Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

slm kızlar bende menümü yazayım sizde benimkini yorumlayın bakem:KK70:
sabah
sebzeli omlet kapya biber maydonoz yeşil biberli 1 kaşık lor peyniri 1dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen
tavuklu tarhana çorbası salata
ikindi
2 incir 2 ceviz bir bardak çay
akşam
ıspanak yemeği ve yoğurt yarım dilim ekmek
birazdan yürüyüş yapacam 40 45 dakka 2 lt su içtim yarım litreyide içerim.

Sen portakallı diyetine başlamışsın :KK66:
5 gün yapacağım Aebenim baktım kilo veriyorum devam ederim veremezsem değiştiririm...biliyorsun şok diyetleri severim :KK76:bulurum bi tane...o değilde buzdolabı aşure dolu 1 kaşık bile yemedim bugün :KK14::KK14:

slm kızlar bende menümü yazayım sizde benimkini yorumlayın bakem:KK70:
sabah
sebzeli omlet kapya biber maydonoz yeşil biberli 1 kaşık lor peyniri 1dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen
tavuklu tarhana çorbası salata
ikindi
2 incir 2 ceviz bir bardak çay
akşam
ıspanak yemeği ve yoğurt yarım dilim ekmek
birazdan yürüyüş yapacam 40 45 dakka 2 lt su içtim yarım litreyide içerim.
Bu menü sadece alkışlanır :KK9::KK9::KK9::KK9:

:oops::oops::oops: aslında bu yeme şekline alıştım galiba hülyacım ya dün kahvaltıya gitmiştik arkadaşa biraz abarttım ıspanaklı börek yedim 1 dilim oda tavada yapılandan bi çatal patetes kavurmasından yiyince kendimi suçlu gibi hisetttim.:oops:
Ne güzel işte yasom beslenme şeklin değişmiş...bundan sonra hep böyle gider...

Iyi akşamlar kızlar .
Hülyam hayırlı olsun günlüğün. Kurallar sıkı iyiymiş yaaa burdan mi devam etsek periiiiii

Ben de 7 kg versem 1 ayda süper olur ama çok imkan vermiyorum buna.

Portakallı diyet nası oluyo hulyacim ?
Sağolasın :) 1 Ayda 7 kiloyu ancak böyle verebilirim Emine'm..linkini atayım sana diyetin pc den..

Sağol Fatmam her akşam yazacağım menümü, önceden yaptığım bi diyet vardı 1 hafta onu yapıcam,her hafta vücudu şaşırtayım bakalım ne olacak :)
Benim de şaşırtmam lazım ablam ya sırf şaşırsin diye hacamat yaptım ama şaşırmak yerine simarma anladı benim bünye :D:D

hacamat ne bacım...aaa diyet konusunda bilmediğim bişey varmış :KK57:
Ablam diyetle ilgili değil. Vücuttaki bazı belirli noktalara minik çizikler atılıp vakumla kan alınıyor sünnet bir uygulama. Ama vücudu harekete geçiriyor benim böbrek bağırsak ve kadın hastalıklari kısımları sorunlu çıktı bir ay sonra bir daha yaptıracağım migren ağrı herşeye faydalı olduğuna dair hadisler var sahih hadis. Ama işin ehli önemli

Menüm:

Sabah:1portakal,1 etimek

Öğle:1yumurta,1 etimek,1 kase yoğurt,1 portakal

Akşam:marul salatası sirkeli,2 yumurta,1 kase yoğurt,1 etimek

40 dakika spor,ip atladım 3 dk

1,5 lt su..yatana kadar 1 lt daha içerim...

1 sütsüz şekersiz nescafe,1 maden suyu,saymadığım kadar şekersiz çay içtim..
ama sende çok az yemişin bu özel bi diyet sanırım portakal portakal:KK53::KK48:

ama sende çok az yemişin bu özel bi diyet sanırım portakal portakal:KK53::KK48:
Evet roxencim Avrupa'da ameliyat olacak kilolu hastalara uygulanan bir diyet...5 gün yapıyosun 2 gün ara 5 gün 2 ara 5 gün şeklinde yapılıyor ama ben ilk 5 i yapıp giden kiloya bakıp karar vereceğim devamına..

Back