- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
Aynen canımValla yumitim bişey demicem mecbur kalmasan yemezdin biliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımValla yumitim bişey demicem mecbur kalmasan yemezdin biliyorum![]()
Vicdan çorbası yaz Google a Canım diyetisyen Dilara Koçak'ın tarifi..Vicdan çorbası güzel mi ta tarifi neydi ki onun kaçırmışimay kabak vardi galiba ya içinde hayal edemedim nasıl oluyor
![]()
Sağol canım bakayım ordan benVicdan çorbası yaz Google a Canım diyetisyen Dilara Koçak'ın tarifi..
Kabak çiçeği Ege Akdeniz mutfağında olur buralarda mı oturuyorsun?
Bu arada Menümüde yazayım
Sabah
Geç bir kahvaltı oldu kk peynir 2 yeşil zeytin domates tavada 1 yumurta 1tb ekmeği
Öğlen yemek yemedim ama bir sade kahve 1 parça bitter kızlara uydum
Ara
Çok acıkınca 1 tb ekmeği bir parça peynir ve marul koydum
Akşam
Et sote 2 kasik bulgur pilavı salata ve yoğurt
2 lt su sabah 1 saat yuruyus
Yasom çorbanın 2 gün içilmesini öneriyor Dilara Koçak...yerleşmemiş kilolar için...Yanliz kızlar ödem için bu çorba güzel oluyor yada birgün önce çok yediniz dengelemek açısından güzel ama kilo verdiriyo diyede sürekli içilmez ben sevsemde 2 gün den fazla icememhatta vicdan corbasi diyeti de yapmıyorum sıkıya gelemiyorum
![]()
Bi yerde 3 gün yazmışlar di benmi yanlış hatırlıyorum yaslilikYasom çorbanın 2 gün içilmesini öneriyor Dilara Koçak...yerleşmemiş kilolar için...
Çok yerde olduğu için farklılıklar oluyor yasom..Bi yerde 3 gün yazmışlar di benmi yanlış hatırlıyorum yaslilikha ben bu çorbanın içine sarımsak acı ve zencefil taze ekliyorum çabalarınız zencefil koyun tazesinden hem metobolizma için hemde bağışıklığı sistemi için süper oluyor kızlar.
Ben uyuyamadım yaGünaydın hayırlı pazarlar arkadaşlar hepiniz uyuyorsunuzdur bende nöbet bitsede evime gitmek için bekliyorum![]()
Bu arada Menümüde yazayım
Sabah
Geç bir kahvaltı oldu kk peynir 2 yeşil zeytin domates tavada 1 yumurta 1tb ekmeği
Öğlen yemek yemedim ama bir sade kahve 1 parça bitter kızlara uydum
Ara
Çok acıkınca 1 tb ekmeği bir parça peynir ve marul koydum
Akşam
Et sote 2 kasik bulgur pilavı salata ve yoğurt
2 lt su sabah 1 saat yuruyus
Hayırlı yolculuklar canımSelammmyola çıkcam bende görüşürüz yine
![]()