• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

slm günaydın vu maşallah:nazar: hepiniz ne güzel kilo vermişsiniz beni bu listeye dahil etmeyin ben gelir gider kilom var. dün zaten nefsime hakim olamayarak turşu kavurmasından yedim ve sabahta çok güzel uyandım :KK70: emineye attım resmimi gördü balon gibi şişim inşallah mezun olacak kiloya geldimi size söyleyecem seneye anca inecem tabi ben pes etmessem:KK12:
bacım senin durumunu biliyoruz niye sıkıyorsun kendini ;) azminle 20 küsür kilo verdin bacım ve koruyorsun zaten kilonda kalmadı 65 bize yakışıyor e daha ne olsun ;)...
Sana daha evvelde demiştim , bence kilo bildirmene gerek yok ;)

Günaydınlar :KK200: İlk bildirim benden olsun. Dikkat edemedim cumadan beri ama artık dikkat edicem gerçekten. :oops:
Geçen Cuma: 62,5
Bugün: 62,4
Fark: 100 gr

ben de basliyorummmm bildirime.tum hafta biyunca sabah kilom 52.5 olan bugün 52.9 du.yaninbi hafta boyunca 300 gr gitmiss puhfg

Günaydın kızlar,

Geçen hafta:77
Bu hafta :75
Fark. :2
Yüzde. :2,59
Hedef. :74

Günaydın kızlar..

Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum ama 71 leri gördüm
Bugünkü kilom 69.4 :KK76::KK49::KK54::KK73::KK70::KK70::KK73::KK73::KK73:

Kilo bildirimim efenim .
Geçen hafta başlangıç kilom 71.1
Ertesi gün hülyanın kayıt aldıgı kilom 70.6
Bu sabahki kilom 69.6 ....

kızlar bende utanarak kilomu yazayım:oops:

62.8 kg:mad:
:mad:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar diyet olarak biliyorsunuz bir listem yok ama bu sefer daha düzenli beslenmeye karar verdim, yani verebildiğim kadar kilo veririm, veremesem de, kilomu korurum,:KK51:

listem şöyle olacak;
günlük 2 meyve
4 dilim ekmek (sabah 3, öğlen 1 dilim gibi...) geri kalan pro salata yoğurt ya da sebze salata yoğurt... bakalım böyle böyle kilo verebilecek miyim :KK66:

kızlar diyet olarak biliyorsunuz bir listem yok ama bu sefer daha düzenli beslenmeye karar verdim, yani verebildiğim kadar kilo veririm, veremesem de, kilomu korurum,:KK51:

listem şöyle olacak;
günlük 2 meyve
4 dilim ekmek (sabah 3, öğlen 1 dilim gibi...) geri kalan pro salata yoğurt ya da sebze salata yoğurt... bakalım böyle böyle kilo verebilecek miyim :KK66:
kesinlikle vereceksin:KK19:

listem şöyle olacak;
günlük 2 meyve
saraycam sen vucudunu ekmek yememeye alıştırdın o yüzdende o dilimler sana fazla gelecektir. bence şöyle yap ekmek değişimlerini kullanarak beslen yani sebzeyle ye ama çorba içmediysen yada pilav yemediysen :KK60:

saraycam sen vucudunu ekmek yememeye alıştırdın o yüzdende o dilimler sana fazla gelecektir. bence şöyle yap ekmek değişimlerini kullanarak beslen yani sebzeyle ye ama çorba içmediysen yada pilav yemediysen :KK60:
zaten öyle yapmayı düşünüyorum, aslında ekmek yemediğim için zorlanacağım biliyorum ama koruma evresi gözümü korkuttu, ondan böyle ekmekli bir beslenmeye geçmek istedim. bu sabah omlet ve 3 dl çavdar yedim, belki öğlen akşam ekmek tüketmem illa 4 dilim olmak zorunda değil ama sabahları 3 dilim yiyeceğim bu hafta deneme haftam olsun.

zaten öyle yapmayı düşünüyorum, aslında ekmek yemediğim için zorlanacağım biliyorum ama koruma evresi gözümü korkuttu, ondan böyle ekmekli bir beslenmeye geçmek istedim. bu sabah omlet ve 3 dl çavdar yedim, belki öğlen akşam ekmek tüketmem illa 4 dilim olmak zorunda değil ama sabahları 3 dilim yiyeceğim bu hafta deneme haftam olsun.
afiyet olsun canım sen bence spora ağırlık ver saraycam yemeği oturttun zaten tabi vaktin oldukça spor yaparsan o bölgende kaybolacak kilonu önemseme çok benim fikrim bu :KK66:

Saraycam senin gibi verecegim 3-4 kilo olsa önce sıkı diyetimi yapar sonrada ekmekli diyetisyen menüsüyle bunu korur sonrada arada bir kaçamakla kilomu korumaya devam ederdim ;)
Biliyorumki ekmekli menüler sana kilo verdirmeyecek ve modun düşecek diyeti salacaksın ...
Benim görüşüm bu yönde çünki az çok tanıyorum seni ve bünyeni ;).

