• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

merhabalar hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var onları okudunmu? vee tabiki bize kendinden bahsedersen hedeflerinden bizde seni tanımış oluruz:) ben roksi 22 yaşında örtmen adayı:KK48:
Hoşbuldumm:) Okudum Canım :) Boyum 1.60 Kilom 71:KK43: Bi yılda 10 kilodan fazla aldım diyebilirim. Göbüşüm fenaa. :KK14: Hedef:55 :KK200:
22 yaşındayım ben de:KK48: Endüstri mühendisi adayı idim, kaydımı dondurdum bu yıl. Psikoloji bölümü için sınava hazırlanıyorum tekrardan. Bu kadarHoppa

Hoşbuldumm:) Okudum Canım :) Boyum 1.60 Kilom 71:KK43: Bi yılda 10 kilodan fazla aldım diyebilirim. Göbüşüm fenaa. :KK14: Hedef:55 :KK200:
22 yaşındayım ben de:KK48: Endüstri mühendisi adayı idim, kaydımı dondurdum bu yıl. Psikoloji bölümü için sınava hazırlanıyorum tekrardan. Bu kadarHoppa
10 kilomu vermek istiyosun veririz onu burda sıkıntı değil ne bilgili ablalarımız var burda:) bölümümü bitirdikten sonra psikoloji okumayı bu sene bende çok düşündüm çok ilgimi çekiyor ve hoşuma gidiyo umarım ulaşırsın hedefine:)

10 kilomu vermek istiyosun veririz onu burda sıkıntı değil ne bilgili ablalarımız var burda:) bölümümü bitirdikten sonra psikoloji okumayı bu sene bende çok düşündüm çok ilgimi çekiyor ve hoşuma gidiyo umarım ulaşırsın hedefine:)
Teşekkür ederim canım öncelikle aranıza aldığın ve güzel dileklerin için:KK68: 16 kilo vermek istiyorumo_O senin branşın ne?

Teşekkür ederim canım öncelikle aranıza aldığın ve güzel dileklerin için:KK68: 16 kilo vermek istiyorumo_O senin branşın ne?
ne demek burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz:) ben 88 den 66 ya indim yazdan bu yana ama şimdi durdu:KK43: sen şimdi her hafta çatır çatır vereceksin kiloları ben 100 gr verirken:KK48: fen bilgisi benim branşım, ablam endüstri mühendisi:)

ne demek burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz:) ben 88 den 66 ya indim yazdan bu yana ama şimdi durdu:KK43: sen şimdi her hafta çatır çatır vereceksin kiloları ben 100 gr verirken:KK48: fen bilgisi benim branşım, ablam endüstri mühendisi:)
Ayy maşallah sana:KK68: darısı bana inşallah.. Güzel branş :) hayırlısı ile bitirirsin inşallah. Ablan memnun mu bölümden? Çalışıyo mu?

Ah kızlar vah kızlar ne özledim sizi kızlar evet ben yine veda yemekleri günler derken kendimi kaybettim neyse ya ben çok fena kabizim kızlar ne olacak ya ancak ilaçla çıkıyorum beni atacak bu gruptan Daydream- Daydream- ve roxen2303 roxen2303
böyle günler veda yemekleri diye diye kendini engelliyorsun vallahi bende aynı şeyi yapıyordum bişe elde edemedim kabızlık içinde bol su lifli gıda eğer işe yaramazsa acı çehre tohumuna bi bakmanı önerebilirim ilaötan ziyade doğal ürün

hadi ben kaçim barem 8 saat uyku kilo vermede oldukça etkili , uykuyu ihmal etmiyoruz kalite uykular ve sabahında güzel bir gün diliyorum hepimize iyi geceler:KK68:

İyi geceleeeer ,inşallah azıcıkta olsa düşmüştür kilom,heyecanlandım şimdi :oops:

Back