• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Vicdan çorbası güzel mi ta tarifi neydi ki onun kaçırmışim;) ay kabak vardi galiba ya içinde hayal edemedim nasıl oluyor :(

Yanliz kızlar ödem için bu çorba güzel oluyor yada birgün önce çok yediniz dengelemek açısından güzel ama kilo verdiriyo diyede sürekli içilmez ben sevsemde 2 gün den fazla icemem:KK70: hatta vicdan corbasi diyeti de yapmıyorum sıkıya gelemiyorum:KK70:

Bu arada Menümüde yazayım
Sabah
Geç bir kahvaltı oldu kk peynir 2 yeşil zeytin domates tavada 1 yumurta 1tb ekmeği
Öğlen yemek yemedim ama bir sade kahve 1 parça bitter kızlara uydum
Ara
Çok acıkınca 1 tb ekmeği bir parça peynir ve marul koydum
Akşam
Et sote 2 kasik bulgur pilavı salata ve yoğurt
2 lt su sabah 1 saat yuruyus

Sabah
Geç bir kahvaltı oldu kk peynir 2 yeşil zeytin domates tavada 1 yumurta 1tb ekmeği
Ara
Akşam
:KK9::KK9::KK9:

Yanliz kızlar ödem için bu çorba güzel oluyor yada birgün önce çok yediniz dengelemek açısından güzel ama kilo verdiriyo diyede sürekli içilmez ben sevsemde 2 gün den fazla icemem:KK70: hatta vicdan corbasi diyeti de yapmıyorum sıkıya gelemiyorum:KK70:
Yasom çorbanın 2 gün içilmesini öneriyor Dilara Koçak...yerleşmemiş kilolar için...

Yasom çorbanın 2 gün içilmesini öneriyor Dilara Koçak...yerleşmemiş kilolar için...
Bi yerde 3 gün yazmışlar di benmi yanlış hatırlıyorum yaslilik:KK70: ha ben bu çorbanın içine sarımsak acı ve zencefil taze ekliyorum çabalarınız zencefil koyun tazesinden hem metobolizma için hemde bağışıklığı sistemi için süper oluyor kızlar.

Bi yerde 3 gün yazmışlar di benmi yanlış hatırlıyorum yaslilik:KK70: ha ben bu çorbanın içine sarımsak acı ve zencefil taze ekliyorum çabalarınız zencefil koyun tazesinden hem metobolizma için hemde bağışıklığı sistemi için süper oluyor kızlar.
Çok yerde olduğu için farklılıklar oluyor yasom..

Sabah
Ara
Akşam
:KK9::KK9:

Back