunbakma oralaraaa![]()
Diyete tam uyum oluyor da istikrar yok bende..içki sevmem çok, vertigom var ya içmeden sarhoş oluyorum :)Zodyak burçlar kuşağı en seksi üyesi olmakla övünen Akrep'ler iyi yemeği, sert ve kuvvetli içkileri severler. Ancak genelde oburluk onlara göre değildir. Hem seksapellerini kaybetmek istemezler hem de sağlık konusunda bilinçli olduklarından fazla yemek istemezler.
Yine de bastırdıkları duyguları, içlerinde çözemedikleri düğümler nedeniyle yemeği abarttıkları ve şişmanladıkları görülebilir. Özellikle bir su grubu mensubu olarak genelde içkiye düşkün olduklarından içki kilo probleminin baş göstermesinde en önemli faktörlerden biri olabilir.
Bir kez şişmanladıklarını kabul ettiklerinde, Akrep iradesi devreye girecektir.
Akrep kadını:
Kolaylıkla bir diyet ve egzersiz programına uyum sağlayacaktır. Diyet kurallarını sıkı sıkıya takip eder. Çok hızlı olmamakla birlikte, başarıyla kilo verecektir. Akrep için kilo kaybetmek diğer burçlara göre daha kolay olacaktır. Rejim yapmanın insanı boğan tarafına kolaylıkla dayanma eğilimindedirler çünkü. Kiloyla savaşı kazanacaklarını bilirler.
A Ayazpoyraz-2018 ayazcım senin ilk giriş kilon olarak yarın sabah kilonu alalım olur mu?
içki hariç güzel, ben hiç düşkün değilimZodyak burçlar kuşağı en seksi üyesi olmakla övünen Akrep'ler iyi yemeği, sert ve kuvvetli içkileri severler. Ancak genelde oburluk onlara göre değildir. Hem seksapellerini kaybetmek istemezler hem de sağlık konusunda bilinçli olduklarından fazla yemek istemezler.
Yine de bastırdıkları duyguları, içlerinde çözemedikleri düğümler nedeniyle yemeği abarttıkları ve şişmanladıkları görülebilir. Özellikle bir su grubu mensubu olarak genelde içkiye düşkün olduklarından içki kilo probleminin baş göstermesinde en önemli faktörlerden biri olabilir.
Bir kez şişmanladıklarını kabul ettiklerinde, Akrep iradesi devreye girecektir.
Akrep kadını:
Kolaylıkla bir diyet ve egzersiz programına uyum sağlayacaktır. Diyet kurallarını sıkı sıkıya takip eder. Çok hızlı olmamakla birlikte, başarıyla kilo verecektir. Akrep için kilo kaybetmek diğer burçlara göre daha kolay olacaktır. Rejim yapmanın insanı boğan tarafına kolaylıkla dayanma eğilimindedirler çünkü. Kiloyla savaşı kazanacaklarını bilirler.
Ne işin var oralarda hem arkadaşların burda senin oralarda yabancılık çekersinyok canım buralardayım, baktım diyet yapamıyorum, yemek topiclerine verdim kendimi![]()
evet evet severiz yemeği seçeriz ağzımıza layık olmalı midemiz çöp tenekesi değilAha bu da benim oğlanBoğaz'ınıza düşkünsünüz ama asla pisboğaz değilsiniz yemek seçmekte üstünüze yok ben pisboğazım mesela ne olursa yerim..
diyet yapmayınca pek yazmak gelmiyor içimden, sizi seviyorum biliyorsunNe işin var oralarda hem arkadaşların burda senin oralarda yabancılık çekersin![]()