- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende buluyorum ama şöyle güzel kot lar giyemiyorum bu kiloyla bu arada kilolarımız yakınmışBenim geliyor buluyprumda vallaha
Kaç kilosun canmBende buluyorum ama şöyle güzel kot lar giyemiyorum bu kiloyla bu arada kilolarımız yakınmış
Geçmiş olsun Can'ım aman ihmal etmeyin kulağını.Benimde adetime 3 gün var bugün grip gibiyim spor yapamadaım hiç halim yok kızda hasta kulağı iltihaplanma yapmış modum düşük accık
Tam hastalık zamanı bide diyet yaparken bağışıklık düşüyor dikkat edelim...geçmiş olsun Aebenim..Menüm
Sabah
Lapa ,yogurt pulbiber ve naneli ,
Öğlen
Sabahın aynısı .
Akşam
sabahın aynı , bir kase kuru fasulye
Su 1.5
Spor yok hastayım zati burnumu çekiyom dünn avm sıcaktı terledim çıkınca arabaya gidene kadarda çarptı sanırım
Bide temizlik üstüne oh süper oldu
87 geçen haftaydı bakalım yarın kaç??? Sen 86 geçen haftaki kilon galiba boyun kaç?Kaç kilosun canm
Aynıyız :) 170 oldum sonunda senin?87 geçen haftaydı bakalım yarın kaç??? Sen 86 geçen haftaki kilon galiba boyun kaç?
1.72 canım bu ay ahtım var 80 e düşcem 1 ocağa kadar kendime söz verdim 80 olmaya, 1 ekimde 94.1 ile başladım pco lu olmama rağmen çok iyi gidiyorumAynıyız :) 170 oldum sonunda senin?
Aferin canım sana :) benimde hedefimi yarın ki tarı belirlicek1.72 canım bu ay ahtım var 80 e düşcem 1 ocağa kadar kendime söz verdim 80 olmaya, 1 ekimde 94.1 ile başladım pco lu olmama rağmen çok iyi gidiyorum
Hadi bakalım canımAferin canım sana :) benimde hedefimi yarın ki tarı belirlicek
iyi geceler canısı pazartesi salı hafta tatilim keyfim yerinde benim sende alışveriş yapmışın moraller güzel yarında devam eer inşallah böyleroxen2303 iyi geceler üniverstelim
Aynen alışverişin veridği mutluluk bi başka yahuu inşallah tartı yüze güler inşallah 1 haftadır aç atıyorum :diyi geceler canısı pazartesi salı hafta tatilim keyfim yerinde benim sende alışveriş yapmışın moraller güzel yarında devam eer inşallah böyle
merhabalar hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var onları okudunmu? vee tabiki bize kendinden bahsedersen hedeflerinden bizde seni tanımış oluruz:) ben roksi 22 yaşında örtmen adayıSelamm bayanlaar Foruma bayıldım! Beni de aranıza alabilir misiniz acaba?
ben + çıkmadığım sürece mutlu devam edicem çünkü şimdi baktımda benim ideal kilo 64 olarak hesaplanıyor e bende 66 yım zaten spora ağırlık verip sıkılaşmam lazımAynen alışverişin veridği mutluluk bi başka yahuu inşallah tartı yüze güler inşallah 1 haftadır aç atıyorum :d
Süpersin canm ya ahh senin yerinde olmak isterdimben + çıkmadığım sürece mutlu devam edicem çünkü şimdi baktımda benim ideal kilo 64 olarak hesaplanıyor e bende 66 yım zaten spora ağırlık verip sıkılaşmam lazım