- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
ızgara için ideal olur, tavuk balık vs.o kadar met ettiklerine göre güzeldir
mısır bile patlatılıyo diye duydum akşam ama
ne marifetli tavaymış
bizde ki komşular tam filimlik bişi görsünler hemen alıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ızgara için ideal olur, tavuk balık vs.o kadar met ettiklerine göre güzeldir
mısır bile patlatılıyo diye duydum akşam ama
ne marifetli tavaymış
bizde ki komşular tam filimlik bişi görsünler hemen alıyorlar.
İyi akşamlar fıstık..İyi akşamlaaaaaaaar
abla portakala devammıMenüm
Sabah: portakal,etimek
Öğle: etimek,yumurta,yoğurt,mandalina
Akşam: marul salatası,yoğurt,etimek
50 dakika cardio
Su 1,5 lt
Yok roksim bugünlük yaptım...dün pazardan sebze aldım kendime,azcık yemek yiyeyim bu hafta bide vicdan çorbamdan yaptım çok seviyorum...akşamları salata ve yoğurtla geçiştireceğim bu hafta..abla portakala devammı
Ohhh güle güle otur Aebenim,..mis gibi olmuştur evin :)İyi akşamlar hanımlar ..
Sabah açılmişti site ama mutfaktan çıkamadım halılar gelince dip bucak temizlik oldu .
Herkes iyidir inşallah .
İyi akşamlar ,Öpüyorum hepinizi .
Çok güzel bir menü roksim,spor su süper..herkeslere iyi akşamlar olsun:) menümü vereyim bakalım portakal diyeti bitti artık benide yorumlama zamanı geldi
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 2 etimek , 1 kk peynir , 5 siyah zeytin , limonlu maydanoz , yeşil çay
ara : 200 ml süt , 4 kuru kayısı
öğlen : 5 ızgara köfte , 2 etimek , 1 tabak salata
ara : yine süt
akşam : 1 kase şehriyeli tavuk çorbası , 1 tabak salata
su : 2 lt , 3 olacak
spor : 45 dk cardio , 30 dk ağırlık antrenmanı
Kararlı gördüm seni Bilge'm inşallah devamı gelir kuzum,sana güveniyorum..Selamlar Beni özlediniz mi diye soramıycam çünkü site kapalıydı kimse giremedi Been daha rahat ve mutluyum. Dün elbisemi ve botlarımı aldıım o yüzden de mutluyum Çarşamba günüü doğum günüm bunun için de mutluyum Yani bilmiyorum kafa olarak rahatladım. Artık hep yapmaya çalışıp yapamadığım ölçülü ve herşeyden yemeye geçmek istiyorum. Yaşım henüz küçük bu porsiyon kontrolünü şimdiden sağlayıp alışkanlık haline getirmek istiyorum Örneğin; çok sevdiğim bir tatlı var diyelim bir kerede fazla yemektense 1 tane alıp sadece tadarak bırakmak istiyorum. Uygulayabilecek miyim bakıcaz beraber Neyse çok konuştum yine Sizler nasılsınıız
Süper tatlımherkeslere iyi akşamlar olsun:) menümü vereyim bakalım portakal diyeti bitti artık benide yorumlama zamanı geldi
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 2 etimek , 1 kk peynir , 5 siyah zeytin , limonlu maydanoz , yeşil çay
ara : 200 ml süt , 4 kuru kayısı
öğlen : 5 ızgara köfte , 2 etimek , 1 tabak salata
ara : yine süt
akşam : 1 kase şehriyeli tavuk çorbası , 1 tabak salata
su : 2 lt , 3 olacak
spor : 45 dk cardio , 30 dk ağırlık antrenmanı
Ooo az kalmış şimdiden kutluyorum canım doğum günü mutlu yaşlara her yaşın sana güzel şeyler haşatsın bebişimSelamlar Beni özlediniz mi diye soramıycam çünkü site kapalıydı kimse giremedi Been daha rahat ve mutluyum. Dün elbisemi ve botlarımı aldıım o yüzden de mutluyum Çarşamba günüü doğum günüm bunun için de mutluyum Yani bilmiyorum kafa olarak rahatladım. Artık hep yapmaya çalışıp yapamadığım ölçülü ve herşeyden yemeye geçmek istiyorum. Yaşım henüz küçük bu porsiyon kontrolünü şimdiden sağlayıp alışkanlık haline getirmek istiyorum Örneğin; çok sevdiğim bir tatlı var diyelim bir kerede fazla yemektense 1 tane alıp sadece tadarak bırakmak istiyorum. Uygulayabilecek miyim bakıcaz beraber Neyse çok konuştum yine Sizler nasılsınıız
Çok güzel bir menü roksim,spor su süper..
tişikkirler efenim , şimdide yeşil çayımı içeceğim ve ders çalışmam lazım malesefSüper tatlım
Neler aldın Rabiş?güle güle kullan...Ooo az kalmış şimdiden kutluyorum canım doğum günü mutlu yaşlara her yaşın sana güzel şeyler haşatsın bebişim
Bende yılbaşı alışverişini fena abarttım annem isyanlarda
Evdeysen yarım saat spor yap Rabiş ne bileyim ip atla biraz...hadi bakalım yarın inşalla düşmüş olur kilon :)Her geçen gün kendimi daha mutlu,hayat dolu görüyorum geçen kk da bi oyun bölümünde bi soru soruldu hayatta en çok kimi seviyorsun diye benim cevabımsa 'Kendimi ' kendimi seviyorum kendimi sevmeyi öğrendim.Çünkü şunu iyi biliyorum ben kendimi sevmezssem değersiz şişko kötü hantal vs. Gibi görürsem herkes böyle düşünür kendimi seviyorum neyse hadi gelelim menüyeeeee
Kahvaltım:2 yumurta ile peynir omlet,5 adet zeytin
2 dilim k.k.ekmeği
1 fincan ıhlamur çayı
Ara:1 minik nar
Öğle:hamsi
Ara:25 kuruşluk çikilatalardan(canım tatlı çekti koza16 kuzumun dediği gibi az yedim ama tatmin oldum)
Akşam 1 tabak tavuklu pilav
Ara:1 kupa neskafe
(hiç olmadı ama misafirlikteydik ve sorun bendemi anlamıyorum bi yekten yemeyince olay o kadar abartılıyor ki yengem bana bozulunca tamam tamam bak yiyorum dedim ama yarım saatte yedim içim kan agladı çünkü bu hafta süper geçti yarın tartıyı etkilemez inşalla)
İnşallah ablam Menülerimi yazıcam zateen tabii cıssız hep olmayabilir ama daha dikkatli olucamKararlı gördüm seni Bilge'm inşallah devamı gelir kuzum,sana güveniyorum..
Tamam abla inşallahEvdeysen yarım saat spor yap Rabiş ne bileyim ip atla biraz...hadi bakalım yarın inşalla düşmüş olur kilon :)