• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

y ben bı ara depresyondayım mutsuzum yalnızım off çok alakasız şeyler yiyroum hafta sonu zaten sinirlendim kendime off napıcam ben ya tüm hevesim kırıldı spor yapamıyorum kaslarım ağrıdığı için de of of diyetten koptummm:mad::mad:
nereye koptun gidiyosun ya gel buraya:KK4: dün bende batırdım gece yarısı aklına gelecek ne abur cubur var hepsinden yedim bide bugün ki menüme bak sporada gittim bak bugün 1 aralık yeni bir ayın başlangıcı en baştan başlıyomuş gibi düşün kendini bize menünle gel beybi hadi bırak bu koptum psikolojisini:KK19:

nereye koptun gidiyosun ya gel buraya:KK4: dün bende batırdım gece yarısı aklına gelecek ne abur cubur var hepsinden yedim bide bugün ki menüme bak sporada gittim bak bugün 1 aralık yeni bir ayın başlangıcı en baştan başlıyomuş gibi düşün kendini bize menünle gel beybi hadi bırak bu koptum psikolojisini:KK19:
ay bilmiyorum roxen böyle psikojik açım ya ben anlamdım mutsuzumda bu aralar niye ki acaba:(

ay bilmiyorum roxen böyle psikojik açım ya ben anlamdım mutsuzumda bu aralar niye ki acaba:KK43:
olur öyle benimde canım çok sıkkın gittim yedim ne oldu dahada sıkıldı canım hiç bi yere yetemiyorum inanki okul sınav dershane diyet spor ev herşey yarım yamalak gidiyor elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum , bizim istediğimiz kiloya inene kadar sıkıntı ve mutsuzluktan yemek yeme lüksümüz yok çünkü bu da ayrı mutsuzluk demek o yüzden şimcik o modunu değiştir haydi:KK4:

olur öyle benimde canım çok sıkkın gittim yedim ne oldu dahada sıkıldı canım hiç bi yere yetemiyorum inanki okul sınav dershane diyet spor ev herşey yarım yamalak gidiyor elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum , bizim istediğimiz kiloya inene kadar sıkıntı ve mutsuzluktan yemek yeme lüksümüz yok çünkü bu da ayrı mutsuzluk demek o yüzden şimcik o modunu değiştir haydi:KK4:
o_Oo_Oo_Ohaklısın kafamı toplamam lazım bu kadar çaba da boşa gitmemeli zaten:KK11:

roxen2303 roxen2303 canım bugün hiç yemek iştahım olmadı ondan heralde öglen sadece yükleme yapıyorum vücuduma

deadline deadline kendine zaman ver çok bunaltma kendini olacak ben ilk iki ay çok aç yattım çok mutfak kapısından döndüm ama hiç pes etmedim bu vucut benim ve ben ona hükmedebilirim aynada gördüğümü degil görmek istedigimi olana kadar çabalarım güçlü insan direnen insan başaracaz başaracaksın:KK76:

roxen2303 roxen2303 canım bugün hiç yemek iştahım olmadı ondan heralde öglen sadece yükleme yapıyorum vücuduma

deadline deadline kendine zaman ver çok bunaltma kendini olacak ben ilk iki ay çok aç yattım çok mutfak kapısından döndüm ama hiç pes etmedim bu vucut benim ve ben ona hükmedebilirim aynada gördüğümü degil görmek istedigimi olana kadar çabalarım güçlü insan direnen insan başaracaz başaracaksın:KK76:
ay sana hayran kaldım ya aslında bnede akşam az yemeyi planlıyorum öğlen ister istemez işte baya çeşit yiyorum zaten bence yapabilirm akşamı azaltayım ben en iyisi :(

ay sana hayran kaldım ya aslında bnede akşam az yemeyi planlıyorum öğlen ister istemez işte baya çeşit yiyorum zaten bence yapabilirm akşamı azaltayım ben en iyisi :KK43:

Sagol canım yapabilirsin akşam çok çok az ye abur cubur yok hayatından onları çıkar, onlar seni mutsuz ediyor çok mu acıktın akşam güzel bi kase Yogurt ye yada tarçınlı süt iç yada etimek li süt iç önce zor olacak ama zamanla vücudunun dilini anlayacaksın o seninle aynı dili konuşana kadar durmak yok!!!!

Sagol canım yapabilirsin akşam çok çok az ye abur cubur yok hayatından onları çıkar, onlar seni mutsuz ediyor çok mu acıktın akşam güzel bi kase Yogurt ye yada tarçınlı süt iç yada etimek li süt iç önce zor olacak ama zamanla vücudunun dilini anlayacaksın o seninle aynı dili konuşana kadar durmak yok!!!!
acıkmıyorum aslında akşamları çok dediğin gibi bir süre yapayım vucudumda şaşırşın arada da sadece çorba falan yapıp içerim bir kase baktım çok acıkırsam diğer gnlerde yan yada salata yerim tamam bu fikri beğendim teşekkürler;) aslında evde sıkılıyorum tek başıma sürekli bişeyler yiyesim geliyor can sıkıntısından bu aralar yapacak bişey bulayım kitap okuyayım falan en iyisi ya:(

burdayım haftasonu bir kaza geçirdim de düştüm kolum acıyor morardı ya çok mutsuzum:110: kilomda 61.7 çıktı :KK67: ayrıca boy mu yazıyoruz 162 boyum:KK66:
Geçmiş olsun canıım ..
Arkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
Başınız sağ olsun ablam.. Allah rahmet eylesin...

40 dk kardiyo, 5 dk bisiklet, 45 melik, 3 kg damble ile yanları eritme hareketi 15 erden toplamda30 tane

Yarın için Fırında Tavuk ve pirinç pilavı mı da yaptım kıçım yeni yer gördü oturdum o ses e bakıyom birazdan duş alcam sonra Az ders çalışırım sonrada uyku inş

Dünkü menü
Kahvaltı
1.5 kepçe tarhana
8 kırma zeytin
1 dilim kepek

Ara
2 ceviz
4 gün kurusu

Öğle
1 haşlanmış yumurta

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
2 küp şeker büyüklüğünde tahin helva

Akşam 17.00
1 kepçe tarhana
4 ızgara köfte
1 bardak ayran
Spor olarak 2 saat yürüyüş yaptım tempolu. 10 gibi acıktım 1 meyveli yoğurt ,1 incir 5 fındık yedim kesti ...

Selamünaleyküm kızlar çok özledim hepinizi kilo veren hepinizi kucak dolusu tebrikler bende çok emin olmasamda değişken kilom 2 3 gündür 65 00 tabi ne derece bilemiyorum yarın 65 700 bile olabilirim:KK70:o yüzden 64 görmeden bişey diyemiyorum.hepinizi kocaman optum:KK15:
canım özledim seni daha sık uğra lütfen, babanlar nasıl, keyifiniz yerinde mi. iyi eğlenceler size.:KK60:
burdayım haftasonu bir kaza geçirdim de düştüm kolum acıyor morardı ya çok mutsuzum:110: kilomda 61.7 çıktı :KK67: ayrıca boy mu yazıyoruz 162 boyum:KK66:
geçmiş olsun canım:KK60:
Arkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
başınız sağolsun hülyam:KK43:
y ben bı ara depresyondayım mutsuzum yalnızım off çok alakasız şeyler yiyroum hafta sonu zaten sinirlendim kendime off napıcam ben ya tüm hevesim kırıldı spor yapamıyorum kaslarım ağrıdığı için de of of diyetten koptummm:mad::mad:

kıyamam ya, bende koptum 1 aydır yeni yeni kendime geliyorum, ama sen çabuk toparlanırsın :KK60:

günaydn
benim menüler gene menülükten çıktı ya :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
sabah iki dilim ekmek zeytin yağ
şekersiz nescafe
öğlen bir kase çorba yarım tabak kuru fasulye bir dilim passta yoğurt
akşam bir tabak ıspanak bir tabak makarna salata cacık
ara bir bardak boza
su bir litre
havalar soğudu artık su içmem yalan oldu
1 litreyi zor içiyorum
yarım saaat yürüdüm hızlı tempoda
25-30 damekik çektim