• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

BUGÜN Kİ MENÜM

KAHVALTI:bir avuç kadar zeytinli poğaça

ÖĞLE:1 tabak kuru fasülye
1 tabak marul salatası
1 kase yoğurt

AKŞAM:1 k.t tavuk göğsü
1 kase yoğurt,bool marul salatası
2-3 kaşık kuru fasülye

2.5 litre su

Spor
2 saat yürüyüş

Sabah hiç keyfim yoktu erkendende evden çıktım o yüzde. Öyle oldu :(

BUGÜN Kİ MENÜM

KAHVALTI:bir avuç kadar zeytinli poğaça

ÖĞLE:1 tabak kuru fasülye
1 tabak marul salatası
1 kase yoğurt

AKŞAM:1 k.t tavuk göğsü
1 kase yoğurt,bool marul salatası
2-3 kaşık kuru fasülye

2.5 litre su

Spor
2 saat yürüyüş

Sabah hiç keyfim yoktu erkendende evden çıktım o yüzde. Öyle oldu :KK43:
Rabişim menün güzel lütfen birazcık azaltarak bu şekilde sporla beraber devam et..

boyuna bağlı canısı birazda kilonu biliyorumda boyunu bilmiyorum, benim boy 173 63 te fena durmaz gibi geliyor bide bacak boyum uzun
Ben doğumdan sonra akapunktura gitmiştim doktor boyuma göre (172) 68 de balıketi olursun 62 kiloda vücudunda 1 gram yağ olmaz demişti..,benim hedefim 67 ama 2 kiloda bonus 65 inşallah...ondan azı bana hiç yakışmıyor..

Mesela akşam kuru fasıüulyeyi yemeseymişsin olurmuş Rabişim.,,tavuk,salata,yoğurt yeter aslında.,,kahvaltıda dokunmuyorsa 1 yumurta bulunsun mutlaka enerji verir...kuru fasulye çok faydalı ama aynı Zaman'da kalorili bi yemek...yiyeceğin Zaman kaseye koy 3-4 kaşık.,öğlen yediğin kuru fasulye için diyorum..,onun dışında yoğurt salata Yemen çok iyi olmuş..

Ben doğumdan sonra akapunktura gitmiştim doktor boyuma göre (172) 68 de balıketi olursun 62 kiloda vücudunda 1 gram yağ olmaz demişti..,benim hedefim 67 ama 2 kiloda bonus 65 inşallah...ondan azı bana hiç yakışmıyor..
bende öyle 2 boyutlu olmayı sevmiyorum abla ama şuan 67 bana iyi gelmiyor bi 63 olayım beğenmezsem alması kolay zaten:KK48:

Amaa
Mesela akşam kuru fasıüulyeyi yemeseymişsin olurmuş Rabişim.,,tavuk,salata,yoğurt yeter aslında.,,kahvaltıda dokunmuyorsa 1 yumurta bulunsun mutlaka enerji verir...kuru fasulye çok faydalı ama aynı Zaman'da kalorili bi yemek...yiyeceğin Zaman kaseye koy 3-4 kaşık.,öğlen yediğin kuru fasulye için diyorum..,onun dışında yoğurt salata Yemen çok iyi olmuş..
Akşam az yedim :KK70: ama fasülye :)haklısın abla inşallah menülerim git gide çok daha güzel olucak söz :KK60: sporumida yapcam :KK15:

Hayirli aksamlar hanımlar bugūn ilk gūn hevesiiyle gūzel kahvaltimi yaptim. Kahvaltim diyete uygundu . Fakat 3 saat sonra öyle bir açlik hissettimki ne bulsam yiyeceğim sanki. Evde dūnden kalan bir tabak keşkek vardi. Onu yedim arkasindan bir bucuk saat geçti ve ben gene açım bu seferde et kavurmuştum lavaşın arasina salatayla birlikte dūrūm yapip yedim. Anlayacağınız arkadaslar bu aralar iştahim cok açik. Ne yapsam bilemiyorum. Böyle zamanlarda diyetde yapamiyorum. Spor olarakda birazdan yoga kursum var. Oraya gideceğim . Geçen hafta başladim gerci cok fazla efor sarfedilmiyor ama genede hic yoktan iyidir.

bende öyle 2 boyutlu olmayı sevmiyorum abla ama şuan 67 bana iyi gelmiyor bi 63 olayım beğenmezsem alması kolay zaten:KK48:
Bende sevmiyorum gerçekten kedi uzanamadığı etme mundar der olayı değil yani...65 kiloda genç kız gibİ oluyorum ama bi inebilsem 10 kilocuuuuuk :KK14:

Bende sevmiyorum gerçekten kedi uzanamadığı etme mundar der olayı değil yani...65 kiloda genç kız gibİ oluyorum ama bi inebilsem 10 kilocuuuuuk :KK14:
inersin be ablam 1 ayda 7 kilo dedin topladın bizi buraya ilk haftadan 2 kilo gitti bile tamam yavaşlar kilo verme hızın ama olmayacak şey değil:KK19:

Back