- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
merak etme canım nasıl zamanında ben senin yerinde oldum sende benim yanıma geleceksin bende 84 ten indim burayaSüpersin canm ya ahh senin yerinde olmak isterdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etme canım nasıl zamanında ben senin yerinde oldum sende benim yanıma geleceksin bende 84 ten indim burayaSüpersin canm ya ahh senin yerinde olmak isterdim
Hoşbuldumm:) Okudum Canım :) Boyum 1.60 Kilom 71 Bi yılda 10 kilodan fazla aldım diyebilirim. Göbüşüm fenaa. Hedef:55merhabalar hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var onları okudunmu? vee tabiki bize kendinden bahsedersen hedeflerinden bizde seni tanımış oluruz:) ben roksi 22 yaşında örtmen adayı
İnanıyorum yapıcam insallahmerak etme canım nasıl zamanında ben senin yerinde oldum sende benim yanıma geleceksin bende 84 ten indim buraya
10 kilomu vermek istiyosun veririz onu burda sıkıntı değil ne bilgili ablalarımız var burda:) bölümümü bitirdikten sonra psikoloji okumayı bu sene bende çok düşündüm çok ilgimi çekiyor ve hoşuma gidiyo umarım ulaşırsın hedefine:)Hoşbuldumm:) Okudum Canım :) Boyum 1.60 Kilom 71 Bi yılda 10 kilodan fazla aldım diyebilirim. Göbüşüm fenaa. Hedef:55
22 yaşındayım ben de Endüstri mühendisi adayı idim, kaydımı dondurdum bu yıl. Psikoloji bölümü için sınava hazırlanıyorum tekrardan. Bu kadar
o skinny jeansler giyilecekİnanıyorum yapıcam insallah
Ayyy ben hiç sevmedim onları uao skinny jeansler giyilecek
Teşekkür ederim canım öncelikle aranıza aldığın ve güzel dileklerin için 16 kilo vermek istiyorum senin branşın ne?10 kilomu vermek istiyosun veririz onu burda sıkıntı değil ne bilgili ablalarımız var burda:) bölümümü bitirdikten sonra psikoloji okumayı bu sene bende çok düşündüm çok ilgimi çekiyor ve hoşuma gidiyo umarım ulaşırsın hedefine:)
ya o mankenlerin üzerinde durudğu gibi dursunda bizde giymesekte olur:)Ayyy ben hiç sevmedim onları ua
ne demek burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz:) ben 88 den 66 ya indim yazdan bu yana ama şimdi durdu sen şimdi her hafta çatır çatır vereceksin kiloları ben 100 gr verirken fen bilgisi benim branşım, ablam endüstri mühendisi:)Teşekkür ederim canım öncelikle aranıza aldığın ve güzel dileklerin için 16 kilo vermek istiyorum senin branşın ne?
Ayy maşallah sana darısı bana inşallah.. Güzel branş :) hayırlısı ile bitirirsin inşallah. Ablan memnun mu bölümden? Çalışıyo mu?ne demek burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz:) ben 88 den 66 ya indim yazdan bu yana ama şimdi durdu sen şimdi her hafta çatır çatır vereceksin kiloları ben 100 gr verirken fen bilgisi benim branşım, ablam endüstri mühendisi:)
amin inşallah:) evet çok memnun geçtiğimiz haziranda mezun oldu 3 aydır çalışıyor işindende çok memnunAyy maşallah sana darısı bana inşallah.. Güzel branş :) hayırlısı ile bitirirsin inşallah. Ablan memnun mu bölümden? Çalışıyo mu?
Tabi canım yarın tartı günümüz sabah aç karına kilonu buraya yazarsın :)Selamm bayanlaar Foruma bayıldım! Beni de aranıza alabilir misiniz acaba?
böyle günler veda yemekleri diye diye kendini engelliyorsun vallahi bende aynı şeyi yapıyordum bişe elde edemedim kabızlık içinde bol su lifli gıda eğer işe yaramazsa acı çehre tohumuna bi bakmanı önerebilirim ilaötan ziyade doğal ürün
Maşallah canım :) Darısı başımıza:) İyi geceler yarın görüşmek üzereamin inşallah:) evet çok memnun geçtiğimiz haziranda mezun oldu 3 aydır çalışıyor işindende çok memnun
Teşekkür ederim konu sahibesii Yazarım :)Tabi canım yarın tartı günümüz sabah aç karına kilonu buraya yazarsın :)
ya o mankenlerin üzerinde durudğu gibi dursunda bizde giymesekte olur:)