• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

ya annem tv de reklamlarda görmüş beğenmiş, bende alıp sürpriz yapmak istedim ama iyi mi kötü mü bilemedimo_O
Aynen benim de babannen bayılıyor o reklama ama al diyemiyor cunki evde böyle alınmış tuhaf seyler kol geziyor :D:D sheffer sordum dün 110 civarı birşey dediler. Ben sizdirmazlik kismindan emin değilim

Kızlar günaydın fazla uzun yazamicam kısaca Annem ve Teyzem bize bu hafta kalmaya geldiler anlicaniz yoğunum sabah ta aç tartılmayi unutmuşum ama hafta sonu 68.2kg idim isterseniz onu yazın listeye bu hafta beni idare edin lütfen düzenli menü paylaşımında bulunanmam her hâlde öpüyorum hepimizi

Selamlar :KK200: Gününüüz çok güzel geçsin :KK68: Bu akşam kursum var ardından yemeğe gidiceez azıcık tatlı yiyebilirim belkiii :KK23: Pazar sabahıı 63.1 falan çıkıyoduuum çook şükür bu sabaha gitmiş :KK28:
Geçen Hafta: 62.0
Bu Hafta: 62.2 :KK62::KK20:

Geçen hafta:74
Bu hafta:73,7
Fark:300 gram
image.jpeg

Günaydın kızlar
1 ekim başlangıç 94.1
Geçen hafta 87
Bugün 86.5
2 ay toplamda 7 kilo 600 gram vermişim yola devam 1 ocağa kadar 80 i görcem
Normalde haftada 1 kilo ve üzeri veriyordum adetime 1 hafta var vucut su topluyor sanırım. ..
Boy 172

Eklentiler

• 20151130_094236.jpg
    20151130_094236.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 36
günaydınlar benim dünkü menüm biraz vahimdi ama yazalım

sabah iki çavdar ekmeğine zeytin ezmesi sürüp yedim , şekersiz nescafe
öğlen. tarhana çorbası bir kase, bir tabak sulu köfte , ayran salata
ara : bir çikolata
akşam : barbunya yemeği , yarım tabak ciğer patates, ayran salata yarım tb ekmeği
ara bir kurabiye
su : 1 ltre
spor yok
çok yorgun oluyorum ya

Back