- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 52
kozacım bundan farklı benim kullandığım bez buna beziyor rengi ama aynı değil bunlarda günlük kullanımda iyi oluor biliyorum bu bezide

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kozacım bundan farklı benim kullandığım bez buna beziyor rengi ama aynı değil bunlarda günlük kullanımda iyi oluor biliyorum bu bezide
Ay küçümsermiyim hiç ben yerimde sayıyorum bayadir göbek attım 100 gr mimabenmimerdivenler bayağı uzun iniyom çıkıyom çogu zaman yerimde sayıyırum anca çene çalıyorum
kilo aynı . bu arada 100 gr küçümseme damlaya damlaya göl olur unutma.
Bişey sormam bu diyeti biliyorum ama arıyorum bulamadım ya ismi neydi bunun greyfurtlu Portakallı bişeydi ya yapmıştım geçen sene 1 hafta çok hoşuma gitmistiMenüm:
Sabah: portakal,etimek
12:1 bardak portakal suyu,etimek
Öğle:dışardaydım 4 e kadar oğlanın çorbasından 4 kaşık,yarım ince dilim ekmek,yarım avuç kabak çekirdeği
Akşam:1 yumurta,etimek,kuzukulağı salatası..
Su 1 lt henüz..
Sporumu akşam yapacağım..yazarım yapınca..
Ne sonuç almıştın deadlayn ?Bişey sormam bu diyeti biliyorum ama arıyorum bulamadım ya ismi neydi bunun greyfurtlu Portakallı bişeydi ya yapmıştım geçen sene 1 hafta çok hoşuma gitmistiama bulamıyorum
Dur eklicem şimdi..Bişey sormam bu diyeti biliyorum ama arıyorum bulamadım ya ismi neydi bunun greyfurtlu Portakallı bişeydi ya yapmıştım geçen sene 1 hafta çok hoşuma gitmistiama bulamıyorum
Bacım kuş kadar yemişsin,bizımlasınİyi akşamlar .
Menüm
2 yumurtayla omlet , peynir . Az süt .
Öğlen
Karnıyarık, cacık .1dl ekmek
Akşam
5 ceviz .2 mandalina ..(canım yemek istemedi )
Su 1,5
Hani spor? Yasocuuuum..menüm
sabah
1 yumurta kk peynir 4 zeytin 1 dilim tb ekmeği ve yeşillik roka maydonoz
ara
2 ceviz
öğlen dukan üsülü pırasa böreği ama ben beceremedimyoğurt
akşam
hamsi tava ( yasemin usulü) salata 2.5 lt su
acaba ne yiyonuz merak ediyorum sizi zaten aç geziyonuz bende hominide gırlak yiyorum sonrada sızliyom kilo veremiyom diyeBacım kuş kadar yemişsin,bizımlasın![]()
yapsammı adet oldum karnım ağrıyor hocamHani spor? Yasocuuuum..
Sabah yulaf kepegini unutmusum yumurtanın içinde 1 kş . O tok tutyo sanırım .. Günlerde kısa akşamı canım çekmiyor birde gl endeksine dikkat edince iştah kıvamına geliyorBacım kuş kadar yemişsin,bizımlasın![]()
Ya sanırım 800 gr vermiştim o hafta birde ben çok yavaş veririm de tam yapmamistim birde akşam yemeklerini değiştirmiştim arada kendime göre spor olarakta hergün yarım saat yürüyüş yapmıştım ama dedigim gibi ben çok yavaş veriyorum benim için çok iyiydiNe sonuç almıştın deadlayn ?
Hoşgrlmiş halan...yapma o Zaman..ben ilk 2 gün yapmam..yapsammı adet oldum karnım ağrıyor hocam![]()
Yasemin öylen 2 karnıyarık koca kase cacık azmı bide ekmekacaba ne yiyonuz merak ediyorum sizi zaten aç geziyonuz bende hominide gırlak yiyorum sonrada sızliyom kilo veremiyom diye![]()
Ben bugun izinliyim ya yangel yatacaktım hani ,nerde kahvem sporda neHoşgrlmiş halan...yapma o Zaman..ben ilk 2 gün yapmam..
allahım esahtan oluyom gibi bide karnım ağrıyor dünde ayaklarım çok ağrıyordu . yarın sabah hava güzel olursa dışarı yürüyüşe gidecem acık hava almak istiyorum.Hoşgrlmiş halan...yapma o Zaman..ben ilk 2 gün yapmam..
Çok güzel menün bacımmenüm
sabah
1 yumurta kk peynir 4 zeytin 1 dilim tb ekmeği ve yeşillik roka maydonoz
ara
2 ceviz
öğlen dukan üsülü pırasa böreği ama ben beceremedimyoğurt
akşam
hamsi tava ( yasemin usulü) salata 2.5 lt su