Not :Yanlış anlaşılmasın verecek 10 kilosı olan birine daha farklı önerim olurdu ;)

afiyet olsun canım sen bence spora ağırlık ver saraycam yemeği oturttun zaten tabi vaktin oldukça spor yaparsan o bölgende kaybolacak kilonu önemseme çok benim fikrim bu :KK66:
çok haklısın canım, bende sen geçen dedikten sonra düşündüm baya, ve artık sıkı kilo vermektense, sağlıklı beslenip, haftada 100 gr bile versem yeterli olacak,

geçen hafta bana ders olsun, kıtlıktan çıkmış gibi yedim ve hooop 3 kg artıdayım,

Saraycam senin gibi verecegim 3-4 kilo olsa önce sıkı diyetimi yapar sonrada ekmekli diyetisyen menüsüyle bunu korur sonrada arada bir kaçamakla kilomu korumaya devam ederdim :KK66:
Biliyorumki ekmekli menüler sana kilo verdirmeyecek ve modun düşecek diyeti salacaksın ...
Benim görüşüm bu yönde çünki az çok tanıyorum seni ve bünyeni :KK66:.

Not :Yanlış anlaşılmasın verecek 10 kilosı olan birine daha farklı önerim olurdu :KK66:
çok haklısın aebenim, ne yapayım şimdi sabah en azından 2 dilim ekmek yiyeyim, zaten bu hafta çok kilo veririm ödem çok oldu vücutta,

gideyimde aebenimin monti topikini okuyayım :))))
Ay görende monti reklamı yapyom sanacak :-)

Adı olmak zorunda değil saraycam çogumuzun yaptıgı aslında buda adı yok . Ekmekten bencede uzak durma sabah ye tartı önceside dün benim yaptıgım gibi seninde çogu zaman uyguladıgın gibi ekmeksiz sıkı menü yap . O 4 kilo gittikten sonrada diger ögünlerine ekmek yada eşdeger şeyler eklersin . Zaten bunlar senin bildiğin şeyler arada dışardan biri hatırlatınca daha iyi oluyor ...
Her gün menüne bakıcam ;).

Ay görende monti reklamı yapyom sanacak :-)

Adı olmak zorunda değil saraycam çogumuzun yaptıgı aslında buda adı yok . Ekmekten bencede uzak durma sabah ye tartı önceside dün benim yaptıgım gibi seninde çogu zaman uyguladıgın gibi ekmeksiz sıkı menü yap . O 4 kilo gittikten sonrada diger ögünlerine ekmek yada eşdeger şeyler eklersin . Zaten bunlar senin bildiğin şeyler arada dışardan biri hatırlatınca daha iyi oluyor ...
Her gün menüne bakıcam :KK66:.
okudum geldim... ve zaten bana zor gelmeyecek, aslında ben çoğu zaman öyle besleniyorum, sadece sabah 2 dl ekmek yiycem birde kalkınca meyve, sanırım o da kuru kayısı olacak :)

hadi inşallah kaçamak yapmadan devam ederim, sonrada koruma evresine bakarım

ayrıca monti diyetini bilmeyenlere ışık olur, dur ben linkini kopyalayayım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/montignac-diyeti-deneyimlerimiz.236698/

Saraycam yulaf kepeği kullandınmı hiç ?
Kahvaltıda bazen ekmek yerine 1 kş yulaf kepegiyle omlet yapıyorum .gün boyu Çok tok tutuyor .. Aslında karbon , karbon yemiş oluyorsun ama ekmek gibi değil o .denemediysen tavsiye ederim ;).

Saraycam yulaf kepeği kullandınmı hiç ?
Kahvaltıda bazen ekmek yerine 1 kş yulaf kepegiyle omlet yapıyorum .gün boyu Çok tok tutuyor .. Aslında karbon , karbon yemiş oluyorsun ama ekmek gibi değil o .denemediysen tavsiye ederim :KK66:.
denedim de hafta içi pek yapacak vaktim olmuyor, yoksa lezzetli ve doyurucu oluyor, haftasonları yapabilirim, zaten montide yumurta ve ekmek yan yana değil, genelde hafta içi ekmek peynir domates salatalık yerim , hemde işime gelir hazırlaması rahat, haftasonu yumurtalı , yulaf kepekli omletle kahvaltımı yaparım,

Gūnaydın hanımlar ben kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Galiba en kilolu aranızda benim. Ilk bildirimimi yapayım. 93.9 . Sayenizde bugūn sağlikli beslenmeye geçtim. Son zamanlarda suyu cok az içiyordum. Bu sabah ilk iş iki bardak su içtim. Kahvaltıda ise :
1 haşlanmış yumurta
Kib. Kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan beyaz çay

Back