- 9 Ocak 2015
- 19.698
- 81.650
- 798
İstemiyormusum demekkiRabiş kilo vermek istemiyormusun ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemiyormusum demekkiRabiş kilo vermek istemiyormusun ?![]()
rabiş gencecik kızsın, fıstığım ne bu hal, bak bize, bu yaşımızda didiniyoruz kilo vercez diye, toparlan kendine gel lütfenİstemiyormusum demekki![]()
Abka b9yle dedoğime bakma gece vocdan azabından uyumadımrabiş gencecik kızsın, fıstığım ne bu hal, bak bize, bu yaşımızda didiniyoruz kilo vercez diye, toparlan kendine gel lütfen![]()
kilon fazla yok, boyun kaç acaba?Var ya iyiki hepinizi tanıdım.sayesinizde gaza geliyorumm
hah işte böyle, hadi bakalım, kolay gelsin, önce verdin, şimdide verirsinAbka b9yle dedoğime bakma gece vocdan azabından uyumadımkendime bi prigram yaptım günlük tutucam ve bi söz verdim 69 olmak için
Aynen inşallahhah işte böyle, hadi bakalım, kolay gelsin, önce verdin, şimdide verirsin![]()
okuyanda seninle aramızda 10 yaş var sanacak kıız 2 yaş küçüğüm senden ama ben gencim o ayrı konubu sayfadaki en yaşlı üye benimsayfanın sahibi
Daydream- sizinle yaşıt inşallah birbirimize destek oluruz benim kilom bayagıdır durdu ben artık fazla kilo veremiyorum ama bu 2 .5 ayda 5 kilomuda verebilirsem hedefime ulaşmış olacam inşallah.
ben günde 4 koca kupa nescafe sayısız çay içerim..1 gram selülitim yok..midemde rahatsız aynı zamanda gastrit,reflü..içiyorum yine deevet bağımlılık gerçekten. içemeyince huzursuz oluyorum, sabah tam anlamıyla ayılamıyorum. günde 10 fincan içen arkadaşım var, acısı ileride çıkar herhalde, şu an turp gibi :))
günaydın
geçen hafta : 68,5 bugün : 67,2 1,3 kilo gitmiş regl döneminde olmama rağmen![]()
yaşlılık işteabla benimkini yanlış yazmışın 68,5 65,8 değilkeşke öyle olsa ama
![]()
Kilo bildirimim efenim .
Geçen hafta başlangıç kilom 71.1
Ertesi gün hülyanın kayıt aldıgı kilom 70.6
Bu sabahki kilom 69.6 ....
Gunaydin kizlar
Cuma: 70.8
Bugun: 70.4
Fark: 0.4
Yuzde: 0.56
Haftaya hedef: 69.4
Bende bugün 69 kiloyum.bir haftada yarım kilo gitmis onca kacamaga ragmen yinede iyi
Şimdi yanımda olsan şapur şupur öperdim seni saraycaaaam
BAŞLANGIÇ 10.11.2015 17.11.2015 fark 24.11.2015 fark 01.11.2015 kasım ayı toplam fark Daydream-
77 kg 75 kg 2 kg . . . . . @roxen2303 68,5 kg 67,2 kg 1,3 kg . . . . . S scss 53.2 kg 52,9 kg 0,3 kg . . . . . @asfarovski 64,5 kg . . . . . . . @aeben 70,6 kg 69,6 kg 1 kg . . . . . Feraceli
86 kg 86 kg 0 kg . . . . . @yumiti 68,5 kg . . . . . . . @mhnds_ 61 kg . . . . . . . @koza16 62,5 kg 62,4 0,1 kg . . . . . @elma_sekerim01 86 kg . . . . . . . @marlin18 69,5 kg 69 kg 0,5 kg . . . . . @Smc 91 kg kg 90,6 kg 0,4 kg . . . . . @kakaovanilya 70,8 kg 70,4 kg 0,4 kg . . . . . @gurbetcicegi .... 93,9 .... . . . . . @firuzeew 71 kg 69,4 kg 1,6 kg . . . . . @deadline 62,5 kg 62,7 kg -0,2 kg . . . . . Sarayca
59,7 kg 62,8 kg -3,1 kg . . . .
Daydream- canım bak bakalım beğenecek misin tabloyu
sevindim canım, salı günleri yardımcı olurum listeneŞimdi yanımda olsan şapur şupur öperdim seni saraycaaaambeğenmek ne kelime,ba-yıl-dım
![]()
masaüstüne kaydedeyim dedim ama yapamadım saraycam yada ilk sayfaya nasıl kaydedebiliriz bilmiyorum...sende kayıtlı mı?salıları güncellesek..?sevindim canım, salı günleri yardımcı olurum listene![]()
canım benimkini çoklu alıntı yapıp, ilk sayfana alıntıyı ekle ve alıntı yazıları sil, öyle oluyormasaüstüne kaydedeyim dedim ama yapamadım saraycam yada ilk sayfaya nasıl kaydedebiliriz bilmiyorum...sende kayıtlı mı?salıları güncellesek..?
dur deneyeyim :)canım benimkini çoklu alıntı yapıp, ilk sayfana alıntıyı ekle ve alıntı yazıları sil, öyle oluyor
QUOTE yazılarını sileceksin yani :)dur deneyeyim :